Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

koks pas jus minusas? man sake jei nuo -3.5 iki -5.5 bazine kreive eina 8.6 . Nezinau ar tikrai cia tiesa bet optikoj sake kad dazniausiai sita kreive buna g.gif ( as kai tyriausi tai man irgi sita kreive nustate smile.gif )
Atsakyti
jezus panos kaip man gaila kad per savo durna jautruma negaliu isidet tu lesiu! jau visiska papule esu su akim doh.gif net 2 kartus buvau nusitverus zaliukus ir teko po savaites ismest... doh.gif optikoj per vargus ideda,bet gi nevaiksciosiu i ja kasdien blush2.gif gal sakau reikia "persilauzt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 16, 19:38)
jezus panos kaip man gaila kad per savo durna jautruma negaliu isidet tu lesiu! jau visiska papule esu su akim  doh.gif  net 2 kartus buvau nusitverus zaliukus ir teko po savaites ismest... doh.gif  optikoj per vargus ideda,bet gi nevaiksciosiu i ja kasdien  blush2.gif  gal sakau reikia "persilauzt?  biggrin.gif

o tai kas tau slykstu, baisu ar kas ? pas mane viena drauge kai pamato kad lesius deduosi vos ne klykt pradeda.. doh.gif na cia gi nieko baisaus tikrai nera, prie visko priprantama, poto jau net girta ranka pataikysi issiimti juos hihihi.gif tiesiog negalvok apie tai kaip apie kazkoki bauba, o pagal instrukcija isideki ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal apie tai ir kalbeta, bet paklausiu. blush2.gif Ar jum nesimato tu spalvos ruozeliu, tu rastu ant lesio, kai isidedat ji? Ir ar turi lesiai siek tiek slidinet aky? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2009 06 16, 20:46)
Sveikos. Gal apie tai ir kalbeta, bet paklausiu.  blush2.gif  Ar jum nesimato tu spalvos ruozeliu, tu rastu ant lesio, kai isidedat ji? Ir ar turi lesiai siek tiek slidinet aky?  unsure.gif

rastai ant kai kuriu matosi, bet geriau pirkti tokius kad nesimatytu rolleyes.gif na slidineti neturi, turi uzsifiksuoti seip jie, gal ne ta puse isidejai lesi? g.gif aisku po kiek laiko kai pasinesioja jie tai slidineja biski- tai naturalu nes jie devesi ir praranda elastinguma mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.fashion-c...ses-1558-0.html
va apie kokias as svajoju, nei vienos matytos nei nepanasios... verysad.gif reiks pasidomet, kokios ten uzsakymo salygos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 16 birželio 2009 - 21:16
QUOTE(Afterglow @ 2009 06 16, 23:15)
http://www.fashion-c...ses-1558-0.html
va apie kokias as svajoju, nei vienos matytos nei nepanasios... verysad.gif reiks pasidomet, kokios ten uzsakymo salygos...

gera cia puslapiuka uzrodei, man irgi daug lesiu patiko is cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 16, 22:29)
gera cia puslapiuka uzrodei, man irgi daug lesiu patiko is cia  bigsmile.gif

aha, niekur tiek daug nebuvau macius thumbup.gif bet ten prie salies pasirinkimo nera Lietuvos, tik Lenkija ir kitos didesnes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 06 15, 23:32)
Gelbekit..niekur nerandu normaliu kardinaliai spalva keicianciu TAMSIAI rudu lesiu verysad.gif siandien 6 optikose buvau ir visos turi arba http://www.lesis.lt/...-eyes-p-72.html (sake ant mano zyfdru akiu negrazu bus, nes persisvies ruozai), arba http://www.lesis.lt/...olors-p-68.html , kurios sviesiai rudos net atseit tamsiausios ir dar atvirai pasake, kad beveik visi skundzias, jog labai nenaturaliai atrodo... o as taip noriu beveik juodu, tamsiu rudu, gal kas matet..?

Drasiai pirk tuos Winsome Brown, pas mane akys sviesiai zalsvos, bet jokiu ruozu nera schmoll.gif O pas viena panele maciau tamsius lesius ir buvo tie ruozai, tik ji kitokios firmos buvo ysidejus, ne FreshKon - atrode tikrai dailiai ir nekrito y akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 06 15, 23:32)
Gelbekit..niekur nerandu normaliu kardinaliai spalva keicianciu TAMSIAI rudu lesiu verysad.gif siandien 6 optikose buvau ir visos turi arba http://www.lesis.lt/...-eyes-p-72.html (sake ant mano zyfdru akiu negrazu bus, nes persisvies ruozai

Tikrai gerai patare del siu FreshKon rudu, mano pilkai zalsvos/zalsvai pilkos, na ir persimusa negraziai ta naturali spalva, nes lesis ne visiskai rudas o su tarpukais. Na, is tolo gerai atrodo smile.gif bet is arti matosi kad lesis.. As pati labai norejau grynai rudu akiu, tai sis bandymas nelb pavykes... Ieskosiu toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 18 birželio 2009 - 12:25
na va merginos nusipirkau keliu spalvu FreshKon lesius- nu jau atsiprasant koks ssss... verysad.gif visas vaizdas matosi kaip per ruka, lesiai slidineja po visa aki... nesuprantu gal kokius nekokybiskus pardave doh.gif varysiu siandien keisti arba kad grazintu pinigelius, bet tai kazi ar pakeis cia ka verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 18, 13:56)
na va merginos nusipirkau keliu spalvu FreshKon lesius- nu jau atsiprasant koks ssss...  verysad.gif  visas vaizdas matosi kaip per ruka, lesiai slidineja po visa aki... nesuprantu gal kokius nekokybiskus pardave  doh.gif  varysiu siandien keisti arba kad grazintu pinigelius, bet tai kazi ar pakeis cia ka  verysad.gif  verysad.gif

o tu pabandyk juodus nusipirkt verysad.gif labai gerai atrodo cool.gif
Atsakyti