QUOTE(Miaška @ 2009 07 02, 21:39)
*Turiu dar ir amlos miltukų, reikės vėl panaudoti - gerai, kad priminei. Su aliejuku tiesiog
paprasčiau, šliūkšt ir gatava.
*Bandysiu
savaitgalį dažytis su turkiška chna, ir alyvuogių aliejaus iš Kretos įpilsiu
*Nesupratau kažko aš matyt

-man atrodė, kad amlos miltukus irgi nesudėtingai paruošt galima. Apiplikai kartu su chna ir tiek. Bo aš negerai mąstau ir su jais kitaip reikia elgtis

... Ir šiaip dar priminkit, kiek tos amla reikia dėt-kažkaip neužfiksavau kai seniau minėjot, nes neturėjau tuo metu šio gėrio

.
*Būsiva draugės, nes aš irgi mąstau apie savaitgalį su turkiška chna

. Tiesą sakant, jaučiuosi tokia pasimetusi, nes tiesiog bijau dažyt vien chna, mat, kai pradžioj dažydama chna patapau labai ryža (bent jau man taip atrodė), tai ir dabar taip norisi basmos indėt, kad vėl tas pats nenutiktų

. O dar nežinau, ar sugebėsiu vien šaknis dažyt-man tai taip sudėtinga atrodo, jei "košės" taip mažai daryt

Manau, kad susitepsiu, tsakant, sau grifkutę ir makaliūzė baigsis-aš gi urmu visada jos įpratus tept

.