Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

--Resize_Images_Alt_Text--
oj... ohmy.gif tokią šviesią ir gražią nuotrauką pamačius ir apakti galima... unsure.gif labai graži mamytė.štai iš kur mergytės gražumas paveldėtas thumbup.gif tikrai pritariu visiems čia kitų mamyčių išsakytiems komplimentams.Jaučiu,ispanai ten paskui jus laksto... rolleyes.gif
na,žiūrėkit.kad man negailėtumėt tokių gražių nuotraukyčių.Dar ir dar ,dėkit ir dėkit. clap.gif clap.gif clap.gif

Papildyta @ [mergetime]1082802003[/mergetime]
na,kai dukriukė prisiaugins dantukų,tai ir atskyrt bus neimanoma thumbup.gif ir iš akių panašios. thumbup.gif jau taip šviečiat,kad negaliu wub.gif
Atsakyti
NU JAU GROZIS , TAI AS LIKAU BEZODZIU, O IR MANO SVARNUI SEILE NUTYSO.... wub.gif wub.gif wub.gif
NU MAMYTES SYpSENA TAI KATALOGINE, JAU ISKOJU BET KA ISVERSTU NE TIK ISpANUS... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 04 25, 11:35)
NU JAU GROZIS , TAI AS LIKAU BEZODZIU, O IR MANO SVARNUI SEILE NUTYSO.... wub.gif wub.gif wub.gif
NU MAMYTES SYpSENA TAI KATALOGINE, JAU ISKOJU BET KA ISVERSTU NE TIK ISpANUS... wub.gif wub.gif wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nelabai ka ir pridursi.
Labai giedrios nuotaikos nuotraukos clap_1.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif taip ir galvojau,kad mamyte blondine,nes tiek ispanai,tiek italai vienodi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai tevelis abi saugo turbut laugh.gif oi kaip jums pavydziu rolleyes.gif linksmai gyvenat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 04 25, 11:35)

Po tokiu komplimentu net zandai paraudonavo!!!Aciu,Enigma,uz grazius zodelius!!! wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 21, 21:00)
QUOTE (uzklydusi @ 2004 04 21, 20:25)

tu cia neisijausk su kvietimais,o tai imsim susimesim ir visi atleksim rolleyes.gif kur tada desi wink.gif

O as ir nesijaudinu,nes kaip tik tam pasiulyti galiu tokius apartamentus,kad iskart atvaziuosi... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

nu va o, mes vasara planuojam vaziuot i maljorka biggrin.gif tai kur tiksliai tu gyveni? o, gal ir iseis susitikt thumbup.gif gal gali pasakyt kiek kainuoja viesbutis kokiu 4 zvaigzduciu?
Atsakyti
QUOTE (safadi @ 2004 04 26, 22:49)

tu cia neisijausk su kvietimais,o tai imsim susimesim ir visi atleksim rolleyes.gif kur tada desi wink.gif

O as ir nesijaudinu,nes kaip tik tam pasiulyti galiu tokius apartamentus,kad iskart atvaziuosi... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

nu va o, mes vasara planuojam vaziuot i maljorka biggrin.gif tai kur tiksliai tu gyveni? o, gal ir iseis susitikt thumbup.gif gal gali pasakyt kiek kainuoja viesbutis kokiu 4 zvaigzduciu?

Safadi,del kainu viesbuty kreipkis i Novatura-jis veza i Maljorka!!!o siaip as tau galiu pasiulyti apartamentus 4-6 asmenims su super vaizdu!!!tu parasyk man i emaila-as tau atsiusiu foto!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 27, 19:43)
QUOTE (safadi @ 2004 04 26, 22:49)

Safadi,del kainu viesbuty kreipkis i Novatura-jis veza i Maljorka!!!o siaip as tau galiu pasiulyti apartamentus 4-6 asmenims su super vaizdu!!!tu parasyk man i emaila-as tau atsiusiu foto!!! wub.gif wub.gif wub.gif

labai aciu, baigsiu vakarieniaut ir parasysiu, tik mes vaziuosim is londono, tai novaturas nepades, noriu paziuret kaip pigiai ar mums viska pirkt ar ,kad firma viska sutvarkytu, as tau parasysiu. thumbup.gif
Atsakyti
... nu as be zodziu...
Jus nuostabios, super, nu tikrai truksta zodziu.........
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 04 21, 10:02)

Vaizdelis is musu miegamojo balkono...

ka jau ten vaizdelis, kai jusu grozis visa panorama nustelbia wub.gif
Atsakyti
Aciu jums,pavasarinukes,uz tai kad apsilankete ir dar graziu zodeliu nepagailejote!!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Dabar žinosiu, kaip atrodo rojus ir angelai jame... wub.gif

Nu viskas, šitie visi vaizdeliai mane pribaigė... einu miegot... su tokiu grožiu akyse bus gera užmigt wub.gif

Ko dar čia klausia kitos, kur tu gyveni? Visa Maljorka turėtų tokias princeses žinoti laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja: 27 balandžio 2004 - 23:10