QUOTE (patri @ 2004 04 20, 20:30) |
Na stai galite pamatyti Patricijele su savo mamyte!!! ![]() ![]() |
vaje, pamaniau, kad koki super modeliu ir modeliuku kataloga ziuriu...

jus abi kaip gulbes grazios

O gal tu modelis? ar mis kada buvai? Jei ne, tai dukryte tikrai bus...
Nuostabios abi, visa Ispanija galetu pavydeti tavo vyrui tokios laimes

Papildyta @ [mergetime]1082655895[/mergetime]
vien del vaizdelio pro miegamojo langa galima Ispanija isimylet...

kaip tau tokia laime nusisypsojo? (jei galima pasmalsaut...

Na,Elze,ir pazerei cia komplimentu

Sveikutes abi,
malonu, kad nuotaika pataiso keli nuosirdus zodziai
noreciau, kad mes daugiau pabendrautume, kadangi musu dukrytes vos ne kartu gimusios, be to dauguma forumieciu mamu is Vilniaus, jos daznai susitinka, pazystamos asmeniskai tai ir rysys kitas, tarsi ju ratelis gaunasi.
As gyvenu Elektrenuose, ne taip toli nuo Vilniaus, bet gi irgi negaliu atvaziuoti i ju organizuojamus meetus (kaip ir tu
)
O Ispanija mano svajoniu salis, kuria kada nors gyvenime noreciau aplankyti, todel butu smagu su tavim pabendrauti, papasakotum apie sia sali, apie zmones, kultura ir pan. tiesiog man idomu...
Nepamenu kelintais metais Madride ziema buvo organizuojamas Taize (pasaulio jaunimo susitikimas), tai jau butume vazeve su vyru, bet sutrukde tokia nelaime... man operavo apendicita
tai va taip ir liko Ispanija tik svajonese
Nezinau, persuosi tau cia i drauges
, o gal tu visai nenori?
malonu, kad nuotaika pataiso keli nuosirdus zodziai

noreciau, kad mes daugiau pabendrautume, kadangi musu dukrytes vos ne kartu gimusios, be to dauguma forumieciu mamu is Vilniaus, jos daznai susitinka, pazystamos asmeniskai tai ir rysys kitas, tarsi ju ratelis gaunasi.
As gyvenu Elektrenuose, ne taip toli nuo Vilniaus, bet gi irgi negaliu atvaziuoti i ju organizuojamus meetus (kaip ir tu

O Ispanija mano svajoniu salis, kuria kada nors gyvenime noreciau aplankyti, todel butu smagu su tavim pabendrauti, papasakotum apie sia sali, apie zmones, kultura ir pan. tiesiog man idomu...
Nepamenu kelintais metais Madride ziema buvo organizuojamas Taize (pasaulio jaunimo susitikimas), tai jau butume vazeve su vyru, bet sutrukde tokia nelaime... man operavo apendicita

Nezinau, persuosi tau cia i drauges

QUOTE (elze @ 2004 04 23, 08:35) |
Sveikutes abi, malonu, kad nuotaika pataiso keli nuosirdus zodziai ![]() noreciau, kad mes daugiau pabendrautume, kadangi musu dukrytes vos ne kartu gimusios, be to dauguma forumieciu mamu is Vilniaus, jos daznai susitinka, pazystamos asmeniskai tai ir rysys kitas, tarsi ju ratelis gaunasi. As gyvenu Elektrenuose, ne taip toli nuo Vilniaus, bet gi irgi negaliu atvaziuoti i ju organizuojamus meetus (kaip ir tu ![]() O Ispanija mano svajoniu salis, kuria kada nors gyvenime noreciau aplankyti, todel butu smagu su tavim pabendrauti, papasakotum apie sia sali, apie zmones, kultura ir pan. tiesiog man idomu... Nepamenu kelintais metais Madride ziema buvo organizuojamas Taize (pasaulio jaunimo susitikimas), tai jau butume vazeve su vyru, bet sutrukde tokia nelaime... man operavo apendicita ![]() ![]() Nezinau, persuosi tau cia i drauges ![]() ![]() |
As netgi uz ,kad bendrautume!!! Gi musu mergaites panasiai gime!!!

QUOTE (patri @ 2004 04 23, 09:02) | ||
As netgi uz ,kad bendrautume!!! Gi musu mergaites panasiai gime!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
tai gal tau i e-maila parasyti? o tai cia tuoj 100 puslapiu bus

QUOTE (elze @ 2004 04 23, 12:35) |
tai gal tau i e-maila parasyti? o tai cia tuoj 100 puslapiu bus ![]() |
NA IR AS MANAU,KAD GERIAU BENDRAUTI PER EMAILA!!! PARASYK MAN ASMENINE ZINUTE,TEN KUR YRA APACIOJE AZ!!! LAUKSIU!!!
QUOTE (patri @ 2004 04 23, 14:42) |
NA IR AS MANAU,KAD GERIAU BENDRAUTI PER EMAILA!!! PARASYK MAN ASMENINE ZINUTE,TEN KUR YRA APACIOJE AZ!!! LAUKSIU!!! |
po nesekmingo bandymo, dabar jau tikiuosi zinute pasieks tave

jeetus kokios jus abi saldzios

Vajei, kokios grazuoles abi... Tikros mises
O tas vaizdelis is balkono kaip zydrosios lagunos net kelius pakerta. Labai graziai jus gyvenat

O tas vaizdelis is balkono kaip zydrosios lagunos net kelius pakerta. Labai graziai jus gyvenat

QUOTE (Agnytė @ 2004 04 24, 11:24) |
Vajei, kokios grazuoles abi... Tikros mises ![]() O tas vaizdelis is balkono kaip zydrosios lagunos net kelius pakerta. Labai graziai jus gyvenat ![]() |
Aciu ,Agnyte,uz pagirymus!!!!