perskaiciau tai internete ir isbandziau, super
Labai grazia spalva suteikia chna ir keli saukstai kavos i ja
tik gal tepasi kiek blogiau...
QUOTE(ragana @ 2009 07 29, 10:07)
Dejau kaip visada pastaruoju metu: Du pakeliai chna (kuriuos ir plikiau semenu nuoviru) ir puse pakelio basmos (plikiau karstu vandeniu ir po to sumaisiau su chna)..
Nu jūs mane apšvieskite dar neprasiprofinusią
QUOTE(ernesin @ 2009 07 29, 12:16)
Nu jūs mane apšvieskite dar neprasiprofinusią
tai tamsesnė turi gautis dedant tokiais kiekais chna ir basma kaip pas ragana ar tarkim kaip aš darau, 1chna ir 2basma? Aišku dažant tokios pat spalvos plaukus 
Manau, kad tavo variantas tamsesnis, bet, jei raganos plaukai yra tamsesni nei tavieji, tai ji ir daugiau įdėjusi chna gali būti pakankamai tamsi-viskas priklauso nuo pradinio plaukų tamsumo.
Nu prisidirbau dabar tai prisidirbau!
Nors... Et, užpilsiu prieš dažymą
QUOTE(Selga @ 2009 07 29, 13:53)
Manau, kad tavo variantas tamsesnis, bet, jei raganos plaukai yra tamsesni nei tavieji, tai ji ir daugiau įdėjusi chna gali būti pakankamai tamsi-viskas priklauso nuo pradinio plaukų tamsumo.
Pasidariau košę: marok. chna, amla, rusiška basma, sėmenų aliejus, o pirštinių žiū ... ir neturiu
, o dar mažoji nelaiku nubudo
, tai dabar pamerkiau puodą su makaloše į karštą vandenį ir jau aišku, kad dažytis išeis tik vėlai vakare
. Kažin ar ta mano košė nepraras spalvinamųjų savybių sėmenimis apiplikyta. Mažu, sakau, sudžius sėmenynė ir galėsiu raudot vos ne paskutinę marokietišką chną į ją sudėjusi
. Einu tuoj dar karštos sėmenynės užpilt ko gero, nes užpyliau taip skūpai
...
, nes prasiskiest irgi labai bijau-dar kiaušinis gi neįdėtas. 
Man atrodo, kad tikrai butu geriau, jei dapiltum (oi kaip bjauriai pasakiau
Papildyta:
Beje, mane visi aplinkiniai labiausiai gyre, kai buvau uzplikiusi su ciberzole ir plaukai buvo sviesiau rudi ir su auksiniu atspalviu
noriu paklausti tų, kurioms slenka/slinko plaukai ir dažėte chna: ar chna jums padėjo kovoti su plaukų slinkimu? po dažymo kokią savaitę plaukai būna tvirti ir purūs, vėliau jie tampa chuliganais: slenka, veliasi, šiaušiasi. Žodžiu, pasireiškia jų prigimtis.kas savaitę neturiu laiko jų dažyt, o tvirtumo jiems reikia...
ar po kurio laiko juos pavyks sutramdyt, jei dažysiu chna, kaip manot? 
Beje, būtų įdomu pamatyti merginų, kurios dažosi chna ilga laiką, plaukų nuotraukas
tikiu, kad būtų ne tik stimulas, mums ,pradedančioms dažyti, bet ir neprasti vaizdai
Beje, būtų įdomu pamatyti merginų, kurios dažosi chna ilga laiką, plaukų nuotraukas
sveikos, sudominot cia su sitom zolelem, norejau paklausti ar jie nusiplauna taip kai nuplaunami dazai i naturalia spalva? per kiek laiko mazdaug?
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 29, 20:49)
sveikos, sudominot cia su sitom zolelem, norejau paklausti ar jie nusiplauna taip kai nuplaunami dazai i naturalia spalva? per kiek laiko mazdaug? 
nenusiplauna, tik nublunka
QUOTE(pancake @ 2009 07 29, 19:50)
o per kiek laiko nusiplauna mazdaug? kur perkat siu zoleliu, kokius kainos?
as dabar beveik blondine, bet noreciau rudu plauku, nes ziuriu nuo sviesinimo labai jau issauseja tie plaukai, o pas mane ir taip jie is sausuju
uzgriuvau klausimais truputi
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 29, 22:13)
o per kiek laiko nusiplauna mazdaug? kur perkat siu zoleliu, kokius kainos?
as dabar beveik blondine, bet noreciau rudu plauku, nes ziuriu nuo sviesinimo labai jau issauseja tie plaukai, o pas mane ir taip jie is sausuju
ar iseitu is karto ruda spalva ant sviesiu dazant?
iš sukauptų žinių, kurių sėmiausi šiame forume, bandysiu atsakyti
Nusiplaut tai neusiplauna, tik nublunka( kaip ir visi nenuplaunami dažai). Bent jau mano mamai, kuriai teko atsiauginti plaukus, nes pusė buvo ryžų, pusė rudų, tai truko beveik metus.
žolelių lietuvoje yra pirkt droge, eurokos, rusiškos kosmetikos parduotuvėse.pigi ji.
kiek žinau, blondinėms chna netinka
chna šiek tiek sausina plaukus, bet dėl plaukų stiprumo galima bandyti bespalavę chna, ji nedažo plaukų
o dėl plaukų atgaivinimo, gal vertėtų bandyti aliejaus kaukes? yra tema apie natūralius aliejus
QUOTE(pancake @ 2009 07 29, 21:20)
iš sukauptų žinių, kurių sėmiausi šiame forume, bandysiu atsakyti
Nusiplaut tai neusiplauna, tik nublunka( kaip ir visi nenuplaunami dažai). Bent jau mano mamai, kuriai teko atsiauginti plaukus, nes pusė buvo ryžų, pusė rudų, tai truko beveik metus.
žolelių lietuvoje yra pirkt droge, eurokos, rusiškos kosmetikos parduotuvėse.pigi ji.
chna šiek tiek sausina plaukus, bet dėl plaukų stiprumo galima bandyti bespalavę chna, ji nedažo plaukų
o dėl plaukų atgaivinimo, gal vertėtų bandyti aliejaus kaukes? yra tema apie natūralius aliejus
tai manai sviesiu plauku nelabai kaip iseitu su zolelem tamsint?
naudoju babuski agafiji alieju pries plovima bet kazkokio akivaizdaus pokycio nematau, snd dar alyvuogiu alieju bandziau, sunkiais plaunasi jis, per 2 kart
o kuo ipatingi tie Venita dazai, apie kuriuos kalbat?
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 29, 23:34)
o kuo ipatingi tie Venita dazai, apie kuriuos kalbat?
kiek matau jie lenkiski, ju produktais nlb pasitikiu 
Niekuo neypatingi, gal tik mažiau juose chemijos, tai ir plaukams mažiau kenkia. Pati jais dažiausi keletą kartų prieš pereidama prie chna. O mano dukra dažosi Venita jau kokius 5 metus, plaukučiai jos ilgi ir nelabai stiprūs, bet Venita nenuėdė.