va dėl tos Turkiškos žaliosios ir aš turiu įtarimų, kad įmaišyta ten žalio dažo kažkokio

Bent kokiu atveju man Turkiška patiko labiausiai.

QUOTE(Miaška @ 2009 07 07, 09:22)
Jadzka, kaip miegojosi su turbanu?
Aš galvą plausiu šiandien vakare, o kol kas man viskas tinka ir patinka - sodri tamsoka spalva, smilkiniai šviesesni, bet nešviečia raudonai. Tik plaukai sausi, jau nebepurškiau ryte nieko, tik šlapiomis šukomis iššukavau, kad sugultų, ir stengiuosi jų nelisti, kad vėl kupeta nepasikeltų.
Vis tik, tepantis koše su kiaušu, tokios sausienos nebūdavo, kitą kartą būtinai jį įmušiu.

Aš galvą plausiu šiandien vakare, o kol kas man viskas tinka ir patinka - sodri tamsoka spalva, smilkiniai šviesesni, bet nešviečia raudonai. Tik plaukai sausi, jau nebepurškiau ryte nieko, tik šlapiomis šukomis iššukavau, kad sugultų, ir stengiuosi jų nelisti, kad vėl kupeta nepasikeltų.
Vis tik, tepantis koše su kiaušu, tokios sausienos nebūdavo, kitą kartą būtinai jį įmušiu.
Miaška, miegojosi gerai (nu biški trukdė, bet ko dėl grožio nepadarysi. Be to MB nebuvo, tai galėjau sau leisti

Man tai citrina nieko blogo, vis tiek plaukai linkę riebaluotis

Selga, galvoju, kad tuos juodalksnius reik susipilti į kokį bonkiuką su purkštuku ir apipurškinėti plaukus vis. To nuoviro kelioms dienoms užtektų spėju vienu metu išvirto...