Primiršta temukė, o man šiuo metu ypač aktuali
Pasidalinkite patirtimi kokie prieškambario baldai pas jus? Mūsų visas butukas nedidukas, nėra kur dėti daiktų. Svarstome, gal verta darytis didelę, t.y. iki lubų, spintą koridoriuje. Baisu, kad neužgriozdintų
Ar patogu prieškambaris stumdomomis durimis? Bet kur dėti pvz. šlapius rūbus?
Esu pasimetusi ieškojimuose

Pasidalinkite patirtimi kokie prieškambario baldai pas jus? Mūsų visas butukas nedidukas, nėra kur dėti daiktų. Svarstome, gal verta darytis didelę, t.y. iki lubų, spintą koridoriuje. Baisu, kad neužgriozdintų

kadangi pas mus didelis prieskambaris, tai mes nedvejodami dejome spinta stumdomom durim, kitaip tiesiog ir neisivaizdavau

O pas mus nera didelis,bet kai pasidarem spinta su stumdomom veidrodinem durim -ryskiai padidejo

o drėgnus rūbus tiesiai į spintą kabinate ar dar atskirą pakabą turite?
Gal nuotraukų būtų galima sulaukti?

QUOTE(linxmute @ 2008 09 26, 11:15)
o drėgnus rūbus tiesiai į spintą kabinate ar dar atskirą pakabą turite?

aš drėgnų rūbų tikrai nekabinu į spintą

jei nėra jiems vietos išdžiovinti tai gal reiktų nusipikti paprastą džiovyklą ir reikalui esant pasidžiauti
QUOTE(baste @ 2008 09 26, 13:40)
aš drėgnų rūbų tikrai nekabinu į spintą
jei nėra jiems vietos išdžiovinti tai gal reiktų nusipikti paprastą džiovyklą ir reikalui esant pasidžiauti

galbut cia kalbejo ne apie slapius skalbinius

QUOTE(gyde @ 2008 09 27, 00:01)
galbut cia kalbejo ne apie slapius skalbinius
savaime aisku kad slapius rubus dzioviname ant dziovykliu, tiesiog buna kad namo parbegi ismaudyta lietaus ir labai patogu uzmesti striuke ant kabyklos. Kur kabinate sveciu rubus? jei prieskambaryje nera kabyklos?

Taip taip, apie sušlapusius nuo lietaus ar apsnigtus kalbėjau

ir man labai reiktu programeles...
o gal zinot kas kaune nebrngiai pagamintu mazuti paprasta prieskambari ?
mums standartai netinka, labai mazai vietos
gylis tik 20 cm , plotis 80 , aukstis kaip ir visu aisku, bet tas 20 i gyli ir 80 i ilgi ar i ploti kaip cia issireikst nezinau.... mane varo i nevilti
o gal zinot kas kaune nebrngiai pagamintu mazuti paprasta prieskambari ?
mums standartai netinka, labai mazai vietos

QUOTE(Emerencija @ 2008 02 22, 19:23)
Planuojam savo prieskambari isklijuoti dekoratyviniais akmenim, nu va panasiai kaip ir cia, tik as šviesesnio akmens noreciau

Man tai čia labai nejauku...
Musu koridoriukas nedidelis, bet vizija jam turiu
labai laukiu kada galima bus igyvendinti.