Įkraunama...
Įkraunama...

Patricijeles nuotraukytes

QUOTE (Viduliukas @ 2004 10 22, 10:12)
O siaube rolleyes.gif kol perziurejau 45 puslapiukus... biggrin.gif Kokios grazios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O mergicka - tokia fainute. Labai. Taip graziai aprengta, su auskariukais... Prisiziuriu tokiu nuotraukyciu... ir taip sirdi suspaudzia sad.gif Tikiuosi, kad ir man antras leliukas - mergyte bus unsure.gif Nes ir as noriu pagalbininkes wink.gif Nes mano sunelis - tai tevelio sajungininkas, ne mamytes wink.gif
O ir Patricijos teveliai labai grazus thumbup.gif Ne nuostabu, is kur tas vaiko grazumas. Tokie faini bruozai thumbup.gif

aciu uz kantrybe-tiek perziureti ne kiekvienas gali!!!
taip dekui uz grazius zodelius... clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Papildyta @ [mergetime]1098461025[/mergetime]
cia buvo topinis bajeris,kai tevelis nupirko merginai vaikisku valymo priemoniu rinkini...mat mazoji laksto su didziausiom sluotom ir griuvineja...
ka jus manot-Patri pasieme sluota ir nubego jos suslapinti ne kur kitur,o klozeto vandeni...o po to pradejo grindis plauti!!!nu luzom su tetuku
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
patri, nu jusu mazge tai topine rolleyes.gif wub.gif

ir labai man jusu namu interjeras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va ir Patricija pratinama prie tvarkos nuo mazu dienu laugh.gif
mano pana irgi turi sluotu rinkini ir irgi mirko klozete laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 10 22, 18:37)
na va ir Patricija pratinama prie tvarkos nuo mazu dienu laugh.gif
mano pana irgi turi sluotu rinkini ir irgi mirko klozete laugh.gif

na jau tie vaikai-vis kazka is kazkur nusiziuri ir megdzioja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu fainuole mergaite wub.gif wub.gif
mamytes pagalbininke laugh.gif
Atsakyti
saunuole mergina mamai padeda jau nuo mazu dienu!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
o tu dar Patri sakai,kad tau niekas nepadeda biggrin.gif tokia pagalbininke turi laugh.gif
Atsakyti
Fantastiska mergaite thumbup.gif Grozis neispasakytas wub.gif
Atsakyti
Tikra grazuolyte Patricia wub.gif wub.gif wub.gif
O dar ir menininke,ir kokia tvarkinguole clap_1.gif clap_1.gif wub.gif
Bet as nesuprantu,kaip pas jus tiek daug stiklo ir nesudauzyta g.gif laugh.gif laugh.gif Musu razbainikas eina ir kala visur ir su viskuom mad.gif Ir telefonas ziuriu kaip zemai pas jus padetas.Mes jau butume 10ar net daugiau pakeite,jei butu tokioj pasiekiamoj vietoj mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE (ernute @ 2004 10 23, 17:08)
Tikra grazuolyte Patricia wub.gif wub.gif wub.gif
O dar ir menininke,ir kokia tvarkinguole clap_1.gif clap_1.gif wub.gif
Bet as nesuprantu,kaip pas jus tiek daug stiklo ir nesudauzyta g.gif laugh.gif laugh.gif Musu razbainikas eina ir kala visur ir su viskuom mad.gif Ir telefonas ziuriu kaip zemai pas jus padetas.Mes jau butume 10ar net daugiau pakeite,jei butu tokioj pasiekiamoj vietoj mad.gif mad.gif mad.gif

taigi lakstau is paskos ir ziuriu,kad nieko nepridirbtu...o siaip tai jau puse daiktu paslepta nuo mazosios...
Atsakyti
Ar tavo saulyte visada tokia rimta, ar tik nuotraukose???? g.gif As tokia rimtuole buvau, kai augau...alia pasiziuriu, kad ir gimimo dienos skiriasi tik per viena diena laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif pasposina tavo mergina thumbup.gif thumbup.gif o pameni pries pora menesiu vis nerimavai kada tavo taip darys rolleyes.gif vat prasau ir daro thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti