Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

jolaxus,man patinka jusu spintute thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 05 27, 15:07)

ačiū už atsakymus 4u.gif

pas mus sienelė iki durų maždaug 50 cm ir suku galvą, kaip tą paltų kabinimą išrišti, kad būtų patogu, nes, mano nuomone, nėra patogu kai paltus kabini priekiu atsuktus į žmogų, juk kabinti juos šonu žymiai patogiau g.gif ar aš čia be reikalo keliu problemą viskas gerai čia būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute1980: 28 gegužės 2010 - 13:23
QUOTE(saulute1980 @ 2010 05 28, 14:23)
mano nuomone, nėra patogu kai paltus kabini priekiu atsuktus į žmogų, juk kabinti juos šonu žymiai patogiau  g.gif 

taikliai pastebėjai, tai šiokia tokia problema, tačiau esant siaurai vietai tenka suktis rolleyes.gif ten paltai kabinami šonu ir pilnai šonu pakabinti ne visai telpa, tai pakabos visada yra pasuktos įstrižai. Užstumiant tas slankiojančias duris irgi paltus tenka spustelėti, kad gražiai įstrižai sugultų
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2010 05 27, 17:27)
jolaxus,man patinka jusu spintute thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
labai gražūs ir funkcionalūs baldai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 05 28, 14:46)
taikliai pastebėjai, tai šiokia tokia problema, tačiau esant siaurai vietai tenka suktis rolleyes.gif  ten paltai kabinami šonu ir pilnai šonu pakabinti ne visai telpa, tai pakabos visada yra pasuktos įstrižai. Užstumiant tas slankiojančias duris irgi paltus tenka spustelėti, kad gražiai įstrižai sugultų
Papildyta:

ačiū aciuks.gif

prieš porą dienų užsisakėm spintą, tai irgi pasirinkom tokį pat drabužių kabinimo variantą, nes gylio laaabai mažai lieka... mūsų spinta bus su dviem durimis, bet taip pat galvoju, kad kartais vienos bus paliekamos atviros, kad butu kur parejus rankine ar salikeli numesti 4u.gif Dabar belieka gražių pakabėlių prisigaminti smile.gif
Atsakyti
Kaip prieškambaris/koridorius angliškai? apart corridor? Kalbu apie butų prieškambarius, norisi pažiūrėt pavyzdžių...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 31, 22:28)
Kaip prieškambaris/koridorius angliškai? apart corridor?

Frontroom, hallway, anteroom.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 05 31, 23:01)
Frontroom, hallway, anteroom.

fenk ju! biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad kas parekomenduotų gerus prieškambario baldų gamintojus Kaune.Kad ne tik gamintu , bet ir pateiktų pasiūlymų, suprojektuotų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asis: 01 birželio 2010 - 20:40
O gal kas turi prieskambariu foto?
ateina laikas ruostis remontui prieskambary, bet ideju nelabai turiu...
Atsakyti
sveikos, merginos,
mes irgi ruošiamės remontuoti prieškambarį, kuris yra ilgas ir siauras. Kiek prisiskaičiau info, kad erdvė padidėtų reikia šviesių spalvų. Tai man visai patiktų dramblio kaulo, bet galvoju, gal nudažius sienas šviesiai labai greitai išsitrins. Dar gal dėčiau kažkur dekoratyvinių akmens plytelių, nežinau ar jos neapsunkis mažos erdvės??? Gal kas turit patirties g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaitulė @ 2010 06 23, 09:33)
sveikos, merginos,
mes irgi ruošiamės remontuoti prieškambarį, kuris yra ilgas ir siauras. Kiek prisiskaičiau info, kad erdvė padidėtų reikia šviesių spalvų. Tai man visai patiktų dramblio kaulo, bet galvoju, gal nudažius sienas šviesiai labai greitai išsitrins. Dar gal dėčiau kažkur dekoratyvinių akmens plytelių, nežinau ar jos neapsunkis mažos erdvės??? Gal kas turit patirties g.gif

turim patirties mirksiukas.gif nudažėm šviesiai ir jau po metų matėsi nučiupinėtos dėmės, o po dviejų metų remontavom biggrin.gif Ir spalvą palikom šviesią, bet dėjom dekoratyvinį tinką, t.y. sienos liko nebe glotnios, o tokios šiurkščios, tas tinkas tai toks su akmenukais ir juo dengiant sienas gaunasi a'la lietutis (priklausomai kaip tinkuotojas glaistyklę pasukios gali būti ir zigzagais grioveliai), taigi nors ir šviesi spalva, bet tie dryžiukai šiek tiek savaime šešėliuoja ir nučiupinėjimai ne taip šviečia, kaip ant glotnių glaistytų ir dažytų sienų.
Atsakyti