Na, o aš dabar irgi džiaugiuosi, kad apsilygino plaukų spalva ir smilkiniai jau nebešviečia it prožektorius
. Čia turbūt bus marokietiškos chna įnašas, o gal jau įsisėdo ir į mano plaukuoseną tos žolės
. Ech, būtų gerai, kad būtų antrasis variantas, nes taip nesinorėtų prarast tai, kas yra
...
Selga - įsisėdo, tikrai įsisėdo, aš dažau jau apie 7 metus, visad stengdavausi nedaryti ilgesnės pertraukos nei dvi savaitės, o vat keletą kartų teko ir po mėnesį nedažyt, ir ką: šaknys išlindo, bet spalva nuo plaukų nebedingsta. Seniai jau...
Žiūrau, tos marokietiškos man dar užteks kuriam laikui, ale kokioms Kalėdoms gal reikės siuntinuką organizuotis iš Hennaboy
Žiūrau, tos marokietiškos man dar užteks kuriam laikui, ale kokioms Kalėdoms gal reikės siuntinuką organizuotis iš Hennaboy
QUOTE(Miaška @ 2009 09 19, 19:23)
O aš maniau, kad turkiška Tau labiau prie dūšios
Nors, žinoma, idealiausias variantas yra kaitaliot dažymus: vienąkart turkiška, kitąkart marokietiška
Pala bene šiandien savo parvežtinę chną žadėjai išbandyt
Sėdžiu su kepure, paskutinę Jadzkos žaliąją chna sutepiau. Užmaišiau vėl paprastą mišinuką, plikiau karštu vandeniu, įpyliau gal kiek daugiau alyvuogių aliejaus - po atostogų plaukai pasausėję, ir įmušiau tik trynį, ne visą kiaušą. Atrodo, geras tirštumas gavosi, niekur paausiais neteka, tai palaikysiu kokias 5-6 val.
QUOTE(Miaška @ 2009 09 20, 16:19)
Sėdžiu su kepure, paskutinę Jadzkos žaliąją chna sutepiau.
Ale ir nesmalsi moteriška, žiūriu, esate
Nu tai kas ten sausina plaukus:trynys ar baltymas? Kuldavau visą ir galvos sau nesukau, o dabar žiūriu visos tik apie trynius kalba.
QUOTE(Selga @ 2009 09 20, 16:25)
Ale ir nesmalsi moteriška, žiūriu, esate
-aš tai būčiau iškart už naujausios žolės griebusi
.
Nu tai kas ten sausina plaukus:trynys ar baltymas? Kuldavau visą ir galvos sau nesukau, o dabar žiūriu visos tik apie trynius kalba.
Tai , reiškia, trynys nesausina, o baltymas taip, kad tuos kiaušinius taip ėmėt dalint į dalis? 
Tai kad tos senosios - kaip tik porcija, na dar šaukščiukas liko, tai reik pabaigti. Praktiška aš
Baltymas sausina, trynys - maitina, jis gi daugelio naminių kaukių sudedamoji dalis. O kadangi man tamsumo plaukuos pakanka, o sausumo - per daug, tai dedu tik trynį, dėlei plaukų pamaitinimo. Gal paskui vėl makaluosiu viską
QUOTE(Miaška @ 2009 09 20, 16:32)
*Praktiška aš
*Baltymas sausina, trynys - maitina, jis gi daugelio naminių kaukių sudedamoji dalis. O kadangi man tamsumo plaukuos pakanka, o sausumo - per daug, tai dedu tik trynį
*Baltymas sausina, trynys - maitina, jis gi daugelio naminių kaukių sudedamoji dalis. O kadangi man tamsumo plaukuos pakanka, o sausumo - per daug, tai dedu tik trynį
*aha, tikrai praktiška
*Tai, kad ko gero ir spalvą tamsina trinys, o ne baltymas
QUOTE(Selga @ 2009 09 20, 16:39)
*aha, tikrai praktiška
O aš maniau jau papasakosi įspūdžius apie naująją žolę, bet turbūt aš ją pirma išbandysiu
Baltymas košei lipnumo turbūt labiau priduoda, bet, jei pikai sėmenų nuoviru, tai to lipnumo ir taip per akis
Reiks ir man kitąsyk tik trynį dėt 
Tai ko gero, siuntinukas jau kelyyyy
Nežinau, kaip ten su tuo kiaušu, Jadzka sakė - indės deda visą kiaušą. Dėlei to paties praktiškumo vėliau ir vėl jį visą dėsiu - gaila išmest
QUOTE(leticia @ 2009 09 20, 19:04)
Merginos, o gal kas turite nuotraukyte, kaip nusidazo juodai, na as plusu, taciau kol kas niekaip 
Kad mes čia visos kažkaip susimetusios labiau rudos su ryžoku atspalviu, tad abejoju, ar bus kas tokią nuotrauką įkeltų. Gal bandyk žiūrėt čia. Sėkmės!
sekmadieni isiploviau galva (atbuvau neplovus saziningai 3 paras be 3 val )
oi kokie minkstuciai plaukai
na bet nezinau ar chna deka ar naujo sampuno su gintaro ir azuolo zieves ekstraktu
o plaunant nei vanduo buvo ryzas nei ranksluosti daze
oi kokie minkstuciai plaukai
o plaunant nei vanduo buvo ryzas nei ranksluosti daze
QUOTE(Selga @ 2009 09 20, 19:18)
Kad mes čia visos kažkaip susimetusios labiau rudos su ryžoku atspalviu, tad abejoju, ar bus kas tokią nuotrauką įkeltų. Gal bandyk žiūrėt čia. Sėkmės! 
Pasiskaitinėjau tą nuorodą, tai dauguma išgavusių tamsų atspalvį lašina į košę levandų eterinį aliejų