Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Miaška @ 2009 06 19, 11:23)
Sveikos,

na va, atmiegojau su kepurėle, ryte išskalavau plaukus - beje, iš visų bandytų chna rūšių marokietiška lengviausiai "išėjo" iš plaukų, paprastai dar prie šaknų man jos visur lieka, o čia lengvutėliai nuskalavau. Rezultatas patinka - tokios spalvos ant savęs dar nemačiau, sakyčiau, tamsaus vario, labai gražu :wub:
Nusipurškiau kažkokia priemone nuo saulės, kad kažkiek sugultų plaukai, žiūrėsim, kaip viskas atrodys po kelių dienų, kai išsiplausiu šampūnu.
Yra dviejų rūšių, būna arba miltukai, kuriuos kaip paprastą chna reik vandeniu plikyti, arba balzamas tūbelėje. Dukra tuo balzamu dažosi - mažiau terlionės.

Man tai naktį kašaras bandė kepurę nuimt doh.gif , ale pabudau ir neatidaviau... lotuliukas.gif

Amlos aliejuko jau lašas beliko, reikės kokio naujo papirkti, užeisiu gal va čia, visai šalia namų, o niekada nebuvau, pasicekavinsiu.

Vat tokios spalvos ir as noreciau, gal galima receptuka blush2.gif
Atsakyti

aš rozmarinus kapsinčiau ne į chna košę, o į šampūną kiekvienąkart plaunant galvą. dar čemeryčių vandenį rekomenduoju mirksiukas.gif papigiai, bet veiksnus smile.gif
[/quote]

Plaunu dabar su Fitoval šampūnu, jokių priedų į jį nededu, bet gal reikės pamėginti. Ir papildų Fitoval nusipirkau, kažkada lyg padėjo. O čemeryčios man jokio efekto nedavė, kažkada tepliojaus gal mėnesį ar du...

QUOTE(perfekta @ 2009 10 10, 21:37)
Vat tokios spalvos ir as noreciau, gal galima receptuka blush2.gif

Receptukas paprasčiausias - marokietiška chna, su ja vienintele pastebėjau aiškų skirtumą, net kaimynės pastebėjo, kad patamsėjau biggrin.gif
Ryt vėl dažysiuos marokietiška, laisvo laiko nedaug, tai turbūt makaluosiu kaip greičiau: plikysiu vandeniu, įmaišysiu alyvuogių aliejaus ir trynį.
Atsakyti
[quote=Miaška,2009 10 10, 23:32]
aš rozmarinus kapsinčiau ne į chna košę, o į šampūną kiekvienąkart plaunant galvą. dar čemeryčių vandenį rekomenduoju mirksiukas.gif papigiai, bet veiksnus smile.gif
[/quote]

Plaunu dabar su Fitoval šampūnu, jokių priedų į jį nededu, bet gal reikės pamėginti. Ir papildų Fitoval nusipirkau, kažkada lyg padėjo. O čemeryčios man jokio efekto nedavė, kažkada tepliojaus gal mėnesį ar du...
Receptukas paprasčiausias - marokietiška chna, su ja vienintele pastebėjau aiškų skirtumą, net kaimynės pastebėjo, kad patamsėjau biggrin.gif
Ryt vėl dažysiuos marokietiška, laisvo laiko nedaug, tai turbūt makaluosiu kaip greičiau: plikysiu vandeniu, įmaišysiu alyvuogių aliejaus ir trynį.
[/quote]
Nu va...bet kur gauti tos marokietiskos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 10 12, 10:40)
Nu va...bet kur gauti tos marokietiskos verysad.gif

Atsisiųsti galima iš čia. Nepigu, bet didesnį kiekį atsisiuntus, ilgam užtektų. Arba važiuot atostogų į Maroką biggrin.gif

Nusidažiau vakar tokiu mišinuku: marokietiška chna, plikyta vandeniu, amlos aliejaus šlakelis, aliejų mišinys iš "Zolotoj šolk" (skatinantis plaukų augimą), kiaušinio trynys. Laikiau 4 val., laukiu, kada vėl nutamsėjimas ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 10 12, 11:13)
Atsisiųsti galima iš čia. Nepigu, bet didesnį kiekį atsisiuntus, ilgam užtektų. Arba važiuot atostogų į Maroką biggrin.gif

Nusidažiau vakar tokiu mišinuku: marokietiška chna, plikyta vandeniu, amlos aliejaus šlakelis, aliejų mišinys iš "Zolotoj šolk" (skatinantis plaukų augimą), kiaušinio trynys. Laikiau 4 val., laukiu, kada vėl nutamsėjimas ateis biggrin.gif

Vo vo ir vėl užsikabinau ant to puslapio-jau be ristarto kompas nebepajudėjo iš vietos-ir kas gi čia per monai man su tuo hennaboy doh.gif??? Nu nepirksiu aš tos chna iš ten, nepirksiu jau tongue.gif , tai bent jau pažiūrėt man tą pusl. normaliai leistų tos "kibernetinės jėgos" doh.gif

Nu ir iš kur dabar, Miaškute, parovei tokių aliejų? Martinoj kokioj? bigsmile.gif
Nu vat pasigirsiu ir aš, kad gerą darbą padarius-savaitgalį turgelyje papirkau varnalėšų aliejaus kažkokio rusiško irgi didis.gif . Reiks kitam dažymui inmaišyt cool.gif

Papildyta:
Nepatikėsit yahoo.gif -atsidarė ir man hennaboy clap.gif Įdomu, kokia čia proga taip bigsmile.gif Matyt burtažodis bus-reikia viešai paburnot ir atsidaro tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 12 spalio 2009 - 19:53
QUOTE(Selga @ 2009 10 12, 20:38)
Nu ir iš kur dabar, Miaškute, parovei tokių aliejų? Martinoj kokioj? bigsmile.gif
Nu vat pasigirsiu ir aš, kad gerą darbą padarius-savaitgalį turgelyje papirkau varnalėšų aliejaus kažkokio rusiško irgi didis.gif . Reiks kitam dažymui inmaišyt  cool.gif

Ui nia, viskas paprasčiau: dar šlakelį Jadzkos duotojo atradau, tiesiog buvau užmiršusi, kad liko.
O tą rusišką varnalėšų ir aš turiu - nusipirkau po atostogų plaukams gaivinti, kartą per savaitę ištepu šaknis ir prašukuoju plaukus, palaikau prieš plaudama.
Atsakyti
Sveikutes, o gal zinote kaip isgauti pilka, pelenu atspalvi?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 13, 03:19)
Sveikutes, o gal zinote kaip isgauti pilka, pelenu atspalvi?

Neteko girdėti, kad toks atspalvis būtų išgaunamas natūraliomis priemonėmis...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 10 13, 07:00)
Neteko girdėti, kad toks atspalvis būtų išgaunamas natūraliomis priemonėmis...

Ech gaila, labai noreciau tokios spalvos
user posted image
Atsakyti
http://images.bite.l...8dc2685476a.jpg ar iseitu isgauti tokia spalvyte jei mano plaukai jei prigimties ploni ir jei esu pelenu blondine? ir ka reiktu maisyti salia chna ir basmos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika86: 16 spalio 2009 - 19:45
QUOTE(vika86 @ 2009 10 16, 20:40)
http://images.bite.l...8dc2685476a.jpg ar iseitu isgauti tokia spalvyte jei mano plaukai  jei  prigimties ploni ir jei  esu pelenu blondine? ir ka reiktu maisyti salia chna ir basmos?

Tikrai galima, tik proporcijų tiksliai nepasakysiu mastau.gif Aš imčiau vieną dalį basma ir dvi chna ax.gif

Gal kuri dažanti tiksliai tokia spalva tiksliau parašys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 16, 19:52)
Tikrai galima, tik proporcijų tiksliai nepasakysiu mastau.gif Aš imčiau vieną dalį basma ir dvi chna ax.gif

Gal kuri dažanti tiksliai tokia spalva tiksliau parašys mirksiukas.gif

O as manau, kad tiksliai tokios spalvos tikrai nepavyks isgauti wink.gif Cia dazyta ne cha su basma. Panasi spalva imanoma, bet kokiu atveju butu varinis, auksinis atba raudonas atspalvis, nebutu tokia gryna spalva. O del proporciju patarti neimanoma, nes ne tik nuo dabartiniu plauku spalvos ir storio priklauso kokia pavyks isgauti spalva.
Atsakyti