Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

Mergynos, dėl chna kokybės. Kai renkatės, reik žiūrėt, kad būtų "body art quality". Tada ji būna daug smulkesnė ir sijota kelis kartus ir t.t. Va ir Turkiška ir marokietiška būtent Body art kokybės ir yra dėl to taip gerai ir tepasi ir žolės nebyra.
Atsakyti

Prisiskaiciau cia apie ta marokietiska chna, jauciu, teks uzsisakineti smile.gif
O savaitgali tepliojausi su visiems pasiekiama iranietiska -
dariau tradiciskai- chna, basma, aliejus, kiausinis, pora lasiuku rozmarino aliejaus.
Atsakyti
Sveikutės, sakykit o kaip geriau, ar kai chna su basma iš karto maišoma, ar dažoma pirmiau chna, po to basma, nes aš pastarąjį variantą dariau manydama, kad gal tamsiau nudažo mastau.gif
Beja neiškenčiau ir vėl šiandien dažau, jau sėdžiu su chna(šį kartą normalia, ne bespalve hihihi.gif ) ir po valandos tepsiuosi basma + kiaušinio trynį dar dedu. labai jau noriu gražios plaukų spalvos flirt.gif nors nerimastis kirbena, kol nepamatysiu galutinio rezultato mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 07 13, 13:24)
Prisiskaiciau cia apie ta marokietiska chna, jauciu, teks uzsisakineti  smile.gif
dariau tradiciskai- chna, basma, aliejus, kiausinis, pora lasiuku rozmarino aliejaus.

O iš kur tą Iranietišką gaunate?
Ar čia ta iš Drogo pakeliuose?

Ir dar klausimėlis: ar chna ir basma maišote iš karto ar pirma tepliojatės chna o poto basma?

Ir kokios spalvos tavo plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantech: 13 liepos 2009 - 12:36
QUOTE(neaiski @ 2009 07 13, 13:24)
Prisiskaiciau cia apie ta marokietiska chna, jauciu, teks uzsisakineti  smile.gif

Ir kokia spalva gavosi? Kokia natūrali tavo plaukų spalva? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deimantech @ 2009 07 13, 13:35)
O iš kur tą Iranietišką gaunate?
Ar čia ta iš Drogo pakeliuose?

Taip, ta pati iš Drogo, aš vakar ją Iki parduotuveje pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti

Taip, ta iranietiska- is Drogo , zaliuose pakeliuose.
O apie marokietiska tai cia merginos apybraizu prirase smile.gif
as jos nebandziau, neturiu kol kas.
Plaukai mano naturalus-juodi, bet dazausi chna ir basma jau n metu, tai esu dabar tokia pusraudone smile.gif pusjuode su ryzais smilkiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 07 13, 14:20)
Taip, ta iranietiska- is Drogo , zaliuose pakeliuose.

Aš Droge ir Iki pirkau, tai pakelis ne žalias, su žaliu kiek žinau Martinoje visos perka, tai kaip čia išeina g.gif Jei nesunku gal foto to žalio pakelio būtų galima? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 liepos 2009 - 13:55
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 14:55)
Aš Droge ir Iki pirkau, tai pakelis ne žalias, su žaliu kiek žinau Martinoje visos perka, tai kaip čia išeina g.gif  Jei nesunku gal foto to žalio pakelio būtų galima? mirksiukas.gif

Aš Droge taip pat pirkau ne žaliame pakelyje. Pirkau kokia buvo. Ir ten Rusiška parašyta blink.gif

Tai gera bus ar geriau nenaudot?
Atsakyti
QUOTE(deimantech @ 2009 07 13, 15:02)
Aš Droge taip pat pirkau ne žaliame pakelyje. Pirkau kokia buvo. Ir ten Rusiška parašyta  blink.gif

Tai gera bus ar geriau nenaudot?

Ši nepakenks, drąsiai naudok, tiesiog aš iki Martinos nedasigaunu, ten ta žaliais pakelais yra, sako nuo jos mažiau raudonumo būna ir gal truputį mažiau sausina mirksiukas.gif Tik nustebau kad Droge jos pirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 15:07)
Ši nepakenks, drąsiai naudok, tiesiog aš iki Martinos nedasigaunu, ten ta žaliais pakelais yra, sako nuo jos mažiau raudonumo būna ir gal truputį mažiau sausina mirksiukas.gif Tik nustebau kad Droge jos pirko biggrin.gif

Labai noriu pabandyt, bet kadangi mano plaukai ilgai dažyti normaliais dažais tai bijau netapti vaivorykštę blink.gif
Ką paskui reikėtų daryti?

Aš tiesiog noriu pasiryškinti savo spalvą natūralią (tamsiai ruda) ir galbūt čiut šokolado spalvos suteikti rolleyes.gif
Atsakyti
jadzka, Miaška, ačiū už atsakymus. 4u.gif Šiandien bandysiu su vynu, žiūrėsiu, kas išeis, nes jei plikyčiau kava tai doh.gif negaliu pakęsti to kvapo. Vakar dar pagalvojau, o jei plikyčiau geromis granatų ar spanguolių sultimis, kaži ar poveikis būtų? g.gif dabar dar labiau užsidegiau tais mišniais wub.gif viską noriu išbandyt lotuliukas.gif rytoj eterinio aliejaus lėksiu bigsmile.gif
aliejų naudoju, regis, kokybišką iš va čia:
aliejai
tik su kiaušiniu nevilioja, nes namiškiai labai jautriai reagavo, kai buvau sugalvojusi juos ant galvos kaip kaukę dėt, sakydavo, kad virsiu višta blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pancake: 13 liepos 2009 - 15:49
Merginos, as ta iranietiska zaliuose pakeliuose pirkau Urmo
bazej 5 sandely Mendyje. Gal siek tiek ir skiriasi nuo tu raudonu pakeliu, bet nezymiai, drasiai dazykit.
Atsakyti