Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

Nu įdomiai čia su tais FreshKon'ais. Aš savaitę jau nešioju Mystical Black, ir gerai viskas g.gif .
Atsakyti
Skaitau komentarus, apie FreshLook Radiance manolesiai.lt pls., tai dauguma raso, kad jie nemalonus akyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 21:36)
Skaitau komentarus, apie FreshLook Radiance  manolesiai.lt pls., tai  dauguma raso, kad jie nemalonus akyje  unsure.gif

kaip Freshlook nezinau, bet uz FreshKonus nieko blogesnio dar neesu turejus doh.gif
Atsakyti
Tai va idomu kaip ten tie Freshlook'ai akyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 20:36)
Skaitau komentarus, apie FreshLook Radiance  manolesiai.lt pls., tai  dauguma raso, kad jie nemalonus akyje  unsure.gif

As turiu, man gerai viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 20, 22:53)
As turiu, man gerai viskas ax.gif

Kuria spalva? "nepjauna" akies? Skaiciau dauguma raso,kad pjauna akies krasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 19:40)
Gal kas naudoja FreshLook Radiance lesius? Dominu kaip atrodo spalvos Eden ir Moonlight akyje, gal kartais turite foto blush2.gif
Radau internete tokias foto, ar bent panasu i tai?
user posted image

Man tai sitie lesiai keisti kazkokie. Mano akys zalsvos, turiu moonlight spalvyte, tai realios spalvos nepriduoda, tiesiog toks spindejimas pries sviesa gaunasi. O kai buvom kazkada cia gamtoj, buvo tamsu, tai visi ejo ir ziurejo, kas cia man akin ykrito - atrode apsiblausus sidabru lotuliukas.gif Nesuprantu as, ar cia man taip, ar visoms, bet is tikro nesioju as juos, tik gaila, kad pirkau visa dezute ir dar 2 poros nenaudojamos bus, nes jau noriu kitokiu lesiu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 22:56)
Kuria spalva? "nepjauna" akies? Skaiciau dauguma raso,kad pjauna akies krasta  g.gif

Absoluciai jokiu bedu nera nei ysidedant, nei nesiojant, gal del to, kad mano akys nera jautrios ir as aplamai nejauciu to skirtumo tarp tu lesiu gamintoju - kuris kietesnis, kuris minkstesnis, mano akys visus priima biggrin.gif
Atsakyti
O kur pirkai ? ax.gif Kokius dabar galvoji pirkti? gal patarsi ka del spalvos, mano naturalios irgi zalsvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 22:59)
O kur pirkai ?  ax.gif Kokius dabar galvoji pirkti? gal patarsi ka del spalvos, mano naturalios irgi zalsvos  smile.gif

Siunciausi, nes visai dezutei ( 3 poroms) buvo kazkokia nuolaida mirksiukas.gif O del spalvos sakau sunku ka ir patart, nes realios spalvos neduoda, neryskina smarkiai akiu. Man siaip ydomiai ziurisi tas mano moonlight atspalviukas, tik as kazko kito is ju tikejaus ir man po rudu lesiu nesiojimo, kai akys kardinaliai keiciamos, kazkuo jau kitokie neytinka, uzsimaniau juodu biggrin.gif

Cia jau OT, bet jeigu kazkieno akytes -1,75, galeciau pora perleist ax.gif
Atsakyti
Va kaip ir mano -1.75 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 23:09)
Va kaip ir mano -1.75  biggrin.gif

Tai jeigu noretum moonlight, pigiai perleisciau pora, nes lesius nesioju gan retokai ir kol sunesiociau 3 poras, prazilciau doh.gif
Atsakyti
Tai va,kad as ieskau labiau pakeicianciu spalva blush2.gif O gal turi foto kaip akyje atrodo?
Atsakyti