Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

Planuojam savo prieskambari isklijuoti dekoratyviniais akmenim, nu va panasiai kaip ir cia, tik as šviesesnio akmens noreciau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Primiršta temukė, o man šiuo metu ypač aktuali 4u.gif
Pasidalinkite patirtimi kokie prieškambario baldai pas jus? Mūsų visas butukas nedidukas, nėra kur dėti daiktų. Svarstome, gal verta darytis didelę, t.y. iki lubų, spintą koridoriuje. Baisu, kad neužgriozdintų doh.gif Ar patogu prieškambaris stumdomomis durimis? Bet kur dėti pvz. šlapius rūbus? g.gif Esu pasimetusi ieškojimuose blush2.gif
Atsakyti
kadangi pas mus didelis prieskambaris, tai mes nedvejodami dejome spinta stumdomom durim, kitaip tiesiog ir neisivaizdavau thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus nera didelis,bet kai pasidarem spinta su stumdomom veidrodinem durim -ryskiai padidejo mirksiukas.gif
Atsakyti
o drėgnus rūbus tiesiai į spintą kabinate ar dar atskirą pakabą turite?
Gal nuotraukų būtų galima sulaukti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmute: 26 rugsėjo 2008 - 10:16
QUOTE(linxmute @ 2008 09 26, 11:15)
o drėgnus rūbus tiesiai į spintą kabinate ar dar atskirą pakabą turite?
Gal nuotraukų būtų galima sulaukti?  blush2.gif

aš drėgnų rūbų tikrai nekabinu į spintą schmoll.gif
jei nėra jiems vietos išdžiovinti tai gal reiktų nusipikti paprastą džiovyklą ir reikalui esant pasidžiauti
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 09 26, 13:40)
aš drėgnų rūbų tikrai nekabinu į spintą  schmoll.gif
jei nėra jiems vietos išdžiovinti tai gal reiktų nusipikti paprastą džiovyklą ir reikalui esant pasidžiauti

galbut cia kalbejo ne apie slapius skalbinius ax.gif savaime aisku kad slapius rubus dzioviname ant dziovykliu, tiesiog buna kad namo parbegi ismaudyta lietaus ir labai patogu uzmesti striuke ant kabyklos. Kur kabinate sveciu rubus? jei prieskambaryje nera kabyklos? i spinta schmoll.gif bute buvome pakabine tokius ale kabliukus kurie tvirtinasi ant sienos, nes po ilgo isekojimo nieko geriau neradau, i naujus namucius planuoju medine pastatoma apacioje kabliukai skeciams, rankinems.
Atsakyti
QUOTE(gyde @ 2008 09 27, 00:01)
galbut cia kalbejo ne apie slapius skalbinius ax.gif savaime aisku kad slapius rubus dzioviname ant dziovykliu, tiesiog buna kad namo parbegi ismaudyta lietaus ir labai patogu uzmesti striuke ant kabyklos.  Kur kabinate sveciu rubus? jei prieskambaryje nera kabyklos?

Taip taip, apie sušlapusius nuo lietaus ar apsnigtus kalbėjau drinks_cheers.gif Kiek apžiūrėjau baldų salonuose, nerandu jokio mielo prieškambario. Gal dar kas kokių idėjų turit?
Atsakyti
4u.gif kur galima parsisiust visu namu planavimo programas, turiu tik virtuves sad.gif
Atsakyti
ir man labai reiktu programeles...

o gal zinot kas kaune nebrngiai pagamintu mazuti paprasta prieskambari ?

mums standartai netinka, labai mazai vietos sad.gif gylis tik 20 cm , plotis 80 , aukstis kaip ir visu aisku, bet tas 20 i gyli ir 80 i ilgi ar i ploti kaip cia issireikst nezinau.... mane varo i nevilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 02 22, 19:23)
Planuojam savo prieskambari isklijuoti dekoratyviniais akmenim, nu va panasiai kaip ir cia, tik as šviesesnio akmens noreciau  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man tai čia labai nejauku...
Atsakyti
Musu koridoriukas nedidelis, bet vizija jam turiu smile.gif labai laukiu kada galima bus igyvendinti.
Atsakyti