QUOTE(jolaxus @ 2010 05 27, 15:07)
ačiū už atsakymus
pas mus sienelė iki durų maždaug 50 cm ir suku galvą, kaip tą paltų kabinimą išrišti, kad būtų patogu, nes, mano nuomone, nėra patogu kai paltus kabini priekiu atsuktus į žmogų, juk kabinti juos šonu žymiai patogiau
QUOTE(saulute1980 @ 2010 05 28, 14:23)
mano nuomone, nėra patogu kai paltus kabini priekiu atsuktus į žmogų, juk kabinti juos šonu žymiai patogiau
taikliai pastebėjai, tai šiokia tokia problema, tačiau esant siaurai vietai tenka suktis
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2010 05 27, 17:27)
ačiū
labai gražūs ir funkcionalūs baldai
QUOTE(jolaxus @ 2010 05 28, 14:46)
taikliai pastebėjai, tai šiokia tokia problema, tačiau esant siaurai vietai tenka suktis
ten paltai kabinami šonu ir pilnai šonu pakabinti ne visai telpa, tai pakabos visada yra pasuktos įstrižai. Užstumiant tas slankiojančias duris irgi paltus tenka spustelėti, kad gražiai įstrižai sugultų
Papildyta:
ačiū
Papildyta:
ačiū
prieš porą dienų užsisakėm spintą, tai irgi pasirinkom tokį pat drabužių kabinimo variantą, nes gylio laaabai mažai lieka... mūsų spinta bus su dviem durimis, bet taip pat galvoju, kad kartais vienos bus paliekamos atviros, kad butu kur parejus rankine ar salikeli numesti
QUOTE(solo @ 2010 05 31, 22:28)
Kaip prieškambaris/koridorius angliškai? apart corridor?
Frontroom, hallway, anteroom.
O gal kas turi prieskambariu foto?
ateina laikas ruostis remontui prieskambary, bet ideju nelabai turiu...
ateina laikas ruostis remontui prieskambary, bet ideju nelabai turiu...
sveikos, merginos,
mes irgi ruošiamės remontuoti prieškambarį, kuris yra ilgas ir siauras. Kiek prisiskaičiau info, kad erdvė padidėtų reikia šviesių spalvų. Tai man visai patiktų dramblio kaulo, bet galvoju, gal nudažius sienas šviesiai labai greitai išsitrins. Dar gal dėčiau kažkur dekoratyvinių akmens plytelių, nežinau ar jos neapsunkis mažos erdvės??? Gal kas turit patirties
mes irgi ruošiamės remontuoti prieškambarį, kuris yra ilgas ir siauras. Kiek prisiskaičiau info, kad erdvė padidėtų reikia šviesių spalvų. Tai man visai patiktų dramblio kaulo, bet galvoju, gal nudažius sienas šviesiai labai greitai išsitrins. Dar gal dėčiau kažkur dekoratyvinių akmens plytelių, nežinau ar jos neapsunkis mažos erdvės??? Gal kas turit patirties
QUOTE(gaitulė @ 2010 06 23, 09:33)
sveikos, merginos,
turim patirties