Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vvaiduciuke @ 2011 01 09, 02:12)
labas mamytes ir busimos mamytes smile.gif

vel pargryzau i sia tema jusu pagalbos...
po persileidimo praejo 3 menesiai, po pirmu menesiniu pradejom vel bandyt. gyvenam anglijoj tai daktere sake, kad galima jei esi psiruosus. o as jauciau, kad taip tiek moraliskai, tiek organizmas atsigaves. bet po to iykio mm labai gausios ypac pirma diena. o si karta jau galvojau kad laukiuosi, pradejo rytais kvapai pykint, tikrai pagalvojau, kad  uzkibo, bet prasidejo mm. ir tokios gausios kaip niekada... skaudet nelabai skauda, bet tas gausumas privercia mane galvot, kad gal but vel ivyko persileidimas apie kuri nezinojau, menesines velavo savaite bet mano gyvenime tai normalu. ar gali taip but, kad organizmas nestumo nepriima ar tai normalu po tokiu ivykiu.. buvo echo darytas, tipo viskas issivale viskas gimdoj varu buvo. jei ne i tema pataikiau tai nukreipkit ten kur reikia. aciu  blush2.gif

savaite velavo,tikrai galejote testa pasidaryt,butu aiskiau dabar jums ir ramiau,ar siaip taip kraujuojat,ar vel atmete nestumeli organizmas..
Atsakyti
sveikos,
gal zinot kokia gine gera Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Kada geriausiai pradėti darytis įvairius tyrimus po A. Pirmą mėn. ar rezultatai bus teisingi? Pvz. gydytoja dėl prolaktino tyrimo liepė palaukti, nes dėl A, gali rodyti jo didelį kiekį.
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 01 10, 14:33)
Kada geriausiai pradėti darytis įvairius tyrimus po A. Pirmą mėn. ar rezultatai bus teisingi? Pvz. gydytoja dėl prolaktino tyrimo liepė palaukti, nes dėl A, gali rodyti jo didelį kiekį.

del hormonu reikia darytis pagal ciklo dienas, tikrai buna parasyta paciose labaoratorijose kada koki tepineli reikia imti arba gyd pasako. o del visu plazmu tai nesvarbu kada.
Atsakyti
Sveikos, kreipuosi cia, nes visos patyret tai, kas man dabar vysta unsure.gif
esu pastojusi ir nesivysto zirniukas, jau eina 10 savaite, sustojo vystis ties 6. pas gine buvau kai turejo but 7 savaite, bet tada eho rode 6 ir 1 diena, sako, palaukim, gal dar anksti, sirdute neplake, atjau po dvieju savaiciu, bet vis tiek buvo tas pats, sako matau, kad tuoj turetu prasidedi persileidimas, pasiule dar dvi savaite palaukt, o jei ne, tada duos siuntima isvalymui ( gydytojos siulymu tureciau laukt iki 20 dienos) bet man taip neramu, bijau, kad nebutu blogiau, siaip nieko nejauciu, kad kas turetu vykt, nieko neskauda, nemaudzia, puikiai jauciuos, tiesiog nerimauju, kad nebutu veliau blogiau. pasidalinkit, kaip jums buvo? ar lauket tiek ilgai? o gal visgi nelaukt kito ketvirtadienio ir vaziuot pas gines ryt, prasytis siuntimo ir pirmadieni vaziuot i GN pasidaryt isvalyma? vis galvoju ir galvoju, ir nezinau ka daryt, bijau pakenkt kitiems nestumams, ar tai netures itakos, kad lauksiu ? verysad.gif
Atsakyti
Aš nenorėjau laukt, nes psichologiškai buvo labai sunku. A padarė iškart po 2 d. kai sužinojom, kad nesivysto. Tiesą pasakius nepakelčiau to vaizdo, jei įvyktų savaiminis persileidimas.
Aš asmeniškai nelaukčiau taip ilgai, o kas jei iki 20 d. nieko nevyks? Komplikacijų rizika didžiulė, nors rizika lieka ir po A.

Labai labai užjaučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 12 sausio 2011 - 12:52
QUOTE(kzaze @ 2011 01 12, 13:51)
Aš nenorėjau laukt, nes psichologiškai buvo labai sunku. A padarė iškart po 2 d. kai sužinojom, kad nesivysto. Tiesą pasakius nepakelčiau to vaizdo, jei įvyktų savaiminis persileidimas.
Aš asmeniškai nelaukčiau taip ilgai, o kas jei iki 20 d. nieko nevyks? Komplikacijų rizika didžiulė, nors rizika lieka ir po A.

Labai labai užjaučiu.

na pasitikiu savo gine, ir man kazkaip keistai nuskambejo, lyg su maza viltele, "matau, kad tuoj turetu pats issivalyt" tai vis kazkaip ir laukiu. zinau, kad vaizdas bus ne koks, tiesiog po pirmojo gimdymo, nesinosri gryzt i GN, dar tam nepasiruosus, dar pas svetimus gydytojus ir t.t. jau vien gimdymas ne kokius prisiminimus kelia, dienos po gimdymo...o dar gimda buvo sustojus valytis kelios savaites po gimdymo....vis noriu, kad viskas ivyktu namie, tik nuvaziuot pas savo gine pasitikrint ar gerai viskas vyksta, ar gerai valos...zinau, kad yra rizika ir t.t. bet psichologiskai nepasirengus kad mane knibinetu svetimi verysad.gif nezinau, nezinau.. unsure.gif
Atsakyti
Reiktų neatmesti varianto, kad ir po savaiminio persileidimo gali prireikti valymo, nes ne visada viskas gerai išsivalo.
Kaip sudėtinga viskas.......
Atsakyti
entrix, didziausia tau uzuojauta 4u.gif , man A padare ta pacia diena, kai tik patvirtino mano gin., kad nesivysto vaikiukas, as net nesutikau vakaro laukt, sakiau greiciau viska baigiam verysad.gif , o kaip kzaze ir sake, taip ir mano gin., kad po savaiminio persileidimo gali reiket valymo verysad.gif , gali tepliot dvi savaites. o tuo labiau, kad ir lauki jau tu ilgai g.gif
As daryciausi A verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(entrix @ 2011 01 12, 13:38)
Sveikos, kreipuosi cia, nes visos patyret tai, kas man dabar vysta  unsure.gif
esu pastojusi ir nesivysto zirniukas, jau eina 10 savaite, sustojo vystis ties 6. pas gine buvau kai turejo but 7 savaite, bet tada eho rode 6 ir 1 diena, sako, palaukim, gal dar anksti, sirdute neplake, atjau po dvieju savaiciu, bet vis tiek buvo tas pats, sako matau, kad tuoj turetu prasidedi persileidimas, pasiule dar dvi savaite palaukt, o jei ne, tada duos siuntima isvalymui ( gydytojos siulymu tureciau laukt iki 20 dienos) bet man taip neramu, bijau, kad nebutu blogiau, siaip nieko nejauciu, kad kas turetu vykt, nieko neskauda, nemaudzia, puikiai jauciuos, tiesiog nerimauju, kad nebutu veliau blogiau. pasidalinkit, kaip jums buvo? ar lauket tiek ilgai? o gal visgi nelaukt kito ketvirtadienio ir vaziuot pas gines ryt, prasytis siuntimo ir pirmadieni vaziuot i GN pasidaryt isvalyma? vis galvoju ir galvoju, ir nezinau ka daryt, bijau pakenkt kitiems nestumams, ar tai netures itakos, kad lauksiu ? verysad.gif

Didziule tau uzuojauta 4u.gif

Pabandyk pas gine paprasyti siuntimo, o ligonineje tau nebutinai darys A. Dabar daznai pradzioje siulo bandyti vaistu pagalba, kurie issaukia saremius ir gan greitai persileidziama. Kiek man teko sneketi su gyditojais tai ju nuomone savaiminis persileidimas arba medikamentinis persileidimas yra geriau nei A, nes organizmas atsistato greiciau, mazesne infekciju tikimybe.
Man A padare pries kaledas, iki to 3 dienas laukiau kol ivyks savaiminis, po to, jau ligonineje medikamentu pagalba issuke persileidima, jis yvyko gan greitai deje nepilnai issivale ir finale vistiek teko daryti A. Mediku nuomone medikamentinis persileidimas buna efektyvus ~80 proc., deja as i ta procenta nepatekau.
Ir zinoma viskas priklauso nuo tavo emocines bukles, nes vykstant persileidimui reikia atkenteti ir skausma panasu i saremius.
Atsakyti
Na vat ir man gine sake, geriau jau, kad pats ivyktu, mazesne rizika, ir lengviau paskui. bet turbut man niekas taip ir neprasides savaime, nors siandien visa diena jauciu tokius pamaudenimus kaip pries mmmm...na tiek jau to, susikaupiau, vaziuosiu ryt pas gine pasimti siuntimo, o pirmadieni is pat ryto i GN, jau sutariau, kad su mazium pabutu, tikiuos iskart po A mane paleis namo, nes nenoriu ne sekundes ten but ilgiau schmoll.gif
o kas del vaistu, tai as klausiau savo gines, ar nera kokiu vaistu, kad pagreitinti visa ta reikala, sako LT uzdrausti tokie vaistai, tai nera...kaip idomiai, o tu sakai, kad duoda g.gif
Papildyta:
ai, ir dekui visom uz uzuojata 4u.gif
bet man jau viskas geria, gyvenu su tokiu nusistatymu, kad kas jau lemta tas lemta, neturiu kada liudet, mazasis karias ant kaklo, nuolat snekina, sypsos smile.gif manau, kai bus lemta kitam kudykeliui apsigyvent musu seimoje, tada taip ir nutiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(entrix @ 2011 01 12, 13:00)
na pasitikiu savo gine, ir man kazkaip keistai nuskambejo, lyg su maza viltele, "matau, kad tuoj turetu pats issivalyt" tai vis kazkaip ir laukiu. zinau, kad vaizdas bus ne koks, tiesiog po pirmojo gimdymo, nesinosri gryzt i GN, dar tam nepasiruosus, dar pas svetimus gydytojus ir t.t. jau vien gimdymas ne kokius prisiminimus kelia, dienos po gimdymo...o dar gimda buvo sustojus valytis kelios savaites po gimdymo....vis noriu, kad viskas ivyktu namie, tik nuvaziuot pas savo gine pasitikrint ar gerai viskas vyksta, ar gerai valos...zinau, kad yra rizika ir t.t. bet psichologiskai nepasirengus kad mane knibinetu svetimi  verysad.gif nezinau, nezinau.. unsure.gif

Labai užjaučiu Tave. Pati turėjau A po nesivystančio prieš pat šventes. Mano patarimas taip pat būtų NELAUKTI, tą patį sakė ir mano gydytoja. O ir žinai, tą pačią dieną jau buvo šiek tiek lengviau, jei taip galima pasakyti. Na, bet spręsti tau pačiai reiks, sekmės, kad ir ką nuspręstum.
Po A paleidžia tą pačią dieną, kažkur po 2-3 valandų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 12 sausio 2011 - 20:47