Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

QUOTE(Valentinka @ 2007 06 25, 18:21)
Sveikos mamytės

nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę,  gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį.  4u.gif labai smalsu išgirsti kuo daugiau atsiliepimų  ax.gif

Mes lankom si darzeli visciuku grupe.Musu aukletoja Birute.Kolkas neturim jokiu nusiskundimu.Aukletoja svelni ir supratinga.Kaip bus toliau tik laikas parodis. ax.gif
Atsakyti
mes šį darž lankom nuo3m.viskas puiku,jei papuoli pas geras auklėtojas,o mes patyrėm ką reiškia kaita,o pati norėčiau pasidomėt dėl paruošiamos gr. nes eisimnuo rugsėjo į žvirbliukus,auklėtoja bronė -nerimą kelia,nes keista ji kažkaip
Atsakyti
maniskiai irgi nuo rudens keliaus i si darzeli o i kokias grupes dar nezinau bus aisku rugpjucio gale. Vyresnelis irgi eis i paruosiamaja ax.gif
Atsakyti
Ir mūsų pipiras papildys šio lo[šelio vaikučių gretas nuo birželio thumbup.gif Nors dabar darželyje vyksta remontas, tačiau kol kas viskas jame atrodo fainiai biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta smile.gif O dabar jau paaugo, ir nuo rudens keliausim jau i darzeli.

QUOTE(SDFVBN @ 2007 02 08, 17:52)
Labai noriu savo mažyli vesti i šį darželį-lopšelį, bet turiu problemėlę.Mano mažius pats nevalgo.Kai duodu į rankas šaukstą ar šakutę, jis viską daužo, žaidžia, bet valgyt pats nenori.Kai neleidžiu žaisti, pasiunta, spiegia ir tiek.Nežinau nei ką daryti.Ant puodo taip pat nesėda, o ir miegas sudėtingas variantas.Užmiega tik supamas.
Ar turite tokios patirties mamytės??????????????isai nebežinau ką daryti.Auklėm darželyje bus su juo vargas, o man širdies skausmas.Gal ką galite patarti???????????????????????????????????????????????????????HELP blush2.gif Bijau, kad vaikas alkanas bus darželyje, o auklytėm didžiulė bėda.
O, kad namie auklę samdyti negaliu tokios rast.Visos arba užimtos, arba visai nėra

Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks mirksiukas.gif
As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko biggrin.gif Tiesa, ilgokai i darzeli vaiksciojo su pampersais, bet kai aukletoja pasiule pabandyt eit be ju - ismoko puoduku naudotis per kelias dienas biggrin.gif (nors namie puodukas buvo didziausias priesas ax.gif )
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle rolleyes.gif

QUOTE(Valentinka @ 2007 06 25, 19:21)
nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę,  gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį.  4u.gif labai smalsu išgirsti kuo daugiau atsiliepimų  ax.gif

Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja thumbup.gif Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai kalbėjau su darželio direktore ir klausiua, ką vaikutis turi ateidamas mokėti - mane nuramino, sakė per 1 mėnesį jis visko ten išmoksta: ir ant puoduko ir valgyti pats... Žodžiu, jos lūpom - ilgametė patirtis kalbėjo, todėl nesuabejojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, išaugom ir mes lopšiuką ir keliausim į darželį. Gaila skirtis su auklėtoja Elyte, o dar Vyturiukus dabar išskyrė verysad.gif.
O gal kas lankėt Pelėdžiukų grupę? Mėnesį lankysime ją ir labai įdomu būtų sužinoti apie jos auklėtojas ax.gif. Panašu, kad gali tekti joje ir likti unsure.gif, nors lyg tai nuo rugsėjo turėtume lankyti Gulbiukus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Migla*: 06 rugpjūčio 2007 - 21:59
Sveiki,
nuo rugsejo 11 d. ir musu paneles prieme i "Rudnosiuku" buri thumbup.gif Labai dziaugiames ir laukiame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05)
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta smile.gif O dabar jau paaugo, ir nuo rudens keliausim jau i darzeli.
Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks  mirksiukas.gif
As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko biggrin.gif Tiesa, ilgokai i darzeli vaiksciojo su pampersais, bet kai aukletoja pasiule pabandyt eit be ju - ismoko puoduku naudotis per kelias dienas biggrin.gif (nors namie puodukas buvo didziausias priesas ax.gif )
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle  rolleyes.gif
Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja  thumbup.gif Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05)
Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks  mirksiukas.gif
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle  rolleyes.gif
Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja  thumbup.gif Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai  mirksiukas.gif

Labukas, mes jau 4-diena kaip lankom Vyturiuku grupe. Dar nelabai ka galiu is savo puses patarti ar papasakoti, bet man lyg ir nebloga ispudi paliko... Na bus matyt po kokiu 3 men, kaip ir kas ten vyksta. Isties labai pergyvenau artejant siam gyvenimo etapui,nes dukryte pirma ir vienintele... Bet tai isgyvena turbut visos...
Auste ten jauciasi lyg ir neblogai tik grizusi namo su jauduliu pasakoja apie verkiancius draugus. O si ryt ir pati asarojo,nes kartu su mumis i darzeli atejo vaikutis, kuriam buvo baisiai liudna verysad.gif ,Tai ir manoji pravirko, bet po kokios valandos sulaukiau sms is aukletojos: Austute rami ir zaidzia... Tai buvo be galo nuostabu ir malonu...
Tiesa dar nezinau aukletoju vardu tongue.gif bet kaip nors gal... biggrin.gif Sekmes visoms besiruosiancioms siam reikaliukui... juk visi tai isgyvena...
Atsakyti
sveikos. mano vyresnis vaikas irgi ejo i Visciuku grupe, aukletoja Birute tikrai super, labai patiko. dabar tikriausiai jau skaitosi kad uzaugo, nes perkeltas i Peledziuku grupe, labai patinka viena aukletoja (vardo dar nezinau, bet tokia gana jauna). Bet nors ir kokios geros tos aukletojos buna, bet tas musu vaikas kaip jos sako gana jautrus tikriausiai, nes retas rytas apsieina be asaru.. tai kazkaip ir gaila to vaiko palikt ir t.t., bet aukletojos sako kad tik uzdarom atvede duris vaikas nusiramina ir viskas buna chiki wink.gif

nu cia jau issiaiskinom kad ragiukai labai jau dideli auga gal...;/

reiks uzrasyt jau ir savo mazaja i eile (dar tik 3men. wink.gif)
Atsakyti
Gal atsilieps mamos, leidžiančios savo mažiukus lopšelį Volungėlėje. Ar ilgai laukėte, kol atsirado vieta?
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2007 09 03, 01:40)
Gal atsilieps mamos, leidžiančios savo mažiukus lopšelį Volungėlėje. Ar ilgai laukėte, kol atsirado vieta?

Labai norint vietu ten laisvu visada atsiranda tongue.gif 4u.gif
Atsakyti