
Nusipirkau Pina Colada paruoštą jau, bet atrodo kaip grietinėlė, manau bus labai saldu, o laipsniukų tik 14
ką patartumėt dar primaišyt ten kad nebūtų taip saldu ir šiek tiek stipriau? kokį romą geriausia būtų įpilti? turiu "Old custer white rum", ar jis tinka?

Turiu slyvų likerio, gal žinote kokį kokteiliuką..

Gal kas žinote kokių nors kokteilių su brendžiu, nes vieno ar prie kavos aš neigeriu, šlykštynė, o MB iš darbo vis tempia ir tempia juos

QUOTE(GieNa @ 2007 09 28, 17:53)
Gal kas žinote kokių nors kokteilių su brendžiu, nes vieno ar prie kavos aš neigeriu, šlykštynė, o MB iš darbo vis tempia ir tempia juos 

Lamumba arba Lumumba:
1 dalis brendžio
10 dalių atšaldyto šokoladinio pieno
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2007 09 26, 15:42)
Grand Quetsch
30 gramų apelsinų likerio
šaukštelis apelsinų sulčių
šaukštelis slyvų likerio

Papildyta:
QUOTE(DitaD @ 2007 09 26, 15:15)
Nusipirkau Pina Colada paruoštą jau, bet atrodo kaip grietinėlė, manau bus labai saldu, o laipsniukų tik 14
ką patartumėt dar primaišyt ten kad nebūtų taip saldu ir šiek tiek stipriau? kokį romą geriausia būtų įpilti? turiu "Old custer white rum", ar jis tinka?

ten kogero yra romas ir kokosu pienas sumaisytas ane? dar tada truksta ananasuu siulciu. nu o jei nori stipriau tai dasipil romo

ten kogero yra romas ir kokosu pienas sumaisytas ane? dar tada truksta ananasuu siulciu. nu o jei nori stipriau tai dasipil romo

[/quote]
Visiškai teisingai, tik tas romas, kurį turiu visai neskanus, tai net nežinau ar jis tinka..šiaip gal malibu koks geriausia butu, bet kad labai brangu

QUOTE(DitaD @ 2007 09 29, 19:35)
ten kogero yra romas ir kokosu pienas sumaisytas ane? dar tada truksta ananasuu siulciu. nu o jei nori stipriau tai dasipil romo 
Visiškai teisingai, tik tas romas, kurį turiu visai neskanus, tai net nežinau ar jis tinka..šiaip gal malibu koks geriausia butu, bet kad labai brangu

Visiškai teisingai, tik tas romas, kurį turiu visai neskanus, tai net nežinau ar jis tinka..šiaip gal malibu koks geriausia butu, bet kad labai brangu

romas i kokteilius tai bacardi arba havana club (siek tiek pigesnis, bet bacardi svelnesnio skonio).
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 21, 23:27)
Is studiju laiku atsimenu - 100 g sampano, 50 g zagares ir 50 g degtines
Daug leduku, toks apgaulingas dalykas, net po poros kokteiliu kai kuriems pradedavo smarkiai suktis galvele 


ne, nu cia tai atominis kokteilis. skonis



QUOTE(Shalimar @ 2007 09 21, 23:27)
Is studiju laiku atsimenu - 100 g sampano, 50 g zagares ir 50 g degtines
Daug leduku, toks apgaulingas dalykas, net po poros kokteiliu kai kuriems pradedavo smarkiai suktis galvele 









QUOTE(GirtasAngelas @ 2007 09 30, 12:41)
romas i kokteilius tai bacardi arba havana club (siek tiek pigesnis, bet bacardi svelnesnio skonio).
Va Bacardi geriausia būtų, bet jis irgi 50 LT kainuoja..Reiks pamėginti su tuo savo Old Custer White rum, bet šiaip kai jį bandžiau su sultim gert tai man nepatiko visiškai, už tai dar ir užsiliko pas mane jo..
mes tai labai megstam mojito
idedi rudo cukraus, laimo keleta skilteliu, ir metu lapeliu, tada viska sutrini, sugrudi kad skystimelio pasirodytu. ipili romo (mes tai su havana club) (kas kaip stipriau silpniau megsta) tada gazuoto vandens ir leduku
skanaus 
Papildyta:
dar skanu malibu , ananasu sultys ir kokosu sirupas



Papildyta:
dar skanu malibu , ananasu sultys ir kokosu sirupas

QUOTE(soske @ 2007 10 02, 19:24)
mes tai labai megstam mojito
idedi rudo cukraus, laimo keleta skilteliu, ir metu lapeliu, tada viska sutrini, sugrudi kad skystimelio pasirodytu. ipili romo (mes tai su havana club) (kas kaip stipriau silpniau megsta) tada gazuoto vandens ir leduku
skanaus 
Papildyta:
dar skanu malibu , ananasu sultys ir kokosu sirupas



Papildyta:
dar skanu malibu , ananasu sultys ir kokosu sirupas

prie mojito: metos turi buti daug (10-12 vidutinio dydžio lapelių) o ledas geriausia grūstas, ne gabaliukais.
jeigu patinka mojito pabandyt dar galima caipirinha - nacionalinį brazilų kokteilį

pusė laimo gabaliukais, pora šaukštelių cukraus, sugrūdam viską gerai, pripilam iki viršaus grūsto ledo ir užpilam 50 gramų cachaca (irgi daromas iš cukranendrių, brazilų gėrimas). kad būtų fainiau prieš tai sušlapinam taurės kraštus ir imerkiam į cukrų, tada kraštai bus apsicukravę.
jeigu nėra cachaca tai galima naudoti irgi romą (gausime caipirissima), degtinę (caipirioshka)
Jetau, kokiu skanumynu prisikaiciau
Ryt leksiu i parde ir vakarui ka nors pagamsiu
Jo sitas gerulis
Irgi studiju laikus primena ir balius barake
Tik kaip kazkas jau minejo vidurnaktis ateidavo jau be musu

Ryt leksiu i parde ir vakarui ka nors pagamsiu

QUOTE(Shalimar @ 2007 09 21, 22:27)
Is studiju laiku atsimenu - 100 g sampano, 50 g zagares ir 50 g degtines
Daug leduku, toks apgaulingas dalykas, net po poros kokteiliu kai kuriems pradedavo smarkiai suktis galvele 


Jo sitas gerulis


