Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Selga @ 2009 07 24, 17:25)

Kaip tą sėmenų nuovirą darot: kokiu santykiu vandens ir sėmenų dedat? bigsmile.gif

Aš irgi žadu eit dabar dažytis, užplikinau sėmenų nuovirą, bet jis toks bespalvis, ar turės kokios reikšmės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 07 24, 17:25)
Vadinasi, visvien šį savaitgalį dažysi thumbup.gif.  Tai dabar periodiškai turkišką/marokietišką chna derini? mirksiukas.gif Na, o aš dabar galvoju, gal pernakt laikyti nors kartą pabandyt reikėtų? g.gif Tikiuosi mano mažąjai neiššauks kvapai kokios alergijos unsure.gif Pas mane šįkart marokiškasis variantas nusimato.  wub.gif
Kaip tą sėmenų nuovirą darot: kokiu santykiu vandens ir sėmenų dedat? bigsmile.gif

Taip nusprendžiau, kad pakaitomis dažysiu turkiška ir marokietiška, kad per daug nenutamsėčiau nuo marokietiškos. O turkiška labai smulki, smagiai tepasi, vienžo - abi man jos patinka.
Naktį su turbanu nėra labai patogu, aš neramiai miegu tada, tai jau taip laikau tada, kai nespėju dieną išsiterliot ir ilgiau palaikyt.
Sėmenų niekad nedariau, bet galvoju užplikyt verdančiu vandeniu, palaikyt ir nukošt.

QUOTE(amarilė @ 2009 07 24, 22:08)
Aš irgi žadu eit dabar dažytis, užplikinau sėmenų nuovirą, bet jis toks bespalvis, ar turės kokios reikšmės? g.gif

Amarile, jis ne spalvai, o plaukams labai sveika - sako, kaip kondicionierius. Na, kad jau pasidarei - tai pati ir papasakosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 24, 22:21)

Amarile, jis ne spalvai, o plaukams labai sveika - sako, kaip kondicionierius. Na, kad jau pasidarei - tai pati ir papasakosi biggrin.gif

Aha, supratau biggrin.gif Iš pradžių užplikiau, palaikiau, po to dar nusprendžiau pavirint šiek tiek..gavosi toks nuoviras kaip klijai mirksiukas.gif Įdėjau kiaušą, dar šiek tiek sėmenų aliejaus ir medaus. Nu tepėsi labai gerai, nebuvo tokių grūdelių, gerai matyt ištirpo thumbup.gif Per daug buvo košės, dalį reikėjo išpilt...dėjau 3 chna ir 1 basmą pakelius. Bandysiu miegot ax.gif
Atsakyti
Sveikos, tylu čia kažkaip.....

O man tada visai neblogai nusidažė, ir smilkinių plaukelius "paėmė", tik labai niežtėt galvą pradėjo paryčiais, ir paskui kitą dieną niežtėjo....sakiau daugiau su koše nemiegosiu, neišsimiegu tada....Ir plovėsi plaukai neblogai, gal tie sėmenys padėjo mirksiukas.gif Tik va kodėl tą galvą niežtėjo, negi nuo jų g.gif
Atsakyti
Tikrai labai tylu biggrin.gif
Aš irgi vakar dažiau, norėjau sutaupyti iš anksčiau nusipirktą basma, tai chna ėmiau Martinos, o basma Drogo ir likau nepatenkinta rezultatu, žalio pakelio chna suveikė stipriau už basmą ir gavausi perryža ir dar galai šiek tiek nusausėjo biggrin.gif Kitą savaitę bandysiu taisyti padėtį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 28, 23:30)
Tikrai labai tylu biggrin.gif
Aš irgi vakar dažiau, norėjau sutaupyti iš anksčiau nusipirktą basma, tai chna ėmiau Martinos, o basma Drogo ir likau nepatenkinta rezultatu, žalio pakelio chna suveikė stipriau už basmą ir gavausi perryža ir dar galai šiek tiek nusausėjo biggrin.gif Kitą savaitę bandysiu taisyti padėtį smile.gif

O tu labai neskubėk, nes chna gi turi savybę patamsėti per kelias dienas ax.gif Gal ir šį kartą taip atsitiks g.gif:
Atsakyti
Na ka. Pasakysiu, kad plikymas semenu nuoviru man visai patiko. Tepesi labai lengvai. Ir issiplove lengviau. O spalva isejo rudesne unsure.gif Dejau kaip visada pastaruoju metu: Du pakeliai chna (kuriuos ir plikiau semenu nuoviru) ir puse pakelio basmos (plikiau karstu vandeniu ir po to sumaisiau su chna), kiausinis, ersketroziu aliejus, rozmarinu EA. Laikiau 3 valandas (per nakti tikrai nesiryzciau laikyti, nebent is anksto apsispresciau nemiegoti biggrin.gif ). Spalva tamsesne, nei uzplikius chna vandeniu ir gerokai tamsesne negu uzplikius ciberzole g.gif
Siandien isplausiu su sampunu, tai matysiu kaip tikra spalva atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 29, 07:46)
O tu labai neskubėk, nes chna gi turi savybę patamsėti per kelias dienas ax.gif Gal ir šį kartą taip atsitiks g.gif:

Žinok visada iki trijų dienų išlaukiu, bet jau faktas kaip blynas, kad gavosi ne ta spalva biggrin.gif nes praėjusį kartą dažant tik žalių pakelių chna ir basma, man pačios akiai spalva gavosi superinė thumbup.gif

QUOTE(ragana @ 2009 07 29, 10:07)
Na ka. Pasakysiu, kad plikymas semenu nuoviru man visai patiko. Tepesi labai lengvai. Ir issiplove lengviau. O spalva isejo rudesne  unsure.gif

Niekaip tam neprisiversdavau, bet dabar jau būsiu tiesiog priversta išbandyti sėmenų nuovirą, gal atstatysiu tamsumą bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Miaška @ 2009 07 29, 10:05)
Nespėjau sekmadienį nusidažyt, tai ir tyliu biggrin.gif , daba belieka laukti ateinančio sekmadienio smile.gif

Vat vat ir aš taip pat tyliu-agitaciją praeitam savaitgaliui pravedžiau, o pati tik šast " į krūmus" blush2.gif . Apturėjom savaitgalį netikėtai svečių, tai nuplaukė mano visi dažymai irnesakyk.gif . Ale, bet spalva kol kas man visai gera atrodo, kad ir po daugelio plovimų, tik žiliukai jau šviest nori, tai šiandien arba ryt tepeliotis teks. Savaitgalio nebelauksiu, nes šeštadienį turiu sudalyvaut renginyje, tai iki to reikia pasigražinti šiek tiek nail.gif.

QUOTE(ragana @ 2009 07 29, 10:07)
Na ka. Pasakysiu, kad plikymas semenu nuoviru man visai patiko. Tepesi labai lengvai. Ir issiplove lengviau. O spalva isejo rudesne  unsure.gif

Nu vat dažyčiau aš šiandien, bet , kad tų sėmenų neturiu, o tokių gerų atsiliepimų pasiskaičius, labai norisi juos išbandyt. Sakykit, prašau, kur juos pirkt? Prekybcentriuose to gėrio yra ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 29 liepos 2009 - 10:06
QUOTE(Selga @ 2009 07 29, 11:03)
Nu vat dažyčiau aš šiandien, bet , kad tų sėmenų neturiu, o tokių gerų atsiliepimų pasiskaičius, labai norisi juos išbandyt. Sakykit, prašau, kur juos pirkt? Prekybcentriuose to gėrio yra ar ne? blush2.gif

Maximoje perku, prie sveiko maisto produktų (sojos ir pan.) randu, va tokia dėžutė:

user posted image
Atsakyti
Ir vaistinese buna. Buna visur, kur prekiauja vaistazolemis mirksiukas.gif
O as issiploviau galva ir bandau nustatyt kokia spalva gavosi biggrin.gif Ruda, bet atspalvis toks, kad net nezinau kaip apibudinti g.gif nu bet faktas, kad rudesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 07 29, 11:20)
Ir vaistinese buna. Buna visur, kur prekiauja vaistazolemis  mirksiukas.gif
O as issiploviau galva ir bandau nustatyt kokia spalva gavosi  biggrin.gif  Ruda, bet atspalvis toks, kad net nezinau kaip apibudinti  g.gif nu bet faktas, kad rudesne  smile.gif

nu bet ar galėtų linų sėmenys tamsint g.gif Neteko kažko apie tai girdėt, bet, jei nieko kitokio kažko į košę neįdėjai, tai matyt tikrai tamsina. bigsmile.gif
Atsakyti