QUOTE(Deshkia @ 2007 01 23, 16:15)

Dekui
Kazkokia skleroze uzejo
MOZARELOS TORTAS - labai skanus.
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2007 01 23, 10:53)
nu panos dabar tai geras buvo - paraso sms MB sako - iš kur tu šampo gavai
vakar kaip tik buvom pardej, tai nutarėm siandien baliukui viska pirkti, o as tarp savo rūbų laikiau butelį paslepus
nuo sestadienio, kad nematytu
Faina...Saunuole pupute

..bet man seis metais reikes kitka sugalvoti nes panasiai jau sveikinau,tik gar nusipirkau grazu apatini trikotaza,ne kasdienini,toki joda grazu su prisiutais minkstais raudonais burbuliukais,ir t.t.Atrode nerealiai graziai ir gundanciai be tuo ir idomiai.......
Manau ir pupute apie tai nepamirso tik ...........nutilejo
Nagi nagi papasakok kaip istikrujiu buvo.........
Papildyta:
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 01 23, 17:39)

Dekui
Kazkokia skleroze uzejo
MOZARELOS TORTAS - labai skanus.
Papildyta:
Faina...Saunuole pupute

..bet man seis metais reikes kitka sugalvoti nes panasiai jau sveikinau,tik gar nusipirkau grazu apatini trikotaza,ne kasdienini,toki joda grazu su prisiutais minkstais raudonais burbuliukais,ir t.t.Atrode nerealiai graziai ir gundanciai be tuo ir idomiai.......
Manau ir pupute apie tai nepamirso tik ...........nutilejo
Nagi nagi papasakok kaip istikrujiu buvo.........
O dar prisimeniau kai dar neturejom vaikelio per Valentino diena vakare po darbo gryztu namuo.,atsidaro mano vyras

nuogas ,tik su graziais trusikais (kurias as kazkada padovanojau) ir ...prikandes dantimis laiko ilga grazia neitiketinai grazia ryskiai raudona roze......o rankoi graziai supakuota su kaspinukais dovanele (tiek ispudziu padare ta roze ....kad nepamenu ka padovanojio),uzeinu ...i kambari o ten shampanas,zvake dega,vaisiai ir vakariene kuri pats pagamino.......
Kuom baigesi nepasakosiu.....manau it taip aisku. Rytoj darbe beveik megojau

Bet ispudziaiiki siol liko.Daug panasiu buvo dalyku,bet TA ROZE....EH......

skysciu dieta nuo 2010 08 02