Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis- darželis " Volungėlė"

QUOTE(Bakardi @ 2007 11 03, 01:56)
O šiaip mamytės, kodėl jūs nedrįstat tiesiai šviesiai paklausti, "kokia kaina" tos rezervinės vietos  smile.gif  Aš visur kur einu, jei reikia kyšiuką duoti, tiesiai ir paklausiu, tada jokių susipratimų nebūna, gauna tiek kiek paprašo biggrin.gif 

Im stau ir pasakys biggrin.gif nebent jau visai isnaglejo doh.gif o siaip kiek duosi tiek ims, tik va kad per mazai nepaduotum tada gali ir vieta neatsirast biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 06 lapkričio 2007 - 03:16
Mano vaikas šiais metais baigė Gulbiukų grupę, ten per tuos keletą metų keitesi auklėtojos, tačiau pagrindinė Loreta buvo visus tuos metus. Ji thumbup.gif auklytė, labiausiai man ji patiko tuo, kad vaikai ja buvo labai patenkinti, priešingai nei tomis kitomis... paskutinius dvejus metus buvo auklėtojos Loreta ir Zina, tai Zina vaikams Labai nepatikdavo, pati nekarta buvau girdėjusi ja rėkiant ant vaikų, na žodžiu kaip ji pati vieną kartą save bandė teisinti, tuo, kad ją iš proto tie vaikai varo g.gif ir, kad pabandytume pačios su jais praleisti bent viena diena, tai ne taip rėktume ant jų g.gif ( na, bet butent todėl aš ir nedirbu vaikų darželyje o ką ji ten veikia... nesuvokiu)
Kadangi mano vaikas eidavo į darželį ir vasara, tai teko susidurti ir su kitų grupių auklytėmis, galiu pasakyti, kad nemažai jų ten tikros šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, mamytes smile.gif
gal kuri zinot, kaip ten su ta rudnosiuku mokyklele? kaip ten priemimo tvarka? ar is kart priima ar grupes sudarinejamos kelis kartus per metus ar kaip? kaina kiek supratau 75lt/men? g.gif
[/quote]

g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 06, 03:15)
Im stau ir pasakys  biggrin.gif  nebent jau visai isnaglejo  doh.gif o siaip  kiek duosi tiek ims, tik va kad per mazai nepaduotum tada gali ir vieta neatsirast  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu, žinok ima ir pasako bigsmile.gif mirksiukas.gif Dėl to, kad per mažai nepaduotum, tai ir pasako hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(BABY @ 2007 10 28, 12:36)
sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest  ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui

na mes tai niekam jokiu kysiu nedavem. o uzrirasem 5 men, ir darzelin jau keliavom nuo rugsejo, nors galejom ir nuo rugpjucio, bet nejom del to, kad tada buvo vasara, butu dirbe kitos aukletojos, kurios po menesio butu pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(bestija @ 2007 11 04, 17:08)
Sveikos, mamos,

Gal yra vedanciu savo vaikus i "Anciuku" grupe? Mano sunus ja lanko, bet as nepatenkinta. Tiesiog noreciau pakalbet su kitom,nes darzelyje kazkaip nieko nepagaunu smile.gif

"Ančiukų"? tai ji lopšiuko ar darželio grupė?
Papildyta:
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 02, 16:15)
Visada jos turi tokiu "rezerviniu" vietu, tokiem extra atvejams, tik jos tikrai ne pigiai atsieina  mirksiukas.gif

dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta g.gif
Atsakyti

dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta g.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Lopšelyje gali būti max. 15 vaikų. Ir tai yra daug doh.gif
Atsakyti
Lopšelinukų mamytės, pasidalinkit patirtim, kaip ten su priežiūra, ligom... Ar dažnai serga vaikučiai? Ką valgo lopšelį lankantys mažiukai?
Atsakyti
[quote=Vijula,2007 11 20, 01:28]
"Ančiukų"? tai ji lopšiuko ar darželio grupė?
Papildyta:

Ančiukai - darzelio grupe.
Atsakyti
Sveiki. Ka zinote apie pingviniuku ir geniuku grupes? kaip ten aukletojos? kaip jum darzelio maistas? mano vaikui nelabai jis patinka. o kaip jusu? kiek domejausi valgiarastis "neidomus" vis tas pats per tapati. ar jus to nepastebejote? smile.gif newyear.gif ar jus pirksite dovanas savo vaikams nuo kaledu senelio is darzelio?
Atsakyti
mes siand irgi uzsiregistravome i volungele darzzeli, zadam nuo rugsejo jau keliauti, bus mums nepilnai 3 metukai, girdejau yra kazkokia rudnosiuko mokyklele kazin nuo keliu metu priima vaikucius ir kiek laiko trunka pamokeles??
Atsakyti
pradejom mes lankyti ir nesekmingai, dvi dienas pabuvom, po to sirgom 2 savaites, kai pasveikom vel tris dienas palankem ir ligonineje atsidurem ax.gif ,dabar galvoju ar ne per anksti i ta lopseli isiruosem, gal vasareles reikejo palaukti g.gif
Papildyta:
tai va ,kad rudnosiukams mes per mazi,priima nuo 2 metuku, pamokeles trunka 3 kartus savaitei po 2 val., kiek zinau mokestis menesiui 75lt. kiek zinau ten eiles, reikia uzsirasyti ax.gif
Atsakyti