Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

QUOTE(ellinga @ 2012 03 07, 09:00)
Pas mus kilimelis su guma, labai pasiteisino. Ta kolidoriaus dalis dar ir tamsoka, tai ir i akis nekrenta. Man naug baisiau yra slapios ir purvinos grindis. Pas mus parketlentes

tai ir as noriu su guma, kad nuo batu vanduo neprabegtu ant grindu.. bet va ar yra Lt pirkt tokiu grazesniu kilimeliu, nei tie paprasti?
patinka tas, kurio foto idejau, bet va tos baltos geles.. idomu kiek jos baltos isbus smile.gif raso, kad skalbiamas, tai gal ir gerai issiplautu?
Atsakyti
Kad ir be gumos patiesus kilimėlį vanduo ant grindų neprateka schmoll.gif Nebent labai jau koks plonytis g.gif
Aš parsisiunčiau per tarpininkę iš JAV, nes Lietuvoje nieko gražaus ir spalviškai man tinkančio neradau.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 03 07, 20:29)
tai ir as noriu su guma, kad nuo batu vanduo neprabegtu ant grindu.. bet va ar yra Lt pirkt tokiu grazesniu kilimeliu, nei tie paprasti?

Šiaip tai ir kilimų, ir kiliminių dangų būna tokių a la gumuotų, bet dažniausiai jie gan prastos kokybės, nėra skirti nepraleisti vandens. mastau.gif

Pati paskutiniu metu linkstu prie paprasto sintetinio kilimėlio - nemažo, bet kad tilptų pagal ilgį į vonią, nes niekur nedingsi - išplauti laiks nuo laiko kažkaip vis tiek reikės. g.gif Senukų, Ermitažo, Iris asortimentas kažkaip nežavi - iš kiliminių dangų išsirinkčiau, bet negi dėl tokio niekučio mokėsi už visą 4 m. plotį blink.gif , o likučių paprastai jie labai mažai teturi. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 kovo 2012 - 20:15
perskaiciau visa temuke. daug minciu sukylo, dabar reikia kazkaip bendra vizija sukurt. Buvau nusiteikus prieskambariui uzsakinet didele spinta su stumdomomis durimis, bet:
1. reikia mastyt kur dziovint dregnokus rubus, nes reikia kazko rimtesnio 6 asmenu seimynai.
2. kur atsisest...
dar turi vezimui vietos likt, o ziemai rogems g.gif

QUOTE(isdykusS @ 2012 03 07, 20:29)
patinka tas, kurio foto idejau, bet va tos baltos geles.. idomu kiek jos baltos isbus smile.gif raso, kad skalbiamas, tai gal ir gerai issiplautu?

kilimeliu turejom ir su guma, ir be... vienareiksmiskai su guma geriau. tik kad mes turim toki, kur virsus siurkstesnis lyg siaudinis. Kilimas be gumos turi du pagrindinius trukumus:
1. slista, vaikai prauzia jis vis atsiduria ne savo vietoj ax.gif
2. purva gal ir sugeria, bet po juo nuolat kruva smelio kaupesi.

gal kas uzmate kur toki grozi ar kazka panasaus galima isigyt?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 04 balandžio 2012 - 15:38
QUOTE(Julija_15 @ 2012 04 04, 16:37)
kilimeliu turejom ir su guma, ir be... vienareiksmiskai su guma geriau.

O kokios pas jus pačios grindys? Kažkur esu girdėjusi, kad ant laminato lyg gumuoto kloti negalima, bet dabar nebeišmąstau kodėl g.gif Gal po ta guma irgi kažkiek kaupiasi drėgmės? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Julija_15 @ 2012 04 04, 16:37)
perskaiciau visa temuke. daug minciu sukylo, dabar reikia kazkaip bendra vizija sukurt. Buvau nusiteikus prieskambariui uzsakinet didele spinta su stumdomomis durimis, bet:
1. reikia mastyt kur dziovint dregnokus rubus, nes reikia kazko rimtesnio 6 asmenu seimynai.
2. kur atsisest...
dar turi vezimui vietos likt, o ziemai rogems  g.gif

Gerai, kai minčių daug. Pas mus jau kuris laikas baigtas prieškambario remontas, bet kol kas gyvenam baisiai nepatogiai, nes gadinti sieną skylėms laikinai kabyklai gaila, o su vizijom visai prastai.

Spintos su stumdomomis durimis irgi labai nenoriu, nors tai ko gero būtų paprasčiausias ir greičiausiai įgyvendinamas sprendimas.

Kur semtis idėjų? verysad.gif
Atsakyti

O kokios pas jus pačios grindys? Kažkur esu girdėjusi, kad ant laminato lyg gumuoto kloti negalima, bet dabar nebeišmąstau kodėl g.gif  Gal po ta guma irgi kažkiek kaupiasi drėgmės? mastau.gif
pas mus plyteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 04 balandžio 2012 - 19:45
Labukas.

Reikia parimo. Kas patogiau batu dezei, dideli du istraukiami stalciai, ar vis delto lentynos su durelem? g.gif
Atsakyti
Labukas, mergaites
noriu patarimo, kur galima isigyti toki daikta, niekur nerandu ir jau pradejau galvuot, gal reikes uzsisakyti pas baldu gamintuoju
user posted image
ir dar, kur galima butu nupirkti/uzsakyti tas pagalveles/paminkstinima?
Atsakyti

As gal ne i tema su savo klausimu - bet galvoju gal kas nors esate mate, girdeje, o gal netgi ir patys dare - ir turite atsiliepimu apie sienas dengtas baldinemis plokstemis? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Planuojame tai aprengti savo koridoriaus sienas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 05 03, 12:02)
As gal ne i tema su savo klausimu - bet galvoju gal kas nors esate mate, girdeje, o gal netgi ir patys dare -  ir turite atsiliepimu apie sienas dengtas baldinemis plokstemis?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Planuojame tai aprengti savo koridoriaus sienas.  blush2.gif

Pas manno tėvus taip tarybiniais metais buvo didžiuuuuuulis koridorius padarytas, o virsus dar ir oda aptrauktas. Tais laikais buvo baisiai prabangu, bet dabar tai nenorėčiau taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 05 03, 12:02)
As gal ne i tema su savo klausimu - bet galvoju gal kas nors esate mate, girdeje, o gal netgi ir patys dare -  ir turite atsiliepimu apie sienas dengtas baldinemis plokstemis?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Planuojame tai aprengti savo koridoriaus sienas.  blush2.gif

Esu mačiusi vieną sieną padarytą iš laminato, man visai gražiai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 05 03, 12:05)
Pas manno tėvus taip tarybiniais metais buvo didžiuuuuuulis koridorius padarytas, o virsus dar ir oda aptrauktas. Tais laikais buvo baisiai prabangu, bet dabar tai nenorėčiau taip  schmoll.gif

As vis mastau juk dabar labai grazios plokstes yra g.gif

QUOTE(Medlieva @ 2012 05 03, 14:08)
Esu mačiusi vieną sieną padarytą iš laminato, man visai gražiai žiūrėjosi  smile.gif

Is laminato grindinio?
Maciau Kaune Ollo grindyse taip padaryta - man visai patiko. thumbup.gif
Atsakyti