QUOTE(ragana @ 2009 06 19, 22:47)
Siandien perskaiciau, kad dilgeliu nuoviras nudazo zilus plaukus naturalia rusva spalva. Tai pagalvojau, kad jei nudazius dilgelem, o po to chna, gal tada iseitu vienodesne spalva, ta prasme gal tada tie zili tada nebutu ryzesni uz visus kitus

Gal ir sviesesniems smilkiniams tiktu?
Pas mane zilu plauku dar nelabai yra (nu gal gerai paieskojus ir rasciau viena kita), bet gal atsiras norinciu pabandyt
Ačiū ragana.
Aš manu, kad labai vertas dėmesio postas, ypač toms, kurių ne tik spalva nėra visai tobula, bet ir plaukai slenka. Vakar pati pakraupau plaukus šukuodama-išretėjo plaukai baisiai

: kur skleisi, ten baltuoja galva

. O aš jau taip visiems gyriausi, kad nebeslenka, kad mano žolės stebuklus daro ir še tau kad nori

. Pailsės dabar mano juodalksniai kurį laiką-atėjo dilgėlių metas

. Manau, kad jomis plikysiu dabar "košę", mažu tikrai bus geriau nuo slinkimo

. Pats plaukas storesnis tapo, o slinkimo problema buvo, pasirodo, sumažėjusi geriant 'Fitoval" vitaminus, o kai nustojau, tai ir vėl tas pats.

Be to nebeišmanau, kokią priemonę gerą reikėtų įsigyt, kad plaukas mažiau sausėtų ir geriau šukuotusi, nes ėmė baisiai veltis, ypač po dažymo. Čia matyt išsausėjo, vadinasi. Nežiūrėdama sudėties nusipirkau Margaritos kondicionierių su alaus mielėmis, tai kai grįžusi paskaičiau sudėtį ir pamačiau, kad yra jame silikono, tai iškart susinervinau. Įsigyvenau sau, kad noriu gyvent natūraliai ir sveikai, bet matau, kad plaukams visvien kažko trūksta. Klausimas tik-KO?

Miargos, kokią priemonę sausiems, slenkantiems plaukams pasiūlykit iš patirties, a?
Nu, Sega, vėl visą litaniją surašei

. Et, eilinis gi kartas-neduok valgyt, duok pakalbėti tai moteriškai

...