Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvoti kontaktiniai lęšiai II

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 23:17)
Tai va,kad as ieskau labiau pakeicianciu spalva blush2.gif O gal turi foto kaip akyje atrodo?

Deja, fotiko neturiu doh.gif
Atsakyti
Radau tokia foto internete, tik nezinau ar atitinka tikrove rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
Radau kaip realiai akyje atrodo Moonlight... visai grazu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 23:32)
Radau tokia foto internete, tik nezinau ar atitinka tikrove  rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
Radau kaip realiai akyje atrodo Moonlight... visai grazu  bigsmile.gif
user posted image

Na paveikslelyje kazkas jau panasiau y tiesa, o foto tai manau pacios paneles akys ryskios, youtube suvesk freshlook radiance, manau rasi filmuka koky, maciau pries kelis men. buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau Youtube'e,bet ten nieko gero neredau smile.gif
Atsakyti
man nuo tu FreshKonu akiu uzdegimas prasidejo verysad.gif siaubas,pirma karta taip, vaistus lasinu dabar verysad.gif gyvenime ju nebepirksiu... noreciau isvis nunest istirt juos 100proc. nustatytu kad negerai jiem kazkas tik nezinau i ka cia kreiptis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 25, 00:04)
man nuo tu FreshKonu akiu uzdegimas prasidejo  verysad.gif  siaubas,pirma karta  taip, vaistus lasinu dabar  verysad.gif  gyvenime ju nebepirksiu... noreciau isvis nunest istirt juos 100proc. nustatytu kad negerai jiem kazkas tik nezinau i ka cia kreiptis  verysad.gif

Analogiska manajai situacijai, bet as jau issigydziau uzdegima. bet kur tuos Freshkon'us deti, nei nesioti nei mesti... g.gif bandysiu tik kur trumpam eidama sudeveti.
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 25, 00:04)
man nuo tu FreshKonu akiu uzdegimas prasidejo  verysad.gif 

QUOTE(be*starlet @ 2009 06 25, 10:00)
Analogiska manajai situacijai, bet as jau issigydziau uzdegima.

Siaubas unsure.gif Net nesinori ju isbandyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 25 birželio 2009 - 09:56
Kaip keista, as Freshkonus nesioju jau trecia menesy, nes ne kasdien deduosi ir man nieko unsure.gif Ir zinok, kas cia kaltas - ar blogi lesiai, ar jautrios akys, ar siaip pati lesiuko sudetis netiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 25, 13:42)
Kaip keista, as Freshkonus nesioju jau trecia menesy, nes ne kasdien deduosi ir man nieko unsure.gif Ir zinok, kas cia kaltas - ar blogi lesiai, ar jautrios akys, ar siaip pati lesiuko sudetis netiko g.gif

man irgi labai idomu kas cia negerai. kad jautrios akys mano tai nepasakyciau,per tiek daug metu isbadziau beveik visus LT rinkoje esancius lesius- visi super tiko, nezinau kas su tais freshkonais,bet labai liudna nes nusipirkau 2 poras is karto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 25, 13:04)
man irgi labai idomu kas cia negerai. kad jautrios akys mano tai nepasakyciau,per tiek daug metu isbadziau beveik visus LT rinkoje esancius lesius- visi super tiko, nezinau kas su tais freshkonais,bet labai liudna nes nusipirkau 2 poras is karto  verysad.gif

Na siuo klausimu tada nieko net pasvarstyt nelabai galiu, nes as dazniausiai perku lesius is saveonlens.com ir niekada neturejau jokiu nusiskundimu. O gal rimtai kokie brokuoti tau pasitaike, nes labai keista g.gif O tu lesius nesioji visa diena? Nes musu seimos drauges dukrai prasidejo akiu uzdegimas, o del ko - niekas nustatyt negali. Bet ji lesius nesiojo istisus 5 metus diena is dienos, aisku keisdavo laiku ir panasiai. Bet gal tiesiog per daug iserzinta akies gleivine buvo ir todel negerumai islindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 25, 13:30)
Na siuo klausimu tada nieko net pasvarstyt nelabai galiu, nes as dazniausiai perku lesius is saveonlens.com ir niekada neturejau jokiu nusiskundimu. O gal rimtai kokie brokuoti tau pasitaike, nes labai keista g.gif  O tu lesius nesioji visa diena? Nes musu seimos drauges dukrai prasidejo akiu uzdegimas, o del ko - niekas nustatyt negali. Bet ji lesius nesiojo istisus 5 metus diena is dienos, aisku keisdavo laiku ir panasiai. Bet gal tiesiog per daug iserzinta akies gleivine buvo ir todel negerumai islindo g.gif

Ai nezinosi kas cia toms akims darosi 4u.gif . Man niekada gyvenime nebuvo sausos akys o dabar jau antras menuo keleta dienu per men buna toks akiu perstejimas. doh.gif . O paskui kaip niekur nieko praeina verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 25, 14:30)
Na siuo klausimu tada nieko net pasvarstyt nelabai galiu, nes as dazniausiai perku lesius is saveonlens.com ir niekada neturejau jokiu nusiskundimu. O gal rimtai kokie brokuoti tau pasitaike, nes labai keista g.gif  O tu lesius nesioji visa diena? Nes musu seimos drauges dukrai prasidejo akiu uzdegimas, o del ko - niekas nustatyt negali. Bet ji lesius nesiojo istisus 5 metus diena is dienos, aisku keisdavo laiku ir panasiai. Bet gal tiesiog per daug iserzinta akies gleivine buvo ir todel negerumai islindo g.gif

nesioju tai tikrai nekasdien. o kad jie blogi pajutau tik nauja pakuote atplesus ir isidejus,nes isidejau kaip pradejo grauzti tai sakes, o ir nieko nesimate pro juos-rukas doh.gif nunesiau atgal i optika kur pirkau tai vos ant 3 raidziu nepasiunte... vienu zodziu smagumelis... verysad.gif
Atsakyti