Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

QUOTE(januxs @ 2008 10 30, 16:46)
O čia mano prieškambaris smile.gif

Man tikrai gražu ir jauku, ir taip miela bigsmile.gif

QUOTE(shpylka @ 2008 10 31, 19:22)
Man pastarasis prieskambarys labai jaukus - siltos spalvos, neperkrauta.
Ir tas paveikslas kazkaip akiu nebado.
N kartu graziau nei daugumos ruzavi primarmaliuoti interjerai smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 lapkričio 2008 - 09:05
Ačiu 4u.gif visoms už dėmesį ir gerus žodžius
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2008 10 30, 15:46)
O čia mano prieškambaris smile.gif

user posted image

Tikrai grazu!! thumbup.gif ir tas paveiklsas taip netradiciskai ziurisi, bet kartu skoningai, savitai thumbup.gif Viskas tarpusavyje dera! Saunuoliai! Tai, manau, isskirtinis interjeras drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 06 lapkričio 2008 - 14:09
Mūsų prieškambaris labai nedidelis.Jame tik spinta su stumdomomis durimis.Drabužiams, šalikams vietos pakanka, bet yra vienas nepatogumas.Kai grįžti ir reikia nusiauti, norisi kažkur prisėsti. Bet niekaip nesugalvoju ką galima būtų pastatyti ir kur ieškoti kažkio daikto, ant kurio galima būtų prisėsti.Problema, kad jis turi būti nedidelis, bet aišku patvarus ir gražus.

gal pamesit kokių minčių?
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2008 11 07, 14:43)
Mūsų prieškambaris labai nedidelis.Jame tik spinta su stumdomomis durimis.Drabužiams, šalikams vietos pakanka, bet yra vienas nepatogumas.Kai grįžti ir reikia nusiauti, norisi kažkur prisėsti. Bet niekaip nesugalvoju ką galima būtų pastatyti ir kur ieškoti kažkio daikto, ant kurio galima būtų prisėsti.Problema, kad jis turi būti nedidelis, bet aišku patvarus ir gražus.

As issprendziau sia problema su nedideliu odiniu pufu...Man patinka!
Atsakyti
Jyske pirkau pintą dėžę su dangčiu - patogi ir tvirta, galima atsisėsti, o į vidų sudėjau šlepetes.
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2008 11 07, 14:43)

Va cia yra gan idomiu suoleliu, minkstasuoliu mirksiukas.gif
http://www.homedecor.../Benches/page2/

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū.
Apie pintą dėžę ir buvau pagalvojus.Visai nieko variantas.
O gal galėtumėt pasakyti kur odinių pufų būna.Kažkaip niekur akis neužkliuvo?

Kol rašiau šią žinutė ir pavyzdžių atsirado.Dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONAS: 09 lapkričio 2008 - 20:54
Januxs-labai jaukus prieskambaris wub.gif Mane domina tavo prieskambario spintos gylis? Pas mus kolidorius gaunasi ilgokas,bet siaurokas ir rezgu minti ar ten kas man tilps g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 10, 09:43)
Januxs-labai jaukus prieskambaris wub.gif  Mane domina tavo prieskambario spintos gylis? Pas mus kolidorius gaunasi  ilgokas,bet siaurokas ir rezgu minti ar ten kas man tilps  g.gif

Ačiu mirksiukas.gif spintos gylis pas mus 60cm
Atsakyti
QUOTE(hameolija @ 2008 11 21, 16:28)
lina@drabuzines.lt
865272510

Devynios žinutės ir visose - ta pati reklama happy.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 11 21, 20:13)
Devynios žinutės ir visose - ta pati reklama  happy.gif

Nu jooooo, man irgi idomu pasidare apie ka forumo naujoke raso ax.gif Kai paskaiciau, tai susidariau ispudi kad kazka per forumus "bando prastumt", reklamele padaryti ax.gif
Atsakyti