Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

4u.gif Pažiūrėkit koki čia grožybių galima rasti , itin patiko Dolls eyes smile.gif
Na bet žinoma ne Lietuvoje.. schmoll.gif
http://www.colorlens...main_page=index
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke7 @ 2009 07 21, 12:03)
4u.gif Pažiūrėkit koki čia grožybių galima rasti  , itin patiko Dolls eyes smile.gif

Tos doll eyes niekuo beveik nesiskiria nuo winsome brown ir mystikal black freshkonu. Graziai atrodo azijietems, nes ju akiu formos specifines ir dailus veido bruozai, man aplamai kai kurios atrodo kaip leles ir be jokiu lesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rida1981 @ 2009 07 20, 23:13)
del matavimosi, tai ir as tos pacios nuomones, tiesiog idomu paliko, kur cia taip leidzia... na jei nauja pakuote praplesia prie akiu, ir paskui simeta tai kodel nea..... g.gif  blush2.gif

merginos, kaip ikelti foto>? noriu pasirodyti su dvejos spalvos lesiais, ir nemoku foto ikelti.... blush2.gif

as kai matavausi tai is naujos pakuotes duoda ir ismeta poto,tiesa duoda be dioptriju matuotis aisku, nes tam ir skirta-pabandymui,paziurejimui ar pats lesis tinka.
taip kad nesuprantu kokios infekcijos gali buti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 21, 14:22)
Tos doll eyes niekuo beveik nesiskiria nuo winsome brown ir mystikal black freshkonu. Graziai atrodo azijietems, nes ju akiu formos specifines ir dailus veido bruozai, man aplamai kai kurios atrodo kaip leles ir be jokiu lesiu mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke7 @ 2009 07 21, 12:03)
4u.gif Pažiūrėkit koki čia grožybių galima rasti  , itin patiko Dolls eyes smile.gif

tikrai grazu... man kazkaip, kiek ziurinejausi, mazokas pasirinkimas spalvotu... aisku man ir kaina svarbi, negaliu uz spalvotas linzes moketi vos ne 200....
Atsakyti
QUOTE(rida1981 @ 2009 07 21, 20:34)
tikrai grazu... man kazkaip, kiek ziurinejausi, mazokas pasirinkimas spalvotu... aisku man ir kaina svarbi, negaliu uz spalvotas linzes moketi vos ne 200....

Tai parodysi foto? smile.gif
Atsakyti
tuoj ikelsiu nuoroda, nes foto ikelti man kazko neiseina
Papildyta:
QUOTE(rida1981 @ 2009 07 21, 22:18)

http://public.fotki....81/akiu-spalva/
Papildyta:
QUOTE(rida1981 @ 2009 07 21, 22:21)
Papildyta:
http://public.fotki....81/akiu-spalva/

perku is optikos pasaulis... FreshKon COLORS FUSION cool green, o melyni tai Focus® Softcolors® CIBA VISION royal blue (paryškinantys spalva)

bet ir tie, ir tie kazko nepatogus, nuo pusdienio skauda akis, galmzai deguonies praleidzia.... jauciu kol atrasiu savuosius, tai nemazai ju pakeisiu... norisi man spalvotu, tai jie kiek girdejau maziau praleidzia deguoni aplamai
Atsakyti
Na stai pasitikrinau akytes, nes senai jau tai dariau, o ir akinukuose reiks keist stikliukus, nes per silpni , bet uztat nusipirkau akiu spalva paryskinancius lesius (Focus evergreen), kazkada turejau, dabar tik kita spalva emiau....
o prisireike man ju todel kad ruosiuosi svtgl i rengini ir su akinukais bus nepatogu, tad pagalvojau jei jau jemu lesius tai biski ir akyciu spalva tuom paciu paryskinsiu
Tiesa gal kuri galit patarti kur galima isigyti internetu ar netik, fresh look spalvotus lesius, bet kad po viena parduotu, nes pas mane vienos ir kitos akytes skiriasi dioptrijos o ne visur parduoda, siandien del to ir nepirkau ju, o pirkau tik paryskinancius, nes juos pardave o tu sake nebent dvi pakuotes uzsakyti...o tada gaunasi lb brangiai....ir dar neaisku ar jie tiktu man....tai gal kuri esat susidurusi su tuom ir patarsit.. g.gif
Atsakyti
rida1981, kaip melynos akys graziai atrodo thumbup.gif Zalios per daug spalvotos, nenaturaliai kazkaip labai atrodo, ant manes irgi taip pat, tik realiai sviesesnes - kaip katino smile.gif
Atsakyti
aciu..... tie lesiukai, kurie tik paryskina spalva, jie ir atrodo naturaliai, mano akys nera melynos, bet tu kuriu melynos, tai is vis paryskina spalva.... tik nelabai kokie, akys nuo pusdienio skauda, ir siandien parejusi is darbo is kart issiemiau... o su zaliom, kaip su dirbtinem akim, nors buvo tokiu, kurie patikejo kad cia mano naturalios, stebejosi kokios dideles ir grazios akys.... tokios zalios.... 4u.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
as jau 5 metus nesioju kontaktinisu, nes nieko nematau sad.gif
siuo metu turiu 3 poras lesiu, pagal nuotaika smile.gif
pacios akytes zalios, todel kartais jas pariskinu, pasodrinu spalva, kai noriu pasikeist isidedu aqua spalvos lesius, kadangi zalia spalva persisviecia, gaunasi turkio smile.gif
o kartais isidedu rudus, bet pries sviesa akys tampa gelsvos, nes matosi naturali zalia smile.gif siaip labai fun kaitelioti taip spalvas thumbup.gif
Atsakyti
spalvas kaitalioti tikrai smagu smile.gif bet vienai mano pazistamai buvo kad ryte netycia isidejo i viena aki ruda spalva o i kita- royal blue biggrin.gif visa diena zvengem ,jau taaaip atrode biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 26 liepos 2009 - 09:23
sveikos:> man atrode ispudingai lesiai kur per visa aki isideda.. tik kad baisoka tokius isisdet butu 4u.gif
Atsakyti