Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(perfekta @ 2009 10 03, 09:26)
O katra cia ta marokietiska  g.gif nes kazkada esu dazius pakelyje su milteliais kur buna, ar cia tiesiog pakeliai buna skirtingi? 4u.gif

Marokietiška pirkta Maroke arba parsisiųsti galima... Lietuvoje nelabai tokios yra...
Atsakyti
Aš irgi sukaupusi valią vakar tepiausi galvą smile.gif Eilinis mišinys: Marokietiška žolė, ciberžolė ir smirdukas aliejukas (Amla aliejus).

Spalva kaip visada lotuliukas.gif Rudai raudonai ryžavota biggrin.gif
Atsakyti
aš po pirmo nusidažymo su marokietiška chna (dėjau ir truputį basmos) spalvos skirtumo tai jokio nematau. gal vėliau g.gif labai noriu patamsėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 10 04, 13:14)
aš po pirmo nusidažymo su marokietiška chna (dėjau ir truputį basmos) spalvos skirtumo tai jokio nematau. gal vėliau  g.gif  labai noriu patamsėt smile.gif

cha dazant reikia tureti kantrybes.as kazkada per nakti laikiau,kai turejau daug ir storus plaukus
Atsakyti
Aš vakar irgi dažiau - su turkiška chna smile.gif gerai tepėsi, plikiau sėmenų nuoviru, dėjau kiaušo trynį..išbuvau apie 4 val. nes pradėjo varvėti pro šonus...Spalva sodresnė nei su pakeline, ech, greičiau tie cheminiai galai ataugtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš patingėjau savaitgalį dažyt, reikės ateinantį sekmadienį. Galvoju, kokių gerų priedų galėčiau įdėt nuo slinkimo. Rozmarinų EA kapsėdavau, ką dar patartumėt, ką bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 10 05, 13:48)
Aš patingėjau savaitgalį dažyt, reikės ateinantį sekmadienį. Galvoju, kokių gerų priedų galėčiau įdėt nuo slinkimo. Rozmarinų EA kapsėdavau, ką dar patartumėt, ką bandėt?

na nezinau ar tinka idet i dazus , bet man kazkada labai padejo nuo plauku slinkimo varnalesu aliejus. pirkau rusiskos kosmetikos kioske, toks zalias tas aliejukas. tai budavo pries plaunant galva istrindavau juo plauku saknis, uzsidedavau maisiuka, kepure dar su fenu pasildydavau truputi ir sededavau koki pusvalandi. neprisimenu kiek tiksliai laiko taip terliojausi, bet labai padejo, nustojo slinkt ir pastebejau po kurio laiko atsirado daug tokiu trumpu naju plaukuciu galvoj. thumbup.gif
Atsakyti
Aha, šitą daiktą žinau, vis pagalvoju - gal įpilt - bet į dažus ir toliau pilu alyvuogių, o varnalėšų atskirai kaip kaukę darausi. Plaukams patinka, bet slinkimas nemažėja, tai ir galvoju, kokių čia dar priedų prie chna prasimanyt...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 09 19, 12:07)
Taip, turbūt visos mūsų merginos pripažino, kad ši chna mūsų rinkoje geriausia  mirksiukas.gif

O kur jos buna pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2009 10 06, 04:57)
O kur jos buna pirkt? g.gif

Kosmetikos parduotuvėse "Martina", kurios randasi PC Parkas arba Baltupių XXL Norfoje(čia Vilniuje). Ir dar Kalvarijų turguje berods mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 06, 05:11)
Kosmetikos parduotuvėse "Martina", kurios randasi PC Parkas arba Baltupių XXL Norfoje(čia Vilniuje). Ir dar Kalvarijų turguje berods mačiau 4u.gif

Jep, Kalvarijų turguje mažoje kosmetikos parduotuvėlėje šalia prekių gyvūnams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 05, 09:33)

cha dazant reikia tureti kantrybes.as kazkada per nakti laikiau,kai turejau daug ir storus plaukus

na, akcentas buvo ne "pirmąkart su chna", o "pirmąkart su marokietiška chna" smile.gif, su chna apskritai aš jau kelis metus dažau, tai kantrybės tikrai turiu biggrin.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 10 05, 14:48)

aš rozmarinus kapsinčiau ne į chna košę, o į šampūną kiekvienąkart plaunant galvą. dar čemeryčių vandenį rekomenduoju mirksiukas.gif papigiai, bet veiksnus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 spalio 2009 - 19:41