Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

Nežinau, aš jaučiu visą laiką, nes gana dažnai dažau tongue.gif
O tau nepatinka?
Atsakyti
na jauciu tik kai suslampa plaukai astru kvapa ir dar kelias valandas kai isdziusta, smirdet nesmirda... bet vistiek noretusi kokio nors skanesnio kvapo blush2.gif
o tie eteriniai aliejai gal padeda? o kokie tinka? tie kur paprastose pardese maxima pvz tokiuose mazuose butelikuose kur buna tinka? (jei durnas klausimas atsiprasau, neteko tokiu niekad pirkti ir naudoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 23 rugsėjo 2009 - 20:07
QUOTE(azen @ 2009 09 23, 21:06)
na jauciu tik kai suslampa plaukai, smirdet nesmirda... bet vistiek noretusi kokio nors skanesnio kvapo blush2.gif
o tie eteriniai aliejai gal padeda? o kokie tinka? tie kur paprastose pardese maxima pvz tokiuose mazuose butelikuose kur buna tinka? (jei durnas klausimas atsiprasau, neteko tokiu niekad pirkti ir naudoti)

Jei pirksi maximoje, tai "Mėtos" visai neblogi, kitų atrodo kokybė abejotina ax.gif
Atsakyti
O tu svogūnu įsitrink, jokio šieno nei kvapo... tongue.gif
Jei rimtai, tai amlos aliejus man šieną permušė, kava, raudonas vynas...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 23, 20:08)
Jei pirksi maximoje, tai "Mėtos" visai neblogi, kitų atrodo kokybė abejotina ax.gif

na metu kvapo nemegstu.. tai pasieskosiu kokioj indijos pardej ar dar kur kitur...
QUOTE(Miaška @ 2009 09 23, 20:10)
O tu svogūnu įsitrink, jokio šieno nei kvapo... tongue.gif
Jei rimtai, tai amlos aliejus man šieną permušė, kava, raudonas vynas...

na kad permus tai tikiu biggrin.gif bet tada svoguno kvapo tai jau tikriausiai niekas nepermus lotuliukas.gif
reiks kava isbandyt.... pieniska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 09 23, 21:13)
na metu kvapo nemegstu.. tai pasieskosiu kokioj indijos pardej ar dar kur kitur...

"Mėta" čia gamintojas biggrin.gif Pasižiūrėk kokių yra čia 4u.gif
Atsakyti
Motieros, nepykit jei ka praleidau, ale skaiciau skaiciau jusu snekas ir neradau apie sviesius plaukus, gal kantrybes pritruko apie tamsius ir raudonus skaityt ax.gif
ar galetumet man pasakyt ar yra zoliniu dazu blondinems? ar kas bande? kur pirkti?

buciau ziauriai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastika @ 2009 09 26, 12:12)
Motieros, nepykit jei ka praleidau, ale skaiciau skaiciau jusu snekas ir neradau apie sviesius plaukus, gal kantrybes pritruko apie tamsius ir raudonus skaityt  ax.gif 
ar galetumet man pasakyt ar yra zoliniu dazu blondinems? ar kas bande? kur pirkti?

buciau ziauriai dekinga  mirksiukas.gif

ramuneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 22, 14:40)
Pasiskaitinėjau tą nuorodą, tai dauguma išgavusių tamsų atspalvį lašina į košę levandų eterinį aliejų  g.gif Gal yra bandžiusių? wink.gif

kai plaukai slinko, esu lašinus į košę levandų ea. aišku ne po 50 lašų biggrin.gif (tiek tikrai nerizikuočiau lašint). jokio poveikio spalvai nepastebėjau.

QUOTE(azen @ 2009 09 23, 19:14)
eee.. mergickos, o kiek laiko jauciasi tas sienelio kvapas doh.gif  lotuliukas.gif

visada biggrin.gif ar ea lašinčiau, ar amlos aliejaus pilčiau, ar kiaušinį dėčiau (tada tik pati košė mažiau smirda) vis tiek šieno kvapas plaukams sušlapus jaučiasi biggrin.gif

nusidažiau šiandien su marokietiška chna pirmą kartą. kol kas sunku ką nors pasakyti apie spalvą, bet tepėsi tikrai lengviau nei pakelinė smile.gif
Atsakyti
Na o aš vakar, kaip jau minėjau, bandžiau dažyt su turkiška (perpus Jadzkos/ Miaškos "produkciją" smile.gif maišydama). Buvau nusiteikusi, kad dažysiu vien chna, ale bet kur tau irnesakyk.gif -užsisvajojusi šliukšterėjau perdaug nuoviro doh.gif . Dėt daugiau chna pasiskūpavau blush2.gif , tad įvariau dar puse pak. basmos. Košė buvo visvien skysta, ale, bet tepėsi ir ant plaukų laikėsi puikiai thumbup.gif Išlaikiau beveik 5val. ir galėjau dar ilgiau laikyt-niekas net nesiruošė nutekinėti bigsmile.gif .
Rezultatas-toks kaip visada. Gal kiek intensyvesniau ryžesnis atspalvis (bet žinokit gražiai ryžas bigsmile.gif ), bet patys plaukai tamsūs, jokiu būdu ne ryži schmoll.gif

Pasidariau išvadą, kad ir be marokietiškos chna išgyvensiu irnesakyk.gif :mano juodalksniai gerai kompensuoja jos tamsumą, o turkiška chna tikrai duoda gražų atspalviuką bei pasakiškai tepiasi. Šįkart besitepliodama net pamąsčiau, kad vargu ar chem. dažai kiek nors geriau ant plaukų teptųsi ir laikytųsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 27 rugsėjo 2009 - 18:45

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės žinutės ištrintos. Chna, basmos pirkimus, pardavimus aptarkite per AŽ;)
Atsakyti
sveikos mergikes, skaiciau siandien jusu komentarus apie plauku dazyma su chna ir basma ir buvo labai linksma, kaip jus kiekviena skirtingai dazot, ir kaip ten jums sekasi idomiai, vakar ir as daziau, bet tik su chna, daug to terliojimosi, bet esu patenkinta, l. blizga plaukai biggrin.gif
Papildyta:
neprisistaciau, esu naujoke, bet tikiuosi mane priimsite smile.gif siuo metu auginu vaikeli ir norisi kartais pabuti "tarp musu mergaiciu" biggrin.gif
Atsakyti