Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(ragana @ 2009 06 19, 22:47)
Siandien perskaiciau, kad dilgeliu nuoviras nudazo zilus plaukus naturalia rusva spalva. Tai pagalvojau, kad jei nudazius dilgelem, o po to chna, gal tada iseitu vienodesne spalva, ta prasme gal tada tie zili tada nebutu ryzesni uz visus kitus  g.gif  Gal ir sviesesniems smilkiniams tiktu?
Pas mane zilu plauku dar nelabai yra (nu gal gerai paieskojus ir rasciau viena kita), bet gal atsiras norinciu pabandyt  biggrin.gif

Ačiū ragana. 4u.gif
Aš manu, kad labai vertas dėmesio postas, ypač toms, kurių ne tik spalva nėra visai tobula, bet ir plaukai slenka. Vakar pati pakraupau plaukus šukuodama-išretėjo plaukai baisiai blink.gif : kur skleisi, ten baltuoja galva doh.gif . O aš jau taip visiems gyriausi, kad nebeslenka, kad mano žolės stebuklus daro ir še tau kad nori doh.gif . Pailsės dabar mano juodalksniai kurį laiką-atėjo dilgėlių metas mirksiukas.gif . Manau, kad jomis plikysiu dabar "košę", mažu tikrai bus geriau nuo slinkimo g.gif . Pats plaukas storesnis tapo, o slinkimo problema buvo, pasirodo, sumažėjusi geriant 'Fitoval" vitaminus, o kai nustojau, tai ir vėl tas pats. doh.gif Be to nebeišmanau, kokią priemonę gerą reikėtų įsigyt, kad plaukas mažiau sausėtų ir geriau šukuotusi, nes ėmė baisiai veltis, ypač po dažymo. Čia matyt išsausėjo, vadinasi. Nežiūrėdama sudėties nusipirkau Margaritos kondicionierių su alaus mielėmis, tai kai grįžusi paskaičiau sudėtį ir pamačiau, kad yra jame silikono, tai iškart susinervinau. Įsigyvenau sau, kad noriu gyvent natūraliai ir sveikai, bet matau, kad plaukams visvien kažko trūksta. Klausimas tik-KO? g.gif blush2.gif Miargos, kokią priemonę sausiems, slenkantiems plaukams pasiūlykit iš patirties, a? 4u.gif

Nu, Sega, vėl visą litaniją surašei doh.gif. Et, eilinis gi kartas-neduok valgyt, duok pakalbėti tai moteriškai blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 20 birželio 2009 - 13:17
Selga, mano plaukai ištisai slenka, ale aš nurašau tai stresui, nuovargiui ri neaiškiam maistui. Pagalvok ar pakankamai kalcio, magnio cinko gauni? Gar gerai masažiniu šepečiu pamasažuoti plaukų šaknis. Dabar vėl pradėjau O'Rising am-pulių kursą doh.gif:
O nuo sausėjimo... kaukes dėkis įvairias. Pradedant pirktinėmis ir baigiant Aliejus + medus + kiaušinis. Gali kokio rozmarinų EA įlašint, atseit tas nuo slinkimo. Beje, eterinis arbatmedžio aliejus irgi nuo slinkimo.
Mano spalva visai nutamsėjo (Miaška, pasikeitė konkrečiai į tamsesnė pusę).
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 20, 14:51)
Mano spalva visai nutamsėjo (Miaška, pasikeitė konkrečiai į tamsesnė pusę).

Vakar važiavau nakvot pas mamą - dukra namie gimtadienį šventė, plotą palikau biggrin.gif - tai vos ne pirmi mamos žodžiai buvo "o, dabar tamsiau plaukus nusidažei!" blink.gif blink.gif

Ir nusipirkau palmių aliejaus, Delonoje labai rekomendavo, sakė, ir veidui, ir kūnui naudoja, ir sausoms plaukuosenoms kertais nakčiai įtept labai gerai. Dar po chna galvos neplaunu, pirmadienį plausiu, tai prieš tai nakčiai įtrinsiu tuo aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 20, 14:51)
-O nuo sausėjimo... kaukes dėkis įvairias.

-Mano spalva visai nutamsėjo (Miaška, pasikeitė konkrečiai į tamsesnė pusę).

-Taigi kai dažausi, tai ir gaunasi jau ta kaukė su visais kiašiniais, medumi, aliejais, rozarinų EA. Arbatmedžio AE nebandžiau dar, o kad cinką priminei, tai atrodo, kad kažkada skaičiau SM temoje apie slinkimą, kad kažkuri mamytė cinką nuo slinkimo pabandė ir labai padėjo jai. g.gif

-Tai dabar esi parenkinta, kad nutamsėjo ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:58
QUOTE(Miaška @ 2009 06 20, 15:45)
Vakar važiavau nakvot pas mamą - dukra namie gimtadienį šventė, plotą palikau biggrin.gif  - tai vos ne pirmi mamos žodžiai buvo "o, dabar tamsiau plaukus nusidažei!" blink.gif  blink.gif

Ir nusipirkau palmių aliejaus, Delonoje labai rekomendavo, sakė, ir veidui, ir kūnui naudoja, ir sausoms plaukuosenoms kertais nakčiai įtept labai gerai. Dar po chna galvos neplaunu, pirmadienį plausiu, tai prieš tai nakčiai įtrinsiu tuo aliejumi.

Miaška, o tai gerai tau tas tamsumas ar ne? Nes džiaugeis ryža spalva ar nebūsiu sugadinus reikalo lotuliukas.gif

Palmių aliejus man maistui patinka: kepti blynus ar žuvį ir pan. Jis kažkaip mažiau svyla ir atseit sveikiau už saulėgražų ax.gif
Salotoms tai naudoju alyvuogių arba arganų. Beje, kanapių nerafinuotas plaukams man laaabai geras.

Selga, nu cinką dabar iš aš geriu: žiūrėsiu kas gaunas g.gif:

O dėl nutamsėjimo tai laaabai patenkinta thumbup.gif: nebereiks basmos jokios.
Atsakyti

QUOTE(jadzka @ 2009 06 20, 15:56)
Miaška, o tai gerai tau tas tamsumas ar ne? Nes džiaugeis ryža spalva ar nebūsiu sugadinus reikalo  lotuliukas.gif

Žinok, dar nesuprantu, patinka man ar ne biggrin.gif , bet faktas, kad visi pastebi kitokią spalvą. Įtariu, dažysiu pakaitomis marokietiška ir turkiška chna, nes visai nutamsėti nenoriu, man ryžumas patinka... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:59
QUOTE(Miaška @ 2009 06 20, 15:59)
Tai kad aš nesifotkinu... blush2.gif  Nu gal kai mažoji iš kaimo grįš (pas ją fotikas) pasiprašysiu, kad nufotkintų...
Žinok, dar nesuprantu, patinka man ar ne biggrin.gif , bet faktas, kad visi pastebi kitokią spalvą. Įtariu, dažysiu pakaitomis marokietiška ir turkiška chna, nes visai nutamsėti nenoriu, man ryžumas patinka... wub.gif

Bet tai kaip skiarias... kažkaip netikėjau, kad toks skirtumas gali būt doh.gif: O čia akivaizdžiai. Galvojau čia man vienai šaknys tamsios gražios, o va pasirodo Miaška irgi patamsėjo...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 20, 15:56)
O dėl nutamsėjimo tai laaabai patenkinta thumbup.gif: nebereiks basmos jokios.

Tai visgi marokietiška geriau Tau nei turkiška, ane? mirksiukas.gif
Nesuprantu, kaip čia gali būt-jug augalas tas pats, o taip skiriasi? Priedų kokių įdėta ar kaip čia? g.gif
Tai turbūt ir man ,bandant marokietišką chną, basmos nedėt tada? g.gif O tas tamsumas ryžas ar raudonas labiau? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 rugsėjo 2009 - 20:59
QUOTE(Selga @ 2009 06 20, 16:09)
Tai turbūt ir man ,bandant marokietišką chną, basmos nedėt tada? g.gif O tas tamsumas ryžas ar raudonas labiau? g.gif

Pabandyk nedėt basmos. O tamsumas labai gražus, ne raudonas, o toka varinis smile.gif
Beje, paryškėjo po paros, iš pradžių taip nesimatė, kad tamsiau.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 20, 16:09)
Tai visgi mrokietiška geriau Tau nei turkiška, ane?  mirksiukas.gif
Nesuprantu, kaip čia gali būt-jug augalas tas pats, o taip skiriasi? Priedų kokių įdėta ar kaip čia? g.gif
Nugi paprašyk, paprašyk  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai jau rodos sakiau, kad Marokietiška geresnė. Bent jau Miaškai tai tikrai,kad spalva labiau patiko ir kaip dažas skleidėsi ir pan.
Priedų nėr jokių: pasėmė iš elementaraus maišo ir tiek ax.gif
O tas rudumas... rodos toks varinis kažkoks g.gif:žodžiu geras smile.gif

Selga, o kai dažysi su Turkiška ir Marokietiška tai manau nedėk g.gif: Nelabai ir reikia ax.gif Tada suprasi kokybę žolių, nes jei Balsmos elementarios šapų primaišysi nieko nesuprasi...
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 06 20, 16:11)
Pabandyk nedėt basmos. O tamsumas labai gražus, ne raudonas, o toka varinis smile.gif
Beje, paryškėjo po paros, iš pradžių taip nesimatė, kad tamsiau.

Tą patį parašėm praktiškai smile.gif
Man irgi poparos išlindo tik (nors galvą ploviau sekantį rytą po dažymo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 20 birželio 2009 - 15:13
QUOTE(jadzka @ 2009 06 20, 16:15)
Man irgi poparos išlindo tik (nors galvą ploviau sekantį rytą po dažymo).

Aik aik, aš dar neplaunu po dažymo, galvoju 3 dienas palaukti, tai ką, pirmadienio rytą pabusiu visai juoda? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o judvi, mielosios draugės mirksiukas.gif , ar amlos dėjot dažydamos kuri ar ne? g.gif
Bijau aš ryža tapt, oi kaip bijau blush2.gif ...
Atsakyti