Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

Sirvita,
labai simpatiškai, jaukiai ir šiltai atrodo Jūsų prieškambaris. Labiau patiko pirma foto, nes nėra pakabinto švarko... aš ten išvis nieko nekabinčiau, nes mėgstu, kad absoliučiai viskas būtų paslėpta, bet juk mes visi skirtingi ir mūsų poreikiai skiriasi... mirksiukas.gif
Vat įdomiai atrodo tai, kad tas švarkas labai išlindęs už spintos ribų...
Gal tuo atveju reiktų tvirtinamų ant sienos kabliukų ir kabint ant jų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 09 04, 15:37)
Sirvita,
labai simpatiškai, jaukiai ir šiltai atrodo Jūsų prieškambaris. Labiau patiko pirma foto, nes nėra pakabinto švarko... aš ten išvis nieko nekabinčiau, nes mėgstu, kad absoliučiai viskas būtų paslėpta, bet juk mes visi skirtingi ir mūsų poreikiai skiriasi...  mirksiukas.gif
Vat įdomiai atrodo tai, kad tas švarkas labai išlindęs už spintos ribų...
Gal tuo atveju reiktų tvirtinamų ant sienos kabliukų ir kabint ant jų?  g.gif

aciu 4u.gif
Kadangi toje didziojoje spintoje yra nesezoniniai lauko rubai, tai sezoninius teks kabinti atviroje dalyje. Man irgi labiau patiktu, kad viskas butu suslepta, bet nesinorejo uzsistatyti dar vienom durim iki lubu, nes kolidorius yra laaabai siauras. doh.gif
Rubelis pakabintas ant pakabos neisvengiamai islenda, nes sio baldo gylis tera 36cm, o vien pakaba yra 42 cm. Be to meistrai surinkinejo man nebunant namie, skersinukas turejo buti arciau sienos kokiais 5 cm. Jei butumem dare 42cm gylio, tai tada lauko durys pilnai neatsidaro doh.gif

Paprasti kabliukai bus susukti, dar svarstau ar reikia aukstai g.gif ant pakabos rubas nepraranda formos, nesiglamzo, dregnas greiciau isdziuna, o apacioje butinai, kad vaikas pats pasikabintu savo striukyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 04 rugsėjo 2010 - 17:26
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 04, 18:22)
aciu 4u.gif
Kadangi toje didziojoje spintoje yra nesezoniniai lauko rubai, tai sezoninius teks kabinti atviroje dalyje. Man irgi labiau patiktu, kad viskas butu suslepta, bet nesinorejo uzsistatyti dar vienom durim iki lubu, nes kolidorius yra laaabai siauras. doh.gif
Rubelis pakabintas ant pakabos neisvengiamai islenda, nes sio baldo gylis tera 36cm, o vien pakaba yra 42 cm. Be to meistrai surinkinejo man nebunant namie, skersinukas turejo buti arciau sienos kokiais 5 cm. Jei butumem dare 42cm  gylio, tai tada lauko durys pilnai neatsidaro doh.gif

Paprasti kabliukai bus susukti, dar svarstau ar reikia aukstai g.gif ant pakabos rubas nepraranda formos, nesiglamzo, dregnas greiciau isdziuna, o apacioje butinai, kad vaikas pats pasikabintu savo striukyte smile.gif

Dabar tai jau per vėlu, bet gal geriau būtų tada laikiklį tvirtint taip, kad jis būtų lygiagrečiai su spintos sienele? tada nesimatytų dalies švarkų/striukių...

Bet dabar parašiau ir galvoju ar tilptų... nes pas Jus ten ta dalis nėra plati...

Na bet dar kartą pasikartosiu - Gražu, man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o pas mus prieskambaris tai is vis be baldu, tik pastatoma pakaba, kilimelis ir pakabinamas veidrodis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 09 10, 14:39)
Na o pas mus prieskambaris tai is vis be baldu, tik pastatoma pakaba, kilimelis ir pakabinamas veidrodis...  lotuliukas.gif

tikriausiai del to kad turite kur susideti kitur nesezoninius rubus ir batus, jei tureciau daugiau kur pasideti, tai pas mane irgi prieskambaris butu minimalus, man labai patinka suoleliai prieskambaryje, siaip ir reikalingas daiktas butu, nes dabar aunantis batus vaikas sedasi ant kates namelio (kate juo nesinaudoja) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 10 06, 17:52)
tikriausiai del to kad turite kur susideti kitur nesezoninius rubus ir batus,  jei tureciau daugiau kur pasideti, tai pas mane irgi prieskambaris butu minimalus, man labai patinka suoleliai prieskambaryje, siaip ir reikalingas daiktas butu, nes dabar aunantis batus vaikas sedasi ant kates namelio (kate juo nesinaudoja)  biggrin.gif

na nepasakyciau, kad pas mus yra jau labai daug vietos kur susideti daiktus, turime tik viena spinta, bet matyt daiktu nera taip daug, stengiames neapsikrauti... Nors kolidoriuje labai truksta batu dezes, tik grazios ir kompatiskos nelabai randu... ax.gif
Atsakyti
ax.gif Kazkur internete rastas prieskambaris wub.gif Man labai garzu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 10 07, 09:54)
na nepasakyciau, kad pas mus yra jau labai daug vietos kur susideti daiktus, turime tik viena spinta, bet matyt daiktu nera taip daug, stengiames neapsikrauti... Nors kolidoriuje labai truksta batu dezes, tik grazios ir kompatiskos nelabai randu...  ax.gif

ir pas mane viena sienine spinta, i kuria sutelpa kolkas 3-ju asmenu rubai, patalai, ranksluosciai ir ketvirtas jau beldziasi, reiks ir jam veliau atlaisvinti lentyna. Taip kad manau apsistatymas baldais priklauso ir nuo asmenu skaiciaus, na zinoma ir nuo gyvenimo budo ax.gif labai stengiuosi nekaupti nenesiojamu rubu, nes man nera durnesnio vaizdo kaip spinta salione doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2010 10 07, 10:42)
ax.gif  Kazkur internete rastas prieskambaris  wub.gif  Man labai garzu  wub.gif

visai neblogai ziurisi, tik va kam ta nisa po stalciais g.gif
Atsakyti
Man tai nelabai schmoll.gif Ir niša ta po stalčiais, ir ta spalvų makalynė - durys vienokio atspalvio, baldų plokštė kitokio, grindys dar kitokio.
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 10 07, 10:42)
ax.gif  Kazkur internete rastas prieskambaris  wub.gif  Man labai garzu  wub.gif
user posted image

O man tai visai neblogai, tik va baldu isdestymas tai man irgi ne prie sirdies, visko daug, kazkaip nekompatiskai sudeliota... g.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas esate darę prieškambarį iš "tamsaus" kambariuko?
Mūsų bute iėjus iš lauko į koridorių yra durys į "tamsų" kambariuką, iš kurio galvojame daryti spintą su stumdomomis durimis. Tuomet jau kaip ir nereikėtų papildomų baldų prieškambariui... ax.gif
Būčiau dėkinga už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2010 06 23, 21:50)
Pas mus irgi sviesus prieskambaris ir, zinoma, tepasi doh.gif , bet, kadangi dazai kazkokie plaunami, tai pereinu su dregnu skuduru ikvepimo pagauta ir vel kaip naujas bigsmile.gif , man kazkokiu dideliu problemu tai nesukelia rolleyes.gif

Pas mane taip pat plaunami dažai, bet kadangi jau nepirmi metai, tai vietiek nusiterliojo.
Planuoju perdažyt tamsiau, tik neapsisprendžiu, ar baklažano spalva, ar tamsiai raudona su apelsininiu atspalviu doh.gif
QUOTE(saulute1980 @ 2010 07 13, 13:51)
su kraštais, tai su kraštais, be to, mūsų spintos durys nuo pat žemės iki pat lubų ir jei jos bus vien veidrodis - nu bijau kažkaip...

Nebijokit. Pas mane per visą siena, nuo grindų iki lubų ir nuo kairės iki dešinės (4 platūs veidrodžiai). Labai patogu, ir padidėja erdvės įspūdis. Nebent tingėsit valyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 spalio 2010 - 09:32