Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

Sveikos, mamytes 4u.gif

Vat ir mes dabar susirupine prieskambario paieskomis doh.gif Norejau paklausti jusu nuomones apie si komplekta blush2.gif

user posted image

Musu koridorius gana didelis, bet kazkokios spintos dideles nesinori. Yra jau tu spintu, bet vis delto noretusi paslepti kur nors striukes, kai ateinam namo. Taip noreciau, kad butu didelis veidrodis, kur galima butu pamatyti save visu ugiu. Prieskambaryje dar bus jaukus suoliukas, nu toks ale senovinis...nu vnz kaip jum toks variantas?
Atsakyti
nastasja, man grazu, kaip prieskambaris neuzgriozdintas baldais, bet kur batus susideti tokiama mazame kompeltelyje?
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2007 10 02, 10:06)
Sveiki  4u.gif 

Noriu paklausti patarimo del spintos koridoriuje. Pas mus bute yra du nedideli kambariai ir dyydelis ilgas koridorius. Gyvename trise (as su vyru ir mano mama), tad vienas kambarys mamos, o kitas - musu, tokio kaip atskiro miegamojo su lova ir spinta neturim...Kadangi musu kambarys nera didelis, nelabai noriu ten statyti spinta, nes dar neseniai pirkta sekcija, kuri man visai patinka ir ismesti gaila...

Tad galvoju nemaza spinta statyti vienoje koridoriaus dalyje, kurioje butu laikomi rubai ir siaip visokios patalynes (paltai, batai ir kepures yra kitoje nedideleje spintoje, itaisytoje nisoje prie buto duru). Aisku, koridorius uzsigriozdintu, ty. susiauretu praejimas i kambarius (nes koridorius, kaip minejau, ilgas...), taciau butu daugiau erdves kambaryje  unsure.gif Gal kas galetu pasidalinti nuomonemis apie toki sprendima blush2.gif

o kokio plocio tas koridorius?jei labai siauras-gal nereiketu jo visiskai uzgriozdinti, bet, jei, tarkim koks 1.5m(bent jau)tai butu galima kokia spintute pastatyt.manau tada geriausiai tiktu baldeliai su veidrodziais(optiskai plestu erdve). 4u.gif

mes prieskambari planuojam 2x3m.pagal visa ilgesniaja(3m)siena darysim sienine spinta.praejimui liks 1.5m-nei daug nei mazai, bet, kadangi planuojam sienines spintos visas duris daryt su veidrodziais, tai manau erdve tikrai atrodys pakankamai didele. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mixxii: 06 spalio 2007 - 20:12
QUOTE(Mixxii @ 2007 10 06, 22:07)
o kokio plocio tas koridorius?jei labai siauras-gal nereiketu jo visiskai uzgriozdinti, bet, jei, tarkim koks 1.5m(bent jau)tai butu galima kokia spintute pastatyt.manau tada geriausiai tiktu baldeliai su veidrodziais(optiskai plestu erdve). 4u.gif

mes prieskambari planuojam 2x3m.pagal  visa ilgesniaja(3m)siena darysim sienine spinta.praejimui liks 1.5m-nei daug nei mazai, bet, kadangi planuojam sienines spintos visas duris daryt su veidrodziais, tai manau erdve tikrai atrodys pakankamai didele. rolleyes.gif

Na, 1,5 m. praejimui tikrai nesigauna, lieka mazdaug 1,20-1,30, bet ir tai manau neblogai...O tavoji ideja tikrai gera, jau isivaizduoju, kaip sauniai atrodys thumbup.gif As irgi apie tai galvojau, bet nesinori per daug i si buta investuot, nes tikimes ateity persikelt kur nors kitur, tad ko gero apsiribosim paprastesne ir mazesne spinta (korpusine) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2007 10 06, 15:07)
Sveikos, mamytes 4u.gif

Vat ir mes dabar susirupine prieskambario paieskomis doh.gif Norejau paklausti jusu nuomones apie si komplekta blush2.gif

user posted image

Musu koridorius gana didelis, bet kazkokios spintos dideles nesinori. Yra jau tu spintu, bet vis delto noretusi paslepti kur nors striukes, kai ateinam namo. Taip noreciau, kad butu didelis veidrodis, kur galima butu pamatyti save visu ugiu. Prieskambaryje dar bus jaukus suoliukas, nu toks ale senovinis...nu vnz kaip jum toks variantas?

Mačiau "gyvai". Gražiai atrodo, bet dideliam koridoriuje gal paskęs g.gif .

Man patiko įrėminto veidrodžio idėja . Taip padadėme vionioje : įrėminau paparstą didelį veidrodį . Nesigailiu - ir veidrodis, ir aksusąras, ir ervės optiškai padaugėja. O preiškambaris dar be baldų - apmąstymų stadija g.gif biggrin.gif . Bet pas mane problema - maža erdvės, o apsikraut nesinori, be to nemėgstu atvirų nišų, nes sudaro netvarkos įspūdį, va todėl šį komplektą ir atmečiau...
Atsakyti
Turime namelį-sodybą, o jame yra holas pailgas ir nevisai mažas tad niekaip negalime sugalvoti kaip jį gražiai ir jaukiai įsirengti. Gal kas turite įdėjų ar nuotraukyčių, o gal turite pasiūlyti kokį interneto puslapį. Iš anksto labai dėkinga. verysad.gif
Atsakyti
Kažkaip matyt netaip paklausiau, kad niekas nieko visai neparašot, ane unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linjan @ 2007 12 18, 10:01)
Kažkaip matyt netaip paklausiau, kad niekas nieko visai neparašot, ane unsure.gif  mastau.gif

tikrai ne taip- pirmiausia gal pati įkelk kokią nuotraukytę, ar bent planelį kokį įmesk...nieks nenori duot patarimų"iš lempos' nežinodami kokia situacija...sunku įsivaizduoti koks tas " pailgas nemažas" bent kvadratūrą ir sienų išmatavimus parašyk... nes su tokiu apibūdinimu "pailgas nemažas"- man tik atostrada prieš akis atsistoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Įtariu, kad nelabai dar galėčiau įkelti nuotraukyčių, nes esu naujokė.smile.gif
Na o patalpa yra kažkur 30 kv. m. , sienas išmatuoti galėsiu savaitgalį, nes vyksime šventes švęsti. Bet apytikriai 3 m. ant 12 m. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linjan @ 2007 12 18, 12:14)
Na o patalpa yra kažkur 30 kv. m. , sienas išmatuoti galėsiu savaitgalį, nes vyksime šventes švęsti. Bet apytikriai 3 m. ant 12 m. g.gif

dar duris ir kitas angas sužymėk, kad matytųsi koks išplanavimas...
Atsakyti
QUOTE(linjan @ 2007 12 18, 12:14)
Na tikrai planelis nepakenktų. Nes 12 m ilgio holas sodyboje? blink.gif Tai gal dvare švenčiate? Nes 12 m ilgio namo išorinė siena jau gali būti, o čia "tik" holas. Žodžiu, laukiam tikslesnių skaičiukų ar vaizdų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daringa: 21 gruodžio 2007 - 14:50
Įkeliu nuotraukytes:

http://img176.images...p1270278tg2.jpg

http://img165.images...p1270279ec7.jpg

http://img411.images...p1270280ij1.jpg

Dydis: 3 metrai (plotis) x 10 metrų (ilgis).

Gal dabar nors kiek aiškumo yra, a g.gif blink.gif
Atsakyti