Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

--Resize_Images_Alt_Text--

NA IR SMAGU TAVO GRAŽUOLYTEI PLIUŠKENTIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif --Resize_Images_Alt_Text--

TĖVELIS JŪSŲ LABAI SIMPATIŠKAS wub.gif , BET AŠ VIS TIKĖJAUSI KOKĮ ISPANĄ JUODAPLAUKĮ PAMATYT
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O MAMYTĖ , KAIP VISADA , ŽAVINGA . TIK NEŽINAU KAIP TĖVELIS TAVE NUO ISPANŲ SAUGO laugh.gif laugh.gif laugh.gif TURBŪT NIEKUR VIENOS NELEIDŽIA ?

MANO VAIKINAI SVEIKINA TAVO SAULYTĘ SU 8 MĖNESIUKAIS

Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 05 21, 01:02)
O mes jau pliuskenames baseine!!!!

aj, kaip pas jus silta ir gera... wub.gif wub.gif ir mes norim... dry.gif beje, kiek dabar pas jus silumos?
Atsakyti
QUOTE (Willma @ 2004 05 21, 09:33)

aj, kaip pas jus silta ir gera... wub.gif wub.gif ir mes norim... dry.gif beje, kiek dabar pas jus silumos?
Atsakyti
Vajei, kaip pas jus silta... Mums nors kiek silumos perleiskit. Mes irgi norim baseinus isbandyti. O Patricija tikra saunuole wub.gif : ir sedi, ir grazeja nerealiai, ir kulturinasi, ir sportuoja. thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 05 20, 00:37)
8 menesiuku sukakti sventeme marokietiskame restorane...
wub.gif wub.gif wub.gif

Buckis Patricijelei 8 menesiuku sukakciai heart.gif .Aukit sveikutes ir laimingos wub.gif wub.gif .Zavios mergytes clap_1.gif
Atsakyti

thumbup.gif kaip smagu tokias vasariskas nuotraukas matyti wub.gif . Prisipazinsiu, truputi net uzpavydejau tokios silumos, kai pas mus uz lango tik kokiu +10 sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Agnytė @ 2004 05 21, 14:07)
Vajei, kaip pas jus silta... Mums nors kiek silumos perleiskit. Mes irgi norim baseinus isbandyti. O Patricija tikra saunuole wub.gif : ir sedi, ir grazeja nerealiai, ir kulturinasi, ir sportuoja. thumbup.gif clap.gif

Jeigu tik galeciau-tikrai siluma i Lietuvele persiusciau... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

Pavydziu as jums tokios silumos sad.gif Atsiusk ir mums idejus i vokeli wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Vidulė @ 2004 05 21, 08:13)

NA IR SMAGU TAVO GRAŽUOLYTEI PLIUŠKENTIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif --Resize_Images_Alt_Text--

TĖVELIS JŪSŲ LABAI SIMPATIŠKAS wub.gif , BET AŠ VIS TIKĖJAUSI KOKĮ ISPANĄ JUODAPLAUKĮ PAMATYT
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O MAMYTĖ , KAIP VISADA , ŽAVINGA . TIK NEŽINAU KAIP TĖVELIS TAVE NUO ISPANŲ SAUGO laugh.gif laugh.gif laugh.gif TURBŪT NIEKUR VIENOS NELEIDŽIA ?

MANO VAIKINAI SVEIKINA TAVO SAULYTĘ SU 8 MĖNESIUKAIS

aciu uz sveikinimus...o tevelis tikrai labai jau mane saugo-kad net per daug doh.gif doh.gif doh.gif ...retai kur viena isleidzia ....
Atsakyti
As manau,kad tokia grazuole mamyte reik saugot blink.gif teisingai vyrukas daro thumbup.gif

Sveikinam su 8-uoju menesiuku
happybday.gif
Atsakyti
kaip ciotkaj pas jus kaip silta... ech...
o jau seimynele taj thumbup.gif nors tevelio as irgi ispno kokio juodaplaukio tikejausi tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
..........jau kaip faina maziukei tam baiseine,isivaizduoju! thumbup.gif thumbup.gif Turbut istraukt neina?--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti