QUOTE(Miaška @ 2009 07 06, 09:32)
O aš sau šiandien, dienos šviesoje, jau ir visai patinku - uch, kaip man gražu ta sodri spalvikė!
Nu bet, Miaškute, Tu ir darbininkė pas mus!

Ilsėtis šiandien reikia, ilsėtis

ir džiaugtis gražėjančia plaukų spalva
Vat prisibėdavojom mes čia vakar, biški papanikavom, nugąsdinom Jadzką, o dabar vėl abi patenkintos

.
Prisipažinsiu ir aš -tamsėju

. Manau, kad čia marokietiška veikia, nes, kaip minėjau, ir jos šiek tiek įdėjau į makaliūzę. Jau kitąsyk tik su marokietiška dažysiu, nes šįkart nedaug jos (kokį ketvirtadalį, gal kiek daugiau) įdėjau. Bet malonu, kad vaizdas keičiasi tamsumo link

.
O šiaip jau vėl mintys apie Black Malva ėmė lįst, nes mano juodalksniukai duoda nuostabiai gražų tamsumą, bet spalva kimba netoligiai į plaukus. O tamsumas toks į juodumą neša ir atrodo, jei užmesčiau dar ką nors pilko, tamsinančio bent kiek, tai aplygintų man spalvą neblogai, nes dabar dar yra visokių atspalvių pradedant ryžu, baigiant raudonu ten, kur juodalksniai kimba prasčiau. Palauksiu, kad spalva nusistovėtų ir imsiuos aš savo smilkinius tepelioti juodalksnių nuoviru. Gal visai nepasausės, nors kol kas nepastebėjau kad jie kaip nors ta linkme plaukus veiktų. Tik tas kvapas man to nuoviro labai jau

...