QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05)
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta

O dabar jau paaugo, ir nuo rudens keliausim jau i darzeli.
Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks
As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko

Tiesa, ilgokai i darzeli vaiksciojo su pampersais, bet kai aukletoja pasiule pabandyt eit be ju - ismoko puoduku naudotis per kelias dienas

(nors namie puodukas buvo didziausias priesas

)
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle
Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja

Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05)
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta

O dabar jau paaugo, ir nuo rudens keliausim jau i darzeli.
Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks
As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko

Tiesa, ilgokai i darzeli vaiksciojo su pampersais, bet kai aukletoja pasiule pabandyt eit be ju - ismoko puoduku naudotis per kelias dienas

(nors namie puodukas buvo didziausias priesas

)
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle
Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja

Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai
Labukas, mes jau 4-diena kaip lankom Vyturiuku grupe. Dar nelabai ka galiu is savo puses patarti ar papasakoti, bet man lyg ir nebloga ispudi paliko... Na bus matyt po kokiu 3 men, kaip ir kas ten vyksta. Isties labai pergyvenau artejant siam gyvenimo etapui,nes dukryte pirma ir vienintele... Bet tai isgyvena turbut visos...
Auste ten jauciasi lyg ir neblogai tik grizusi namo su jauduliu pasakoja apie verkiancius draugus. O si ryt ir pati asarojo,nes kartu su mumis i darzeli atejo vaikutis, kuriam buvo baisiai liudna

,Tai ir manoji pravirko, bet po kokios valandos sulaukiau sms is aukletojos: Austute rami ir zaidzia... Tai buvo be galo nuostabu ir malonu...
Tiesa dar nezinau aukletoju vardu

bet kaip nors gal...

Sekmes visoms besiruosiancioms siam reikaliukui... juk visi tai isgyvena...