Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

Oho kokios jus grazuoles thumbup.gif O jau vaizdelis pro langa wub.gif Jau leksiu Ispanijon tai tikrai. Is vis kazkokia svajoniu salis su visais savo ispanais laugh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 04 21, 14:08)
wub.gif kokie danciai simpatiski wub.gif , o ir vaizdelis ohmy.gif thumbup.gif
g.gif ir mes norim atvaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Jezau ohmy.gif ohmy.gif pamaciau ta vaizdeli pro balkona, nu uzpavydejau, negaliu wink.gif Noriu ten pas jus... O ir namu vaizdelis man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif Graziai jus ten gyvenat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ingridatreff @ 2004 04 21, 12:02)
Labai grazi mergyte, linkejimai nuo kitos Patricijos biggrin.gif

heart.gif heart.gif LINKEJIMAI NUO MUSU IR JUMS KARSTI KARSTI!!!! heart.gif heart.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif nu jau mergytes grozis... wub.gif wub.gif wub.gif mamayte irgi simpatiska wink.gif
Atsakyti
labai panasios ir nuostabiai grazios thumbup.gif clap.gif clap.gif

i zurnaliuko kokio virseli jus tik deti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na pagaliau mes vaikstyneje!!! 1 begiojimo vaikstyneje diena!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
nu patri, apziurejau jus ir baltai uzpavydejau rolleyes.gif , kaip jums ten fainiai gyvenasi, o vaizdelis rolleyes.gif wub.gif , na mergyte tai grazuolyte wub.gif heart.gif , o mamyte irgi labai jau faina wub.gif thumbup.gif , zodziu jus abi super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , dar galetumet ir teveli kada parodyti, ale vat ciekava blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 21, 20:12)

o man atrodo, kad puse tevelio jau matau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Willma @ 2004 04 21, 18:16)

ale , kad man kita puse, kurios nematyt, idomiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 04 21, 20:20)
QUOTE (Willma @ 2004 04 21, 18:16)

ale , kad man kita puse, kurios nematyt, idomiau laugh.gif

tai kiba nori nuviliot ir pati tokiu vaizdeliu grozetis laugh.gif laugh.gif laugh.gif

liuks Patricijos pirmieji ratai thumbup.gif thumbup.gif dabar mamyte nespes tvarkos daryt rolleyes.gif tu cia neisijausk su kvietimais,o tai imsim susimesim ir visi atleksim rolleyes.gif kur tada desi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (uzklydusi @ 2004 04 21, 20:25)

tu cia neisijausk su kvietimais,o tai imsim susimesim ir visi atleksim rolleyes.gif kur tada desi wink.gif

O as ir nesijaudinu,nes kaip tik tam pasiulyti galiu tokius apartamentus,kad iskart atvaziuosi... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti