Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

QUOTE (patri @ 2004 05 10, 10:30)
DAR KARTELI DIDELIS ACIU UZ SVEIKINIMUS!!!
NA O MAMU PRASYMU EINU PAIESKOTI FOTO SU TETUKU....IR SIAIP NAUJU NUOTRAUKYCIU.... wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif

clap.gif clap.gif clap.gif oi kaip smalsu tongue.gif greiciau greiciau rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
na stai kokia besisypsanti grazuole...
--Resize_Images_Alt_Text--

na stai ir su teveliu!!! galvojot ispanas...deja ne.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
Ji kaip visuomet NUOSTABI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

kokia nuostabi mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazios nuotraukos biggrin.gif
Tik man beziurint toks praktinis klausimas iskilo: matau dukryte vis su kepurytem ir jai taip tinka - ar ji noriai jas nesioja ir nenusiema, ar cia speji greitai nufotografuoti? biggrin.gif Maniske pirmu reikalu laiko nusiimti nuo galvos visas kepures, antru nusiauti batus ir daryk ka nori, nespeju net fotiko issitraukti, o ji jau basa ir be kepuraites.. blink.gif
Atsakyti
Mamytes dukryte wub.gif tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
As pas jus vis uzsuku madu paziuret clap_1.gif Prasom ideti nauju rolleyes.gif
Atsakyti
nu va ir tetukas atsdirado thumbup.gif , gi pagirsiu, man jis toks fainas atrodo, toks mielas, fainas labai jusu tetusis rolleyes.gif thumbup.gif , labai visa seimynele, daugiau jums tokiu graziu vaikiuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 05 13, 08:52)
nu va ir tetukas atsdirado thumbup.gif , gi pagirsiu, man jis toks fainas atrodo, toks mielas, fainas labai jusu tetusis rolleyes.gif thumbup.gif , labai visa seimynele, daugiau jums tokiu graziu vaikiuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE (evutes_mama @ 2004 05 10, 10:44)

O jau sypsenos kokios nuostabios! thumbup.gif wub.gif Grazuoles jus wub.gif
Atsakyti
Tiesiog nuostabaus grozio seimyna:ir tetis,ir mamka,o ka jau sneket apie mazaja princese wub.gif wub.gif wub.gif Laimingai jums clap.gif
Atsakyti
Nu superine seimynele wub.gif Viskas laabai grazu, ir mazulele, ir teveliai ir vieta thumbup.gif
Atsakyti