Nu įdomiai čia su tais FreshKon'ais. Aš savaitę jau nešioju Mystical Black, ir gerai viskas
.

Skaitau komentarus, apie FreshLook Radiance manolesiai.lt pls., tai dauguma raso, kad jie nemalonus akyje

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 21:36)
Skaitau komentarus, apie FreshLook Radiance manolesiai.lt pls., tai dauguma raso, kad jie nemalonus akyje 

kaip Freshlook nezinau, bet uz FreshKonus nieko blogesnio dar neesu turejus

Tai va idomu kaip ten tie Freshlook'ai akyje

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 20:36)

As turiu, man gerai viskas

QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 20, 22:53)
As turiu, man gerai viskas 

Kuria spalva? "nepjauna" akies? Skaiciau dauguma raso,kad pjauna akies krasta

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 19:40)
Gal kas naudoja FreshLook Radiance lesius? Dominu kaip atrodo spalvos Eden ir Moonlight akyje, gal kartais turite foto 
Radau internete tokias foto, ar bent panasu i tai?

Radau internete tokias foto, ar bent panasu i tai?

Man tai sitie lesiai keisti kazkokie. Mano akys zalsvos, turiu moonlight spalvyte, tai realios spalvos nepriduoda, tiesiog toks spindejimas pries sviesa gaunasi. O kai buvom kazkada cia gamtoj, buvo tamsu, tai visi ejo ir ziurejo, kas cia man akin ykrito - atrode apsiblausus sidabru

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 22:56)
Absoluciai jokiu bedu nera nei ysidedant, nei nesiojant, gal del to, kad mano akys nera jautrios ir as aplamai nejauciu to skirtumo tarp tu lesiu gamintoju - kuris kietesnis, kuris minkstesnis, mano akys visus priima

O kur pirkai ?
Kokius dabar galvoji pirkti? gal patarsi ka del spalvos, mano naturalios irgi zalsvos

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 22:59)
O kur pirkai ?
Kokius dabar galvoji pirkti? gal patarsi ka del spalvos, mano naturalios irgi zalsvos 

Siunciausi, nes visai dezutei ( 3 poroms) buvo kazkokia nuolaida

Cia jau OT, bet jeigu kazkieno akytes -1,75, galeciau pora perleist

Va kaip ir mano -1.75

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 23:09)
Tai jeigu noretum moonlight, pigiai perleisciau pora, nes lesius nesioju gan retokai ir kol sunesiociau 3 poras, prazilciau

Tai va,kad as ieskau labiau pakeicianciu spalva
O gal turi foto kaip akyje atrodo?