O tau nepatinka?
Nežinau, aš jaučiu visą laiką, nes gana dažnai dažau
O tau nepatinka?
O tau nepatinka?
na jauciu tik kai suslampa plaukai astru kvapa ir dar kelias valandas kai isdziusta, smirdet nesmirda... bet vistiek noretusi kokio nors skanesnio kvapo
o tie eteriniai aliejai gal padeda? o kokie tinka? tie kur paprastose pardese maxima pvz tokiuose mazuose butelikuose kur buna tinka? (jei durnas klausimas atsiprasau, neteko tokiu niekad pirkti ir naudoti)
o tie eteriniai aliejai gal padeda? o kokie tinka? tie kur paprastose pardese maxima pvz tokiuose mazuose butelikuose kur buna tinka? (jei durnas klausimas atsiprasau, neteko tokiu niekad pirkti ir naudoti)
QUOTE(azen @ 2009 09 23, 21:06)
na jauciu tik kai suslampa plaukai, smirdet nesmirda... bet vistiek noretusi kokio nors skanesnio kvapo
Jei pirksi maximoje, tai "Mėtos" visai neblogi, kitų atrodo kokybė abejotina
O tu svogūnu įsitrink, jokio šieno nei kvapo...
Jei rimtai, tai amlos aliejus man šieną permušė, kava, raudonas vynas...
QUOTE(ernesin @ 2009 09 23, 20:08)
na metu kvapo nemegstu.. tai pasieskosiu kokioj indijos pardej ar dar kur kitur...
QUOTE(Miaška @ 2009 09 23, 20:10)
O tu svogūnu įsitrink, jokio šieno nei kvapo...
na kad permus tai tikiu
reiks kava isbandyt.... pieniska
Motieros, nepykit jei ka praleidau, ale skaiciau skaiciau jusu snekas ir neradau apie sviesius plaukus, gal kantrybes pritruko apie tamsius ir raudonus skaityt
ar galetumet man pasakyt ar yra zoliniu dazu blondinems? ar kas bande? kur pirkti?
buciau ziauriai dekinga
ar galetumet man pasakyt ar yra zoliniu dazu blondinems? ar kas bande? kur pirkti?
buciau ziauriai dekinga
QUOTE(fantastika @ 2009 09 26, 12:12)
Motieros, nepykit jei ka praleidau, ale skaiciau skaiciau jusu snekas ir neradau apie sviesius plaukus, gal kantrybes pritruko apie tamsius ir raudonus skaityt
buciau ziauriai dekinga
buciau ziauriai dekinga
ramuneles
QUOTE(ernesin @ 2009 09 22, 14:40)
Pasiskaitinėjau tą nuorodą, tai dauguma išgavusių tamsų atspalvį lašina į košę levandų eterinį aliejų
Gal yra bandžiusių? 
kai plaukai slinko, esu lašinus į košę levandų ea. aišku ne po 50 lašų
QUOTE(azen @ 2009 09 23, 19:14)
visada
nusidažiau šiandien su marokietiška chna pirmą kartą. kol kas sunku ką nors pasakyti apie spalvą, bet tepėsi tikrai lengviau nei pakelinė
Na o aš vakar, kaip jau minėjau, bandžiau dažyt su turkiška (perpus Jadzkos/ Miaškos "produkciją"
maišydama). Buvau nusiteikusi, kad dažysiu vien chna, ale bet kur tau
-užsisvajojusi šliukšterėjau perdaug nuoviro
. Dėt daugiau chna pasiskūpavau
, tad įvariau dar puse pak. basmos. Košė buvo visvien skysta, ale, bet tepėsi ir ant plaukų laikėsi puikiai
Išlaikiau beveik 5val. ir galėjau dar ilgiau laikyt-niekas net nesiruošė nutekinėti
.
Rezultatas-toks kaip visada. Gal kiek intensyvesniau ryžesnis atspalvis (bet žinokit gražiai ryžas
), bet patys plaukai tamsūs, jokiu būdu ne ryži
Pasidariau išvadą, kad ir be marokietiškos chna išgyvensiu
:mano juodalksniai gerai kompensuoja jos tamsumą, o turkiška chna tikrai duoda gražų atspalviuką bei pasakiškai tepiasi. Šįkart besitepliodama net pamąsčiau, kad vargu ar chem. dažai kiek nors geriau ant plaukų teptųsi ir laikytųsi.
Rezultatas-toks kaip visada. Gal kiek intensyvesniau ryžesnis atspalvis (bet žinokit gražiai ryžas
Pasidariau išvadą, kad ir be marokietiškos chna išgyvensiu
| i | Tema sutvarkyta. Spaminės žinutės ištrintos. Chna, basmos pirkimus, pardavimus aptarkite per AŽ;) |
sveikos mergikes, skaiciau siandien jusu komentarus apie plauku dazyma su chna ir basma ir buvo labai linksma, kaip jus kiekviena skirtingai dazot, ir kaip ten jums sekasi idomiai, vakar ir as daziau, bet tik su chna, daug to terliojimosi, bet esu patenkinta, l. blizga plaukai 
Papildyta:
neprisistaciau, esu naujoke, bet tikiuosi mane priimsite
siuo metu auginu vaikeli ir norisi kartais pabuti "tarp musu mergaiciu"
Papildyta:
neprisistaciau, esu naujoke, bet tikiuosi mane priimsite