Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 08, 12:23)
Ačiū už nuomonę 4u.gif , bet batų man vis tiek labai norėtųsi visų vienoje vietoje, nes kartais ir žiemą kokių batelių prisireikia ir pan., o vaikams atiduotus batus vis reikia pamatuoti, ar dar nepriaugo (užsimiršta, kai kur nors toliau nukišti blush2.gif ). Dėžutės labai daug vietos užima, nes visos skirtingo dydžio ir talpiai nesudėsi. g.gif Nemanau, kad batams labai kenkia laiknant juos tiesiog batų dėžėje, jei atskiriau nuo kasdien nešiojamų. mastau.gif

Zinoma, kad nekenkia, kur kasdien nesiojami batai net nelabai ir patogu juos vel plauti ir kisti i dezutes. As kalbu apie tuos, kuriu kasdien nenesiojam arba pvz.: vasariniai batai, ju jau dabar nereikia, tai sudedu i dezutes ir palieku kitam sezonui, o ne bendrai i batu deze. ax.gif Aisku, net nesigincinu, kad patogiausia turbut butu laikyti batus vienoje vietoje, tik ne visada iseina ir buna tokia galimybe, jiems reikia padejimo nemazai, kokia spinta galvoti tada reiketu norint visus sudeti i viena vieta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 08 lapkričio 2011 - 13:55
o, tokio user posted image
ir as noriu biggrin.gif kazi kur toki rast g.gif pagal linka matau, kad otto, bandziau otto.lt ieskot, bet nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 17 lapkričio 2011 - 13:25
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 08, 11:03)
Gal ir man kas kokių idėjų pametėtumėte. ax.gif

1. Noriu prieškambaryje sutalpinti visus turimus batus g.gif  , bet kai paskaičiuoju, kiek "normalių" batų dėžių reikėtų mastau.gif , tai išeina beveik spinta. blush2.gif

2. Rūbams visai pakaktų ir atviros kabyklos - vis tiek nuo lietaus, sniego sudrėkusių drabužių iškart į spintą niekas nekabina, o ne sezoninius drabužius yra kur laikyti ir be ne itin erdvaus prieškambario.

3. Būtų gerai kiekvienam šeimos nariui turėti po stalčių tuo metu nešiojamiems šalikams, kepurėms, pirštinėms, nes kai viskas susimaišo - nei patogumo, nei grožio. doh.gif  Ar pasiteisina toks dalykas?

Turbūt su tokiais reikalavimais belieka gamintis kažką nestandartinio g.gif bet savais baldų projektavimo sugebėjimais  biggrin.gif šiuo atveju kažkaip nepasitikiu. blush2.gif

labai pazystama situacija doh.gif
as uzsakinejau datadeze su stalciais virsuje, kepurem salikam ir pan. vyras is manes juokesi, kad tai jau ne batadeze, o visa komoda, nes matmenys jos ilgis ir plotis 122cm, gylis 40cm doh.gif bet as patenkinta thumbup.gif thumbup.gif
musu 3 asmenu seimoje telpa ir net kai kurie nenesiojami daikteliai thumbup.gif
tik vat ilgai jau ieskau ir nerandu suolelio i prieskambari verysad.gif SBA baldai-kokybe l.prasta, bet nieko panasaus net nera, Ermitaze kazkas panasaus, bet noertusi kazko elegantiskesnio, nebrangaus, bet atrodancio gan prabangiai g.gif tiktu kazkas panasaus, kaip ikele nuotraukyte Svajone_25, bet kur rasti toki grozi?? unsure.gif gal kas patarsit??
Atsakyti
QUOTE(RIMGAILĖ @ 2011 11 21, 17:32)
tiktu kazkas panasaus, kaip ikele nuotraukyte Svajone_25, bet kur rasti toki grozi?? unsure.gif gal kas patarsit??

Jasevičiaus balduose, bet pigu ten nebus.
O aš ieškau sieninių kabyklų pavyzdžių klasikinio stiliaus, gal kas turite išsisaugoję pavyzdžių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 21 lapkričio 2011 - 16:07
QUOTE(Juma81 @ 2011 11 21, 17:05)
O aš ieškau sieninių kabyklų pavyzdžių klasikinio stiliaus, gal kas turite išsisaugoję pavyzdžių?

Aciukas, reiks paziurinet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 11 21, 17:05)

cia kainos yra:
http://kedes.lt/item...hp?gr=3&lang=lt

nu kiek ziurejau, tai panasaus stiliaus kresliukai"ermitaze" brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 22, 00:56)
cia kainos yra:
http://kedes.lt/item...hp?gr=3&lang=lt

nu kiek ziurejau, tai panasaus stiliaus kresliukai"ermitaze" brangiau  g.gif

na Ermitaze mediniu nemaciau...gal nedaejau, bet ka maciau, is kazkokio metalo, tai pigiau buvo, bet vaizdas irgi atitinkamai pigiau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 11 17, 15:25)
o, tokio
ir as noriu biggrin.gif kazi kur toki rast g.gif pagal linka matau, kad otto, bandziau otto.lt ieskot, bet nerandu doh.gif

Man tokie daikciukai prie sirdies, bet pas mus toks kiekis raktu kad spintos dydzio reiketu kabint doh.gif Bute tiesiog stovejo vaza raktams.
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 11 17, 13:25)
o, tokio user posted image

Maciau toki "SBA baldai"
Atsakyti
Pasidarem prieskambario remonta (baldeliu dar nera)..
Ir man labai noris kokio tai kilimelio, na kad parejus su batais (ypac kai jie slapi) nereiktu lipt ant grindu (grindys kamstines), ar nusiavus batus juos ant to kilimelio palikt..
Gal kas turit tokius kur apatine dalis guma, o virsus kaip kilimelio, panasu i si:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 07 kovo 2012 - 05:33
Na tai ir dėkit tą kilimėlį, kame problemos? g.gif
Pas mane irgi įėjus yra kilimėlis, bet be gumos apačioje, aš norėjau, kad būtų apvalus ir kuo labiau artimas grindų spalvai, kad nekristų į akis. Tokį ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 03 07, 05:32)
Pasidarem prieskambario remonta (baldeliu dar nera)..
Ir man labai noris kokio tai kilimelio, na kad parejus su batais (ypac kai jie slapi) nereiktu lipt ant grindu (grindys kamstines), ar nusiavus batus juos ant to kilimelio palikt..
Gal kas turit tokius kur apatine dalis guma, o virsus kaip kilimelio, panasu i si:
user posted image

Pas mus kilimelis su guma, labai pasiteisino. Ta kolidoriaus dalis dar ir tamsoka, tai ir i akis nekrenta. Man naug baisiau yra slapios ir purvinos grindis. Pas mus parketlentes
Atsakyti