Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

QUOTE (patri @ 2004 04 20, 20:30)
Na stai galite pamatyti Patricijele su savo mamyte!!! biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

vaje, pamaniau, kad koki super modeliu ir modeliuku kataloga ziuriu... smile.gif

jus abi kaip gulbes grazios smile.gif wub.gif wink.gif

O gal tu modelis? ar mis kada buvai? Jei ne, tai dukryte tikrai bus...

Nuostabios abi, visa Ispanija galetu pavydeti tavo vyrui tokios laimes wink.gif thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1082655895[/mergetime]
vien del vaizdelio pro miegamojo langa galima Ispanija isimylet... wub.gif

kaip tau tokia laime nusisypsojo? (jei galima pasmalsaut... huh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 22, 09:10)

labai grazios zydros akytes, nu jau su ispanem tikrai nesumaisysi biggrin.gif jei dar ilgiau ten pagyvensit, tai tetukai pasiruoskit kas vakara serenadu po langais klausytis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (elze @ 2004 04 22, 19:33)
QUOTE (patri @ 2004 04 20, 20:30)
Na stai galite pamatyti Patricijele su savo mamyte!!! biggrin.gif

vaje, pamaniau, kad koki super modeliu ir modeliuku kataloga ziuriu... smile.gif

jus abi kaip gulbes grazios smile.gif wub.gif wink.gif

O gal tu modelis? ar mis kada buvai? Jei ne, tai dukryte tikrai bus...

Nuostabios abi, visa Ispanija galetu pavydeti tavo vyrui tokios laimes wink.gif thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1082655895[[b]*patri rgetime] [/b]
vien del vaizdelio pro miegamojo langa galima Ispanija isimylet... wub.gif

kaip tau tokia laime nusisypsojo? (jei galima pasmalsaut... huh.gif rolleyes.gif

Na,Elze,ir pazerei cia komplimentu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif net nuotaika pries miega pagerejo!!! biggrin.gif aciu aciu aciu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif deja,nei mis,nei modeliu nebuvau...o i Maljorka patekti padejo man likimas...cia brangusis gyvena...
Atsakyti
Sveikutes abi,

malonu, kad nuotaika pataiso keli nuosirdus zodziai wink.gif

noreciau, kad mes daugiau pabendrautume, kadangi musu dukrytes vos ne kartu gimusios, be to dauguma forumieciu mamu is Vilniaus, jos daznai susitinka, pazystamos asmeniskai tai ir rysys kitas, tarsi ju ratelis gaunasi.

As gyvenu Elektrenuose, ne taip toli nuo Vilniaus, bet gi irgi negaliu atvaziuoti i ju organizuojamus meetus (kaip ir tu smile.gif )

O Ispanija mano svajoniu salis, kuria kada nors gyvenime noreciau aplankyti, todel butu smagu su tavim pabendrauti, papasakotum apie sia sali, apie zmones, kultura ir pan. tiesiog man idomu...

Nepamenu kelintais metais Madride ziema buvo organizuojamas Taize (pasaulio jaunimo susitikimas), tai jau butume vazeve su vyru, bet sutrukde tokia nelaime... man operavo apendicita sad.gif tai va taip ir liko Ispanija tik svajonese smile.gif

Nezinau, persuosi tau cia i drauges blush-anim-cl.gif , o gal tu visai nenori? huh.gif
Atsakyti
QUOTE (elze @ 2004 04 23, 08:35)
Sveikutes abi,

malonu, kad nuotaika pataiso keli nuosirdus zodziai wink.gif

noreciau, kad mes daugiau pabendrautume, kadangi musu dukrytes vos ne kartu gimusios, be to dauguma forumieciu mamu is Vilniaus, jos daznai susitinka, pazystamos asmeniskai tai ir rysys kitas, tarsi ju ratelis gaunasi.

As gyvenu Elektrenuose, ne taip toli nuo Vilniaus, bet gi irgi negaliu atvaziuoti i ju organizuojamus meetus (kaip ir tu smile.gif )

O Ispanija mano svajoniu salis, kuria kada nors gyvenime noreciau aplankyti, todel butu smagu su tavim pabendrauti, papasakotum apie sia sali, apie zmones, kultura ir pan. tiesiog man idomu...

Nepamenu kelintais metais Madride ziema buvo organizuojamas Taize (pasaulio jaunimo susitikimas), tai jau butume vazeve su vyru, bet sutrukde tokia nelaime... man operavo apendicita sad.gif tai va taip ir liko Ispanija tik svajonese smile.gif

Nezinau, persuosi tau cia i drauges blush-anim-cl.gif , o gal tu visai nenori? huh.gif

As netgi uz ,kad bendrautume!!! Gi musu mergaites panasiai gime!!! clap.gif clap.gif clap.gif o,kas tave domina apie Ispanija-klausk, ir as pasistengiu atsakyti!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 23, 09:02)
QUOTE (elze @ 2004 04 23, 08:35)
Sveikutes abi,

malonu, kad nuotaika pataiso keli nuosirdus zodziai  wink.gif

As gyvenu Elektrenuose, ne taip toli nuo Vilniaus, bet gi irgi negaliu atvaziuoti i ju organizuojamus meetus (kaip ir tu  smile.gif )

O  Ispanija mano svajoniu salis, kuria kada nors gyvenime noreciau aplankyti, todel butu smagu su tavim pabendrauti, papasakotum apie sia sali, apie zmones, kultura ir pan. tiesiog man idomu...

Nepamenu kelintais metais Madride ziema buvo organizuojamas Taize (pasaulio jaunimo susitikimas), tai jau butume vazeve su vyru, bet sutrukde tokia nelaime... man operavo apendicita  sad.gif  tai va taip ir liko Ispanija tik svajonese  smile.gif

As netgi uz ,kad bendrautume!!! Gi musu mergaites panasiai gime!!! clap.gif clap.gif clap.gif o,kas tave domina apie Ispanija-klausk, ir as pasistengiu atsakyti!!! smile.gif

tai gal tau i e-maila parasyti? o tai cia tuoj 100 puslapiu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (elze @ 2004 04 23, 12:35)
tai gal tau i e-maila parasyti? o tai cia tuoj 100 puslapiu bus biggrin.gif

NA IR AS MANAU,KAD GERIAU BENDRAUTI PER EMAILA!!! PARASYK MAN ASMENINE ZINUTE,TEN KUR YRA APACIOJE AZ!!! LAUKSIU!!!
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 23, 14:42)
NA IR AS MANAU,KAD GERIAU BENDRAUTI PER EMAILA!!! PARASYK MAN ASMENINE ZINUTE,TEN KUR YRA APACIOJE AZ!!! LAUKSIU!!!

po nesekmingo bandymo, dabar jau tikiuosi zinute pasieks tave rolleyes.gif
Atsakyti
jeetus kokios jus abi saldzios wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Willma @ 2004 04 22, 22:29)
QUOTE (patri @ 2004 04 22, 09:10)

labai grazios zydros akytes, nu jau su ispanem tikrai nesumaisysi biggrin.gif jei dar ilgiau ten pagyvensit, tai tetukai pasiruoskit kas vakara serenadu po langais klausytis laugh.gif

manau,jau dabar reikia peadeti kaupti kistuku i ausis atsargas!!! tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Vajei, kokios grazuoles abi... Tikros mises wub.gif
O tas vaizdelis is balkono kaip zydrosios lagunos net kelius pakerta. Labai graziai jus gyvenat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Agnytė @ 2004 04 24, 11:24)
Vajei, kokios grazuoles abi... Tikros mises wub.gif
O tas vaizdelis is balkono kaip zydrosios lagunos net kelius pakerta. Labai graziai jus gyvenat thumbup.gif
Atsakyti