cia gal bus ne i tema labai pats paciausias komplimentas kuri esu girdejus tai yra "tavo grazi akiu tekstura"
priverte nusisypsot^^

Vargstu su Freshlook'ais. Šiandien gavau, bet niekaip neišeina įsidėt. Kažkokios labai minkštos. Nors turbūt stinga patirties, nes anksčiau neesu turėjus lešių. Beje spalva berods Pacific blue. 

QUOTE(Misse @ 2009 07 31, 12:18)
Vargstu su Freshlook'ais. Šiandien gavau, bet niekaip neišeina įsidėt. Kažkokios labai minkštos. Nors turbūt stinga patirties, nes anksčiau neesu turėjus lešių. Beje spalva berods Pacific blue. 

Pirma karta lesius isideti sunkiau ,reikia kantrybes

Papildyta:
QUOTE(rida1981 @ 2009 07 21, 22:24)
tuoj ikelsiu nuoroda, nes foto ikelti man kazko neiseina
Papildyta:
http://public.fotki....81/akiu-spalva/
Papildyta:
perku is optikos pasaulis... FreshKon COLORS FUSION cool green, o melyni tai Focus® Softcolors® CIBA VISION royal blue (paryškinantys spalva)
bet ir tie, ir tie kazko nepatogus, nuo pusdienio skauda akis, galmzai deguonies praleidzia.... jauciu kol atrasiu savuosius, tai nemazai ju pakeisiu... norisi man spalvotu, tai jie kiek girdejau maziau praleidzia deguoni aplamai
Papildyta:
http://public.fotki....81/akiu-spalva/
Papildyta:
perku is optikos pasaulis... FreshKon COLORS FUSION cool green, o melyni tai Focus® Softcolors® CIBA VISION royal blue (paryškinantys spalva)
bet ir tie, ir tie kazko nepatogus, nuo pusdienio skauda akis, galmzai deguonies praleidzia.... jauciu kol atrasiu savuosius, tai nemazai ju pakeisiu... norisi man spalvotu, tai jie kiek girdejau maziau praleidzia deguoni aplamai
O tu pabandyk Acuvue2 colours spalvotus lesius, as kaip tik Optikos pasaulyje praeita savaitele pirkau. Man tai patinka

Ar buna vienkartiniu spalvotu lesiu ir kokia ju kaina?

QUOTE(FoxLady @ 2009 08 03, 23:01)
buna maciau Fiemanne 9.90lt buvo
Gal zinot spalvotus lesius,kurie pakeistu akiu spalva ir atrodytu naturaliai?Nes visi kiek bandziau atrodo labai jau
Noriu zydru akiu,o jos pas mane tamsiai zalios, tai kiek pirkau melynu,visviena persimusa ta zaluma

QUOTE(Indriuks @ 2009 08 06, 15:39)
Gal zinot spalvotus lesius,kurie pakeistu akiu spalva ir atrodytu naturaliai?Nes visi kiek bandziau atrodo labai jau
Noriu zydru akiu,o jos pas mane tamsiai zalios, tai kiek pirkau melynu,visviena persimusa ta zaluma 

Pabandyk Freshkon lesius - Sky Blue spalvyte, turetu tikti ir patikti

QUOTE(Kriopena @ 2009 08 06, 21:19)
Pabandyk Freshkon lesius - Sky Blue spalvyte, turetu tikti ir patikti
. Jie yra ryskesni, tai zalia spalva pasleps. 

Visokiu baisybiu cia prisiskaiciau apie tuos Freshkonús

Aciu

QUOTE(Indriuks @ 2009 08 06, 23:22)
Visokiu baisybiu cia prisiskaiciau apie tuos Freshkonús
Nu, bet kiekvienam skirtingai juk.Reiks pabandyti.
Aciu

Aciu

Kas netinka vienam, tai nereiskia, kad netinka visiems. Tiesiog reikia isbandyti

QUOTE(Kriopena @ 2009 08 09, 16:53)
o as manau geriau nerizikuoti,tik pinigu ismetimas gali buti, nes daugumai jie netinka. jau geriau kitus isbandyt
QUOTE(Kriopena @ 2009 08 09, 15:53)
Nu ir ka tokio baisaus čia skaitei , kiek žmonių tiek nuomonių ,o man tai labai gražu ,kai akytės nedidelės ir juodi lęšiai,o jei dar plaukų spalva šviesi tai super

QUOTE(Ultibrica @ 2009 08 11, 13:56)
Nu ir ka tokio baisaus čia skaitei , kiek žmonių tiek nuomonių ,o man tai labai gražu ,kai akytės nedidelės ir juodi lęšiai,o jei dar plaukų spalva šviesi tai super 

jus visa tema is pradziu paskaitykite. o nuomones ne tik is sm girdejau o ir optikos darbuotoju bei gydytoju. Atlikti tyrimai ir statistika manau daugiau reiskia nei pavieniu zmoniu nuomone.