Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

QUOTE(allberto @ 2012 06 21, 07:22)

Tai va, kad čia prieįkambaris daugiau, arba kitaip vadinamas - koridorius. Čia yra nemažai idėjų, kaip pagražinti koridoriuką.
bet va su HOLU tai sunkiau.
parašykite bent jau jųs patys, kaip atrodo jūsų holai, ką juose veikiate, ką ten laikote ir pan... Iki šiol pas mus ten nieko gero nebuvo - sieninė spinta (ten kol kas mano knygos ir vyro "geležynas", kompiuteris... Bet dabar kompą išnešėme į kitą kambarį. Tai ten nieko nėra. kol kas nėra net tapetų, nes vis tikiuosi atrasti kažkokių idėjų, už kurių pavyktų užsikabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2012 06 21, 14:09)
Tai va, kad čia prieįkambaris daugiau, arba kitaip vadinamas - koridorius. Čia yra nemažai idėjų, kaip pagražinti koridoriuką.
bet va su HOLU tai sunkiau.
parašykite bent jau jųs patys, kaip atrodo jūsų holai, ką juose veikiate, ką ten laikote ir pan... Iki šiol pas mus ten nieko gero nebuvo - sieninė spinta (ten kol kas mano knygos ir vyro "geležynas", kompiuteris... Bet dabar kompą išnešėme į kitą kambarį. Tai ten nieko nėra. kol kas nėra net tapetų, nes vis tikiuosi atrasti kažkokių idėjų, už kurių pavyktų užsikabinti  smile.gif

O tai nenorit pradet nuo nuotrauku arba bent brezinio?
Nes pasakymas "standartinis holas", akivaizdu, kad suprantamas ne vienodai...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 06 21, 14:27)
O tai nenorit pradet nuo nuotrauku arba bent brezinio?
Nes pasakymas "standartinis holas", akivaizdu, kad suprantamas ne vienodai...

Tai va, kad holo nuotraukų man kol kas ir nepavyksta rasti.
Tiek to... Tiesiog tvarkingai išsitapetuosime, užsikabinsime kokį paveikslą, pasidėsime ten teliką, dar kokį stovą su gėlėmis. Ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2012 06 22, 07:18)
Tai va, kad holo nuotraukų man kol kas ir nepavyksta rasti.

Tai sakau – savo holo nuotraukas idekit...
Atsakyti
http://www.artidea.l...r...ch=ieŔkoti

Jei kam reikia raktinės, verta žvilgtelėt čia. Pasižiūrėjus nusprendžiau, kad mano prieškambary toks dalykas būtinai bus thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu apsispresti kokio noriu prieskambario: su jaukiais baltais baldais ar veidrodines slankiu duru spintos su minkstasuoliu, patiko sis straipsnis:

http://www.ve.lt/nau...ilingai-680400/
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 28, 19:49)
Negaliu apsispresti kokio noriu prieskambario: su jaukiais baltais baldais ar veidrodines slankiu duru spintos su minkstasuoliu

Jei tai spinta, už kurios telpa visa "amunicija" tai aš būčiau už tokią spintą thumbup.gif. Tik reikia pagalvot ar pavyks veidrodį išlaikyt nuolat švarų smile.gif Aišku galima rinktis veidrodį ne par visą spintą (kur mažiau čiupinėjama smile.gif). o likusią dalį gražiai dekoruot smile.gif
Atsakyti
ar čia gyvena dar kas nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 10 27, 02:25)
ar čia gyvena dar kas nors? smile.gif

nea, visos is kolidoriu ir holu issikrauste i virtuves
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 10 27, 07:57)
nea, visos is kolidoriu ir holu issikrauste i virtuves

smagu,kad judat į priekį thumbup.gif
Bet gal kas atsakys.Noriu jaukaus ir šilto prieskambario. Buto prieškambaryje, kuris siaurutis ir jugiasi su virtuve bei tiesiai veda į svetainę noriu trynio geltonumo sienų,
user posted image
geriau dažyti ar ieškoti kažko panaušaus iš tapetų? Yra vaikai tepliukai, prieškambamaryje būna vežimų, dviračių.
Noriu praktiškumo, todėl nenriu laminato, nes žinau vandens neišvengsim nuo sniego, nuo lietuje išsidavusių vaikų, tada geriau plytelės ar linoleumas? Mėgstu šiltą paviršių ir neslidų.
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 10 27, 10:56)
smagu,kad judat į priekį  thumbup.gif
tada geriau plytelės ar linoleumas? Mėgstu šiltą paviršių ir neslidų.

na plyteles tai man priduoda salti, bet valyt lengviau, man patinka toks buna uzvalcuotas linoleumas, nezinau kaip tiksliai vadinas, bet jis gan populiarus gal teko matyt istaigose arba poliklinikose, kauno bazej man teko ji matyt ir dometis, manau ir siltas pavirsius, ir valos...
sienos, galima dazyt dazais plaunamais bet jei laikot ten dviratukus parkstelist i siena ir gali skylute likt... galima tapetais stipriai plaunamais kauno bazej maciau tokiu labai grazus, galbut maziau pazeidimu ant ju, arba dazomi tapetai, yra variantu tik pasigalvot apie pasekmes iskilsiancias reiktu..
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 10 27, 12:31)
na plyteles tai man priduoda salti, bet valyt lengviau, man patinka toks buna uzvalcuotas linoleumas, nezinau kaip tiksliai vadinas, bet jis gan populiarus gal teko matyt istaigose arba poliklinikose, kauno bazej man teko ji matyt ir dometis, manau ir siltas pavirsius, ir valos...
sienos, galima dazyt dazais plaunamais bet jei laikot ten dviratukus parkstelist i siena ir gali skylute likt... galima tapetais stipriai plaunamais kauno bazej maciau tokiu labai grazus, galbut maziau pazeidimu ant ju, arba dazomi  tapetai, yra variantu tik pasigalvot apie pasekmes iskilsiancias reiktu..

Dėkui už naudingą info 4u.gif Linoleumas man priimtinesnis, o dėl sienų tikrai pas mus daug judėjimo tai nusaugot sienas bus per sunku tiek įbrėžimus lengvai padayt apie tepliones net nekalbu. RInksimės kažką iš tapetų 4u.gif
Atsakyti