QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 17, 12:14)
galvoju ar į tą temą papuoliau šįkart, bet gal kas pagelbės tokiu klausimu - kaip JPEG paveiksliuką atsidarius jį padidinti, kad iš vieno lapo gautųsi pvz 4? ta prasme tą paveikslą suskaidytų į dalis? 

na tai tam reikia arba photoshop, arba GIMP, arba su Microsoft Picture Manager irgi galima.
Atsidarot paveiksliuką ir karpote.
QUOTE(ylksis @ 2009 08 17, 15:14)
Sveiki,
Gal galite padeti, nes su kompais esu visiskai zalias. Man issoko Windows Security center, ten prie malware protection raso out of date, prie virus protection ir Spyware and other malware protection irgi ta pati raso. Ka reikia daryti?
Gal galite padeti, nes su kompais esu visiskai zalias. Man issoko Windows Security center, ten prie malware protection raso out of date, prie virus protection ir Spyware and other malware protection irgi ta pati raso. Ka reikia daryti?
Reikia atnaujinti antivirusinę programą.
Papildyta:
QUOTE(ramunele1982 @ 2009 08 17, 13:59)
Help
ką reiškia PANAUDOTAS IDENTIFIKATORIUS YRA UŽ JŪSŲ SISTEMOJE LEISTINŲ RIBŲ. Nepaleidžia nei muzikos,nei radijo,nei filmu...
ačiū

ką reiškia PANAUDOTAS IDENTIFIKATORIUS YRA UŽ JŪSŲ SISTEMOJE LEISTINŲ RIBŲ. Nepaleidžia nei muzikos,nei radijo,nei filmu...

ačiū
Apie kokią programą eina kalba? Daugiau informacijos prašytume.