Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

QUOTE (Kristin @ 2004 10 19, 10:02)
QUOTE (patri @ 2004 10 19, 09:47)
PATRI MAIVOSI ATSIGULUS

user posted image

user posted image

user posted image

Ziuriu, kad mano busima martele pamaiva thumbup.gif
Atsakyti
SUSIPAZINKITE-4 SEIMOS NARYS...PAPUGA ARA,KURI ISTARIA SAVO VARDA IR LABAI DAUD RYTAIS TRIUKSMAUJA...

user posted image
Atsakyti
Patricia rodo svo sugebejimus ant piesimo lentos...

user posted image

user posted image

savo meno sedevra reikia biski paglamzyti...

user posted image

Atsakyti
Saunuole grazuolyte -busima manekene,menininke wink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zinai buna ir nelabai graziu mazu vaiku dry.gif ,na o tavo,tai super,tikrai tikrai labai grazi mergyte wub.gif ,svarbu,kad kurybiska ir gera butu clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinulis: 21 spalio 2004 - 19:00
Nu ir kaip sekasi meno sedevrus kurti g.gif
Labai grazi Patri kur stambiu planu wub.gif wub.gif
O Ara tikra gudruole thumbup.gif
Atsakyti
Nu bet sukuosena pas tavo mergina, kaip ka tik is grozio salono isejus wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 10 21, 19:11)
Nu bet sukuosena pas tavo mergina, kaip ka tik is grozio salono isejus wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

ir cia visi klausia,kur taip vaika pakirpom?na cia pas ja taip plaukiukai auga ir vesleja...o pas kirpeja mes buvom tik truputuka patrumpint,kad grazios kasos augtu bei i akis nelystu!!!
Atsakyti
lelka tavo super.. ir nemeluok.. iskarpet jauciu grazuoliuke savo wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 22, 04:49)
lelka tavo super.. ir nemeluok.. iskarpet jauciu grazuoliuke savo wub.gif
Atsakyti
O siaube rolleyes.gif kol perziurejau 45 puslapiukus... biggrin.gif Kokios grazios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O mergicka - tokia fainute. Labai. Taip graziai aprengta, su auskariukais... Prisiziuriu tokiu nuotraukyciu... ir taip sirdi suspaudzia sad.gif Tikiuosi, kad ir man antras leliukas - mergyte bus unsure.gif Nes ir as noriu pagalbininkes wink.gif Nes mano sunelis - tai tevelio sajungininkas, ne mamytes wink.gif
O ir Patricijos teveliai labai grazus thumbup.gif Ne nuostabu, is kur tas vaiko grazumas. Tokie faini bruozai thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazia dukryte turi wub.gif
Atsakyti
kokia fainuoliuke wub.gif wub.gif ir dar maivos thumbup.gif
Atsakyti