Labąryt
QUOTE(pancake @ 2009 07 12, 23:41)
Skaitinėjau temas ir man kilo klausimas: kokį aliejų galima dėti į tą košę?
Dedu praktiškai bet kokį, ką turiu tuo metu, gal tik saulėgrąžų nepyliau

. Man labai patiko sėmenų aliejus, dabar naudoju alyvuogių - bet ne Lietuvoje pirktą, švelnesnis jis kažkoks, labai gerai išsiskalauja. Svarbiausia - nepadaugink, nes liks plaukai apsunkę.
Eterinį lašindavau rozmarinų - galva tada šaldavo, naudojau nuo slinkimo. Skaičiau, kad ir levandų aliejus nuo slinkimo tinka, o jis kvapnus, tai tikriausiai irgi kvapą permuštų. Dar dėl kvapo - man labiausiai chna kvapą užmušė kava, kai stipria kavyte užplikiau žoles. Dar amlos aliejus - tas tai atominis

, netgi kiaušas, ir tas žolės kvapą kažkiek prislopina. Gvazdikėliai - nia, va kaip tik jų nuoviru vakar plikiau, bet kvapo jų pačių nei pėdsako. Vynu irgi plikiau, jis tokios rūgštelės kvapo daugiau suteikia, irgi mažiau jaučiasi chna. Visai neblogai tada dažas kibo.
QUOTE(Selga @ 2009 07 13, 08:32)
Nu, Miaška, jau keliamės, plaunam ir pasakojam!
Nu ką, atsikėliau gi, atsikėliau...
Vis tik, kol kas į pirmą vietą vienareikšmiškai keliu marokietišką žolę - labai labai man spalva patinka. Jeigu, tik išskalavus turkišką, smilkiniai švietė, tai po marokietiškos niekas nešviečia, spalva vientisesnė, žiliukai - gražiai variniai, pasklaidžius plaukus nutariau, kad kai visai pražilsiu - turbūt tik marokietiška ir dažysiuos, graži, sodri ir nerėkianti spalva gaunasi ant žilų. Gvazdikėliai, kiek skaičiau, irgi raudonumą prigesina, gal ir jų nuoviras pagelbėjo. Ir aliejaus pataikiau kiek reik - minkšti plaukai be jokių kondiškių, išdžiūvusius tik nenuskalaujamu purškalu supurškiau, kad prigultų.
Daba neplausiu galvos iki trečiadienio, žiūrėsim, kaip spalvytė nusistovės