Sveikutės, sakykit o kaip geriau, ar kai chna su basma iš karto maišoma, ar dažoma pirmiau chna, po to basma, nes aš pastarąjį variantą dariau manydama, kad gal tamsiau nudažo
Beja neiškenčiau ir vėl šiandien dažau, jau sėdžiu su chna(šį kartą normalia, ne bespalve
) ir po valandos tepsiuosi basma + kiaušinio trynį dar dedu. labai jau noriu gražios plaukų spalvos
nors nerimastis kirbena, kol nepamatysiu galutinio rezultato

Beja neiškenčiau ir vėl šiandien dažau, jau sėdžiu su chna(šį kartą normalia, ne bespalve

QUOTE(neaiski @ 2009 07 13, 13:24)
Prisiskaiciau cia apie ta marokietiska chna, jauciu, teks uzsisakineti
O savaitgali tepliojausi su visiems pasiekiama iranietiska -
dariau tradiciskai- chna, basma, aliejus, kiausinis, pora lasiuku rozmarino aliejaus.

dariau tradiciskai- chna, basma, aliejus, kiausinis, pora lasiuku rozmarino aliejaus.
O iš kur tą Iranietišką gaunate?
Ar čia ta iš Drogo pakeliuose?
Ir dar klausimėlis: ar chna ir basma maišote iš karto ar pirma tepliojatės chna o poto basma?
Ir kokios spalvos tavo plaukai?
QUOTE(neaiski @ 2009 07 13, 13:24)
Prisiskaiciau cia apie ta marokietiska chna, jauciu, teks uzsisakineti

Ir kokia spalva gavosi? Kokia natūrali tavo plaukų spalva?

Papildyta:
QUOTE(deimantech @ 2009 07 13, 13:35)
Taip, ta pati iš Drogo, aš vakar ją Iki parduotuveje pirkau

QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 14:55)
Aš Droge ir Iki pirkau, tai pakelis ne žalias, su žaliu kiek žinau Martinoje visos perka, tai kaip čia išeina
Jei nesunku gal foto to žalio pakelio būtų galima? 

Aš Droge taip pat pirkau ne žaliame pakelyje. Pirkau kokia buvo. Ir ten Rusiška parašyta

Tai gera bus ar geriau nenaudot?
QUOTE(deimantech @ 2009 07 13, 15:02)
Aš Droge taip pat pirkau ne žaliame pakelyje. Pirkau kokia buvo. Ir ten Rusiška parašyta

Ši nepakenks, drąsiai naudok, tiesiog aš iki Martinos nedasigaunu, ten ta žaliais pakelais yra, sako nuo jos mažiau raudonumo būna ir gal truputį mažiau sausina

QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 15:07)
Ši nepakenks, drąsiai naudok, tiesiog aš iki Martinos nedasigaunu, ten ta žaliais pakelais yra, sako nuo jos mažiau raudonumo būna ir gal truputį mažiau sausina
Tik nustebau kad Droge jos pirko 

Labai noriu pabandyt, bet kadangi mano plaukai ilgai dažyti normaliais dažais tai bijau netapti vaivorykštę

Ką paskui reikėtų daryti?
Aš tiesiog noriu pasiryškinti savo spalvą natūralią (tamsiai ruda) ir galbūt čiut šokolado spalvos suteikti

jadzka, Miaška, ačiū už atsakymus.
Šiandien bandysiu su vynu, žiūrėsiu, kas išeis, nes jei plikyčiau kava tai
negaliu pakęsti to kvapo. Vakar dar pagalvojau, o jei plikyčiau geromis granatų ar spanguolių sultimis, kaži ar poveikis būtų?
dabar dar labiau užsidegiau tais mišniais
viską noriu išbandyt
rytoj eterinio aliejaus lėksiu 
aliejų naudoju, regis, kokybišką iš va čia:
aliejai
tik su kiaušiniu nevilioja, nes namiškiai labai jautriai reagavo, kai buvau sugalvojusi juos ant galvos kaip kaukę dėt, sakydavo, kad virsiu višta

aliejų naudoju, regis, kokybišką iš va čia:
aliejai
tik su kiaušiniu nevilioja, nes namiškiai labai jautriai reagavo, kai buvau sugalvojusi juos ant galvos kaip kaukę dėt, sakydavo, kad virsiu višta