Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Miaška @ 2009 07 05, 19:22)
tokio ryškumo smilkinių aš visai nenoriu biggrin.gif

Manyčiau, kad visgi chna rūšis taip sugrojo, o ne kiaušinio nebuvimas. Man kažkaip irgi šviesūs plaukiukai iš po turbano lenda unsure.gif . Nors, nesistebiu-aš gi citrinų sulčių vietoj juodalksnių nuoviro šįkart įvariau,o jos gi šviesina doh.gif .
Nu su marokietiška kitąsyk irgi ko gero reiks smarkiai padėtį taisyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 07 05, 19:40)
Nu su marokietiška kitąsyk irgi ko gero reiks smarkiai padėtį taisyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jep, kitą savaitgalį tepsiuos marokietiška, dėsiu kiaušą būtinai, o dėl kitų priedų - orientuosiuos vietoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 05, 19:48)
kitą savaitgalį tepsiuos marokietiška,

Oho, kaip greit vėl makaliūzinsies? bigsmile.gif
Psio, einu ir aš plaut, o tai kažkaip nejauku man pasidarė-gal man jau ryt tą patį teks daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 07 05, 19:56)
Oho, kaip greit vėl makaliūzinsies? bigsmile.gif 

Jau nebesistebiu, nes ir man analogiškai gavosi-raudona labiau nei tikėjausi, bet kažkaip tempsiu, manau, iki mėnesio galo. O tie mano šviesūs smilkiniai-tiesiog prožektorius ! doh.gif blush2.gif Sausumas šįkart jaučiamas irgi daug labiau-viskas baigta su citrinom! schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 05 liepos 2009 - 20:07
QUOTE(Selga @ 2009 07 05, 21:02)
Jau nebesistebiu, nes ir man analogiškai gavosi-raudona labiau nei tikėjausi, bet kažkaip tempsiu, manau, iki mėnesio galo. O tie mano šviesūs smilkiniai-tiesiog prožektorius !  doh.gif  blush2.gif Sausumas šįkart jaučiamas irgi daug labiau-viskas baigta su citrinom!  schmoll.gif

Šiaip aš stabiliai maliavojuosi kas dvi savaites - greitai man plaukai auga, šaknelės žilos pasimato... doh.gif O kadangi po dviejų savaičių būsiu ne namie, tai reik pasiplanuot maliavonę kitam savaitgaliui. Ne todėl, kad dabartinė spalva nepatinka - beje, išdžiūvus plaukams, smilkiniai nebešviečia smile.gif
Atsakyti
Nu mergynos labai įdomu g.gif:

Selga, dėl chna dažo - tai ali prireikti ir 24 valandų, kad išsiskirtų tie dažai... Ir gi turi per kelias dienas patamsėti spalva g.gif:
Miaška, gal ir tau patamsės dar?
Aš tai pas mamą dabar, tai gal tik ryt dažysiu....
Atsakyti
Nu kad dabar, kai apsižiūriu - visai tamsi. Ir tikrai smilkiniai nebešviečia, gal čia kol šlapi plaukai buvo, tik tik po dažymo, dabar normaliai viskas. Ai, man ir vėl patinka... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 05, 22:25)
Selga, dėl chna dažo - tai ali prireikti ir 24 valandų, kad išsiskirtų tie dažai... Ir gi turi per kelias dienas patamsėti spalva g.gif:
Miaška, gal ir tau patamsės dar?
Aš tai pas mamą dabar, tai gal tik ryt dažysiu....

Nemanau, kad daug tamsėtų. Paprasčiausiai jau nebeįsivaizduoju dažymo be basmos (šįkart turėjau tik 1pak.tad tiek ir teįdėjau, o panašu, kad reikia lygiom dalim su chna maišyti) ir savo juodalksnių. Visgi jų pagalba tapau daug tamsesnė-lietuviška amla jie man biggrin.gif . Vat tik dabar galvoju, kad gal man jų nuoviru vis kas dieną kas dvi pasiteplioti tuos smilkinius-duot atskirą dozę tamsumo jiems vieniems. g.gif
O kas dėl šiandien, tai panašu, kad spalvelė tamsesnė, bet man reikalinga daug tamsesnė, kad "sėstų" prie veidelio, mat priešingu atveju, kaip kažkuri mamytė čia minėjo, atrodau ir aš sau lyg viena iš alc.gif būrio biggrin.gif -netinka raudonas atspalvis man ir tiek blush2.gif . O šiaip ir dabar neseniai apsižiūrėjau veidrodyje ir pamąsčiau, kad spalva tikrai graži, bet vat tas veidelis doh.gif -jis gi ne plaukų spalva-jo nepakeisi ir labai gaila, kad jie nedera tarpusavyje doh.gif .
Ačiū, Jadzka 4u.gif , man procesas labai patiko, o rezultatą bus galima pakoreguot gi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 07 05, 23:26)
Vat tik dabar galvoju, kad gal man jų nuoviru vis kas dieną kas dvi pasiteplioti tuos smilkinius-duot atskirą dozę tamsumo jiems vieniems.  g.gif

Gera mintis - juk to nuoviro nei skalaut nereik, gali sau tepti mirksiukas.gif
O aš sau šiandien, dienos šviesoje, jau ir visai patinku - uch, kaip man gražu ta sodri spalvikė! thumbup.gif Plaukai tik pasausėjo, gal mažokai alyvuogių aliejaus įpyliau, reikės prieš plovimą išaliejuot gerai ir palaikyt šiltai plaukus. Nes ryte susipurškiau tikrai gausiai kažkokio aliejuko nuo saulės, o atvažiavus darban apsičiupinėjau, kad nei pėdsako ant plaukų nėr, sausi sausi...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 06, 09:32)
O aš sau šiandien, dienos šviesoje, jau ir visai patinku - uch, kaip man gražu ta sodri spalvikė! thumbup.gif

Nu bet, Miaškute, Tu ir darbininkė pas mus! bigsmile.gif Ilsėtis šiandien reikia, ilsėtis mirksiukas.gif ir džiaugtis gražėjančia plaukų spalva cool.gif
Vat prisibėdavojom mes čia vakar, biški papanikavom, nugąsdinom Jadzką, o dabar vėl abi patenkintos biggrin.gif .
Prisipažinsiu ir aš -tamsėju clap.gif . Manau, kad čia marokietiška veikia, nes, kaip minėjau, ir jos šiek tiek įdėjau į makaliūzę. Jau kitąsyk tik su marokietiška dažysiu, nes šįkart nedaug jos (kokį ketvirtadalį, gal kiek daugiau) įdėjau. Bet malonu, kad vaizdas keičiasi tamsumo link thumbup.gif .
O šiaip jau vėl mintys apie Black Malva ėmė lįst, nes mano juodalksniukai duoda nuostabiai gražų tamsumą, bet spalva kimba netoligiai į plaukus. O tamsumas toks į juodumą neša ir atrodo, jei užmesčiau dar ką nors pilko, tamsinančio bent kiek, tai aplygintų man spalvą neblogai, nes dabar dar yra visokių atspalvių pradedant ryžu, baigiant raudonu ten, kur juodalksniai kimba prasčiau. Palauksiu, kad spalva nusistovėtų ir imsiuos aš savo smilkinius tepelioti juodalksnių nuoviru. Gal visai nepasausės, nors kol kas nepastebėjau kad jie kaip nors ta linkme plaukus veiktų. Tik tas kvapas man to nuoviro labai jau schmoll.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 06 liepos 2009 - 12:17
Laba vakarėli,

Nu ką, užsitepliojau ir aš košę. Šįkart neturėjau kada jos ten laikyt su visais citrinsulčiais ir pan. tai užlyliau su karšta amla. Dar primaičiau ciberžolės nemažai ir cinamono nu ir smirduko aliejuko smile.gif Dažiau šįkart Turkiška.
Beje, tepiau tik šaknis, o galus vos perbraukiau. Tikiuos nuo ciberžolės atspalvis bus šiektiek geltonesnis (labiau auksinis nei raudonas). Košė kaip visad maloni ir su turbanu keliausiu guklt biggrin.gif

O kaip Jūsų plaukaspalvės?
Taigi kiek ir skaičiau, kad per kelias dienas patamsėja gerokai spalva...
Atsakyti
Jadzka, kaip miegojosi su turbanu? biggrin.gif

Aš galvą plausiu šiandien vakare, o kol kas man viskas tinka ir patinka - sodri tamsoka spalva, smilkiniai šviesesni, bet nešviečia raudonai. Tik plaukai sausi, jau nebepurškiau ryte nieko, tik šlapiomis šukomis iššukavau, kad sugultų, ir stengiuosi jų nelisti, kad vėl kupeta nepasikeltų.
Vis tik, tepantis koše su kiaušu, tokios sausienos nebūdavo, kitą kartą būtinai jį įmušiu.
Atsakyti