Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Selga @ 2009 06 20, 17:52)
Mergelkos, a kiek žolės jūs imat "košei" ? Aš gi dabar imdavau po 8 pak. (po 25g.), o pastarąjį kartą net 10 suvariau blush2.gif , bet Jadzka čia mane sukritikavo, tai dabar nebežinau, kiek ir jamt kitąsyk  g.gif .

nu aš jau pasakojau, kad max 50 gramų (plaukams iki pečių) o tai ir dar mažiau. Bet tikriausia seksiu Miaškos pavyzdžiu ir dažysiu tik šaknis, o galams kas liko (nes spalva neišsiplauna).

QUOTE(Miaška @ 2009 06 20, 17:55)
Jadzka neduos sumeluoti biggrin.gif

neduos drinks_cheers.gif lotuliukas.gif PAs Maišką tamsiai variniai ryžai kažkokia spalva ir tik žiliukai ryškesni. Bet tikrai ne plėmais (beje, kačiau ją ataugusiais ir senokai dažytais plaukais, nors nesimato jokio pablukimo).
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 06 20, 17:55)
Selga, mane visada stebino tavo sunaudojami chna kiekiai. Kol dažiausia pakeline chna, imdavau 1,5 pakelio. Dabar imu 4 kupinus arbatinius šaukštelius tos gerosios chna. Na, plaukai mano žemiau pečių, kiekis ne per dideliausias, bet vis tiek, 8 pakeliai man atrodo mistika... Tiesa, aš tepu atidžiai tik šaknis, o jau paskui belekaip sutepu visus plaukus. Bet nusidažo lygiai, nevaikštau raina, Jadzka neduos sumeluoti biggrin.gif

O aš tai sunkiai įsivaizduoju, kaip su tokiu kiekiu galima nusidažyt pakankamai ilgus plaukus bigsmile.gif , bet viena dabar pagalvojau, kad galbūt išties mano plaukai apsunkinami, kai juos kiekvienąsyk per visą ilgį stengiuosi ištept-jug svoris didelis ant jų krenta. Gal dėl to ir slinkt labiau ėmė g.gif blush2.gif .
Išvada: reiks ir man bandyt kitąsyk tik šaknis makliavot, o paskui kur kliuvo, kur nekliuvo-margiau nebus nei yra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 20, 17:52)
Mergelkos, a kiek žolės jūs imat "košei" ? Aš gi dabar imdavau po 8 pak. (po 25g.), o pastarąjį kartą net 10 suvariau blush2.gif , bet Jadzka čia mane sukritikavo, tai dabar nebežinau, kiek ir jamt kitąsyk  g.gif .

Aš imu 2 chna ir 1 basmą pakelį, ir man pats tas, tiesa plaukai buvo šiek tiek žemiau pečių, bet šiandien nusikirpau, tai dabar iki pečių ir tokie nestori....kai pasikirpau, net lengviau pasidarė, bus geriau ir dažyt...dabar gal bandysiu po vieną pakelį dėt chna ir basmos...dar tiesa nusipirkau Venitos Bronze spalvą, bandysiu permušinėt raudonumą....

O jei siųsitės, tai ir manęs nepamirškit, noriu ir aš tų užsienietiškų gerų žolių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2009 06 20, 19:13)

Išvada: reiks ir man bandyt kitąsyk tik šaknis makliavot, o paskui kur kliuvo, kur nekliuvo-margiau nebus nei yra  irnesakyk.gif

Aš irgi iš pradžių šaknis ištepu, priekyje ir kiek pasiekiu, po to suskirstau kitus plaukus sruogelėmis ir teplioju po vieną, po to dar visus kartu suėmus likutį sutepu ax.gif
Atsakyti
Aš tai pirmiausia palei plaukų ribą nuo ausies iki ausies aptepu, tada skirstau skyrimukais kas porą cm ir išsitepu visą viršugalvį nuo smilkinio iki smilkinio, tada mintinai skirstau plaukus ant pakaušio, nutepu iki kaklo pradžios. Tadum rankomis dar pamasažuoju, tuo pačiu apčiuopiu, jei likęs koks sausesnis plotelis. O tada jau likusią košę maliavoju chaotine tvarka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarilė @ 2009 06 20, 19:24)
Aš imu 2 chna ir 1 basmą pakelį, ir man pats tas, tiesa plaukai buvo šiek tiek žemiau pečių, bet šiandien nusikirpau, tai dabar iki pečių ir tokie nestori....kai pasikirpau, net lengviau pasidarė, bus geriau ir dažyt...dabar gal bandysiu po vieną pakelį dėt chna ir basmos...dar tiesa nusipirkau Venitos Bronze spalvą, bandysiu permušinėt raudonumą....

Tai kurią Venitą dabar papirkai: pakelyje ar tūtelėje? bigsmile.gif
Aš kažkada, kai ketinau pirkti Venitą balzamą (tą, kur tūtelėj), tai man pardavėja primygtinai šalia jos siūlė dar kažkokią imt, tik nelabai pamenu, kurią spalvą, motyvyuodama tuo, kad su Bronze man bus labai tamsi spalva. Sakė, kad ir pati tas spalvas dabar sumaišiusi dažėsi, tai pas ją buvo tokia normaliai, netgi sakyčiau tamsiai, ruda, bet kadangi man norisi visada kuo tamsiau, tai aš jos nelabai įdėmiai ir klausiausi irnesakyk.gif . Tik vat dabar galvoju, kad tavuoju atveju, kai, kiek pamenu, norėjai burgundo spalvos, nebus ta bronze labai tamsi? Nors, antra vertus, jei nori permušt raudonumą, tai padaryt gali, manyčiau, tik su tamsia spalva. O be to, jug jei tai yra balzamas, tai matyt ir apsiplauna pakankamai greit g.gif ...
Nugi sėkmės dažymuose 4u.gif ir užlėk pasigirti, kaip Tau sėkėsi, nes man irgi labai įdomu, kaip ta Bronze Tau patiks ir tiks mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 21 birželio 2009 - 08:36
Labukas,

man irgi patamsejo ir visai tos violetines neber toks visai nieko atspalvis,niekas net nemate to atspalvio,ir patiko thumbup.gif ,o kiek man nervu kainavo.
As tai dejau 2 venitos pakelius ,o plaukai netrumpi ,bet man visai gerai,po keliu savaiciu bandysiu vien tik chna,bet dabar galvoju ar det basmos ar ne g.gif ir isduokit paslapti kokia ta chna geriausia,kaip atrodo pakelis blush2.gif
Amarile pasipasakok kaip ta bronze gausis ar permus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, konkrečiai patamsėjo plaukai... blink.gif Dar sutikta kaimynka pagyrė, kad "labai tinka tamsesnė spalva", nu šakės biggrin.gif
Plausiu šiandien galvą, jau rytdienos nelauksiu, žiūrėsiu, kas liks. O kitas dažymas - turkiška chna.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2009 06 21, 12:03)
isduokit paslapti kokia ta chna geriausia,kaip atrodo pakelis  blush2.gif

Jei "vietinė", tai geriausia žaliuose pakeliuose. Artcolor firmos 4u.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 06 21, 13:48)
Nu va, konkrečiai patamsėjo plaukai... blink.gif  Dar sutikta kaimynka pagyrė, kad "labai tinka tamsesnė spalva", nu šakės biggrin.gif

Nu, jei jau ir kaimynės pastebi, tai matyt tikrai tamsesnė mirksiukas.gif. Nors jos visada viską pastebi ir ne vien tik plaukų spalvą biggrin.gif .

Ale jūs va man, nesusipratėlei, visvien paaiškinkit: kaip gali skirtis chna spalvos, jei augalas tas pats? Išeitų, kad kiekvienoje šalyje auga skirtingos jų rūšys ar kaip čia yra? g.gif Beveik, kaip toj J.Miliauskaitės dainoj: "Mėlynos, baltos ir skaisčiai raudonos....", ane? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 21 birželio 2009 - 13:01
QUOTE(Selga @ 2009 06 21, 13:59)

Ale jūs va man, nesusipratėlei, visvien paaiškinkit: kaip gali skirtis chna spalvos, jei augalas tas pats? Išeitų, kad kiekvienoje šalyje auga skirtingos jų rūšys ar kaip čia yra?  g.gif Beveik, kaip toj J.Miliauskaitės dainoj: "Mėlynos, baltos ir skaisčiai raudonos....", ane?  biggrin.gif

nu tai net bulbos Lietuvoj augančios skirtingos gi yra ax.gif
OMarokietiška, gal dėl to, kad sausenis klimats ir kai būna sausiau susikaupia didesnė koncentracija dažo g.gif: čia panašiaip su vynuogėmis vynui: kai kurios labai žiauriuomis sąlygomsi auginamos,kad būtų kuomažesnės uogos ir ryškesnio skonio vynas būtų g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 21, 09:31)
Tai kurią Venitą dabar papirkai: pakelyje ar tūtelėje?  bigsmile.gif
Aš kažkada, kai ketinau pirkti Venitą balzamą (tą, kur tūtelėj), tai man pardavėja primygtinai šalia jos siūlė dar kažkokią imt, tik nelabai pamenu, kurią spalvą, motyvyuodama tuo, kad su Bronze man bus labai tamsi spalva. Sakė, kad ir pati tas spalvas dabar sumaišiusi dažėsi, tai pas ją buvo tokia normaliai, netgi sakyčiau tamsiai, ruda, bet kadangi man norisi visada kuo tamsiau, tai aš jos nelabai įdėmiai ir klausiausi irnesakyk.gif . Tik vat dabar galvoju, kad tavuoju atveju, kai, kiek pamenu, norėjai burgundo spalvos, nebus ta bronze labai tamsi? Nors, antra vertus, jei nori permušt raudonumą, tai padaryt gali, manyčiau, tik su tamsia spalva. O be to, jug jei tai yra balzamas, tai matyt ir apsiplauna pakankamai greit  g.gif ...
Nugi sėkmės dažymuose  4u.gif ir užlėk pasigirti, kaip Tau sėkėsi, nes man irgi labai įdomu, kaip ta Bronze Tau patiks ir tiks  mirksiukas.gif .

QUOTE(koposs @ 2009 06 21, 12:03)
As tai dejau 2 venitos pakelius ,o plaukai netrumpi ,bet man visai gerai,po keliu savaiciu bandysiu vien tik chna,bet dabar galvoju ar det basmos ar ne  g.gif  ir isduokit paslapti kokia ta chna geriausia,kaip atrodo pakelis  blush2.gif
Amarile pasipasakok kaip ta bronze gausis ar permus  mirksiukas.gif

Nu va šiandien dažiau su ta bronze, iš tūtelės doh.gif Ėmiau 2 tūteles, gal ir perdaug buvo, bet norėjau kad permuštų raudoną....kai išpyliau balzamą į dubenėlį, tokia tamsi spalva buvo, kai užsitepiau ant galvos - juoda kaip varna tapau blink.gif Tai išsigandus kad nebūčiau labai juoda, po pusvalandžio nusiploviau....tai iš tikrųjų tamsesnė tapau, kur cheminis tai dar liko to raudonumo, labai tas burgund balzamas stipriai įsigėrė....prie šaknų tokia irgi tamsi....nu gal ir nieko, tokia ryški pasidariau, plaukai tamsūs, akys tamsios....kaip čigonka kokia lotuliukas.gif pabūsiu taip, bet jei dažysiu Venita, kitą kartą bandysiu kitą spalvą, gal kaštoninę, nes noriu rudo atspalvio, ne juodo ar bordo....

Koposs, o tu kokia Venitos spalva dažei?

Atsakyti
QUOTE(amarilė @ 2009 06 21, 15:08)
kai išpyliau balzamą į dubenėlį, tokia tamsi spalva buvo, kai užsitepiau ant galvos - juoda kaip varna tapau blink.gif

Tai visgi ta pardavėja teisybę man sakė-tamsi , pasirodo, ta spalva išties. g.gif Tai ji į juodumą neša ar vis dėl to į rausvumą, rudumą? g.gif
Nu man tai būna labai gražu, kai aš nusiimu plėvelę nuo galvos prieš išplaunant žoles -tamsi tokia thumbup.gif -nesinori net tų žolių skalaut lauk, nes žinau, kad vėl tas ryžai raudonas atspalvis išlįs blush2.gif
O kaip plaukai, neišsausėjo Tau beeksperimentuojant pastaruoju metu? Ir kaip šiaip Tau tie Venita balzaminiai dažai patiko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 21 birželio 2009 - 14:19
QUOTE(Selga @ 2009 06 21, 13:59)
Jei "vietinė", tai geriausia žaliuose pakeliuose. Artcolor firmos 4u.gif
Nu, jei jau ir kaimynės pastebi, tai matyt tikrai tamsesnė  mirksiukas.gif. Nors jos visada viską pastebi ir ne vien tik plaukų spalvą  biggrin.gif .

dekui reikes paieskot,kazkaip neuzkliuvo uz akiu tokia smile.gif
QUOTE(amarilė @ 2009 06 21, 15:08)
Koposs, o tu kokia Venitos spalva dažei?
Papildyta:
lotuliukas.gif

as baglazana ,nepatariu ypac kas yra su sviesios,nes sakau,,man kibo ant kazkda buvusiu sruogeliu stipriai,bet ant kitu tamssesniu spalvu nieko,nu nebent kas norit but fioletavos tada joo smile.gif ,as turbut dabar bandysiu tik su cha ,bet biski veliau,paziuresiu kas su ja gaunas,nes venita kiek suprantu labai jau kimba dabar jau bijosiu su kitomis spalvomis rizikuot,nebent su ta pacia misko riesuto nu dar kastonine smile.gif
Atsakyti