Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

sveikos mergaites 4u.gif

labai uzjauciu neseniai patyrusias ta didziuli skausma.. noriu jums palinketi daug daug stipribes nepaluzti ir daugybe sviesiu minciu, kurios padeda judeti i prieki mirksiukas.gif

suprantu, kad visiskas balaganas mintyse, bet mergytes, reikia nepaluzti.. ir zinoma, nelaikykit skausmo savyje.. mes su MB oioi kiek isverkem.. as iki siol paverkiu..ir snekames daug..tikrai padeda.. bet tvirtai tikim, kad sie metai bus daug geresni,o nelaimes apeis aplink mirksiukas.gif

laikykites! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2011 01 04, 20:07)
sveikos mergaites 4u.gif

kaip tu laikais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2011 01 05, 11:04)
kaip tu laikais?  4u.gif

labuka 4u.gif kaip tu? mirksiukas.gif laikau kumscius uz tave!

o mes ne uz ilgo irgi planuosim gandru medziokle wub.gif
tik vat nezinau, ar reiketu kokiu papildomu tyrimu darytis ar ne, jei pries tai visi geri buvo, ir vaikiukas irgi sveikas, be jokiu nukrypimu.. manau, eisiu pas gine artimiausiu metu ir jei reikes, tegu daro del sventos ramybes ax.gif

o siaip, su nauju metu pradzia bandom ziuret tik i prieki mirksiukas.gif darbe pakeiciau pozicija, tai protas sviesesnis, ir pati linksmesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2011 01 05, 14:10)
labuka 4u.gif kaip tu? mirksiukas.gif  laikau kumscius uz tave!

o mes ne uz ilgo irgi planuosim gandru medziokle wub.gif
tik vat nezinau, ar reiketu kokiu papildomu tyrimu darytis ar ne, jei pries tai visi geri buvo, ir vaikiukas irgi sveikas, be jokiu nukrypimu.. manau, eisiu pas gine artimiausiu metu ir jei reikes, tegu daro del sventos ramybes ax.gif

o siaip, su nauju metu pradzia bandom ziuret tik i prieki mirksiukas.gif  darbe pakeiciau pozicija, tai protas sviesesnis, ir pati linksmesne blush2.gif

as tai saugau save ir nestuke.gif baimiu milijonas, bet bandau mastyti tik optimistiskai.
o tau kadangi tiek daug savaiteliu buvo tai kazin ar kazkokie tyrimai kazka blogo parodys, jie (virusai ir bakterijos) dazniausiai pacioj pradzioj pakenkia. na bet aisku pasikonsultuot visada gerai ir paciai ramiau bus ir gyd. atidziau priziures.
linkiu daug daug sekmes gaudant gandrus mirksiukas.gif
o paverkti kartais sveika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2011 01 05, 14:24)
as tai saugau save ir  nestuke.gif  baimiu milijonas, bet bandau mastyti tik optimistiskai.
o tau kadangi tiek daug savaiteliu buvo tai kazin ar kazkokie tyrimai kazka blogo parodys, jie (virusai ir bakterijos) dazniausiai pacioj pradzioj pakenkia. na bet aisku pasikonsultuot visada gerai ir paciai ramiau bus ir gyd. atidziau priziures.
linkiu daug daug sekmes gaudant gandrus  mirksiukas.gif
o paverkti kartais sveika wink.gif

taigi va..kad ir man gydytoja sako, jog cia ne bakterijose, matyt, esme buvo.. g.gif
bet jau dabr ziurint i ateiti, tiek baimiu kyla doh.gif bijau, kad o gal vel taip spazmuot prades, o gydytojai ranka numos ir viskas..o kas jei vel netycia pas ta pati grubu gudytoja pateksiu.. jauciu busiu tikru tikriausia paranojike per sekanti nestuke.gif
teisingai, saugok save ir leliuka mirksiukas.gif o visas blogas mintis salin! o mes stengsimes daug neatsilikti blush2.gif
kazkaip ir tarp draugu pabiro nestukiu..o man taip skaudziai tos zinios nueina blush2.gif norisi dziaugtis kartu su jomis, bet neiseina.. verysad.gif zinoma ir dziaugiuosi, bet vistiek liudesys aplanko..tikiuos nebeilgai ax.gif

va, dar norejau pasikonsultuoti.. po visu nelaimiu gal kam irgi is merginu pasidare skausmingas O periodas? siadien taip sona maude ir lyg degintu doh.gif darbe galvojau numirsiu doh.gif pasiskaiciuoju dieneles, o gi akurat, kaip tik O gal turetu buti g.gif bet galvoju, tegu skauda, jei reikia, kad tik viskas ten tvarkoj butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2011 01 05, 19:25)
va, dar norejau pasikonsultuoti.. po visu nelaimiu gal kam irgi is merginu pasidare skausmingas O periodas? siadien taip sona maude ir lyg degintu doh.gif  darbe galvojau numirsiu doh.gif pasiskaiciuoju dieneles, o gi akurat, kaip tik O gal turetu buti g.gif bet galvoju, tegu skauda, jei reikia, kad tik viskas ten tvarkoj butu biggrin.gif

man taip buvo 4u.gif ir skaiciau, kad daug kam po A taip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 05, 21:51)
man taip buvo  4u.gif ir skaiciau, kad daug kam po A taip buna  mirksiukas.gif

na, bent jau tiksliau galima bus zinoti, kada vyksta O.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2011 01 05, 20:25)
taigi va..kad ir man gydytoja sako, jog cia ne bakterijose, matyt, esme buvo.. g.gif
bet jau dabr ziurint i ateiti, tiek baimiu kyla doh.gif bijau, kad o gal vel taip spazmuot prades, o gydytojai ranka numos ir viskas..o kas jei vel netycia pas ta pati grubu gudytoja pateksiu.. jauciu busiu tikru tikriausia paranojike per sekanti  nestuke.gif 
teisingai, saugok save ir leliuka mirksiukas.gif  o visas blogas mintis salin! o mes stengsimes daug neatsilikti blush2.gif
kazkaip ir tarp draugu pabiro nestukiu..o man taip skaudziai tos zinios nueina blush2.gif norisi dziaugtis kartu su jomis, bet neiseina.. verysad.gif zinoma ir dziaugiuosi, bet vistiek liudesys aplanko..tikiuos nebeilgai ax.gif

va, dar norejau pasikonsultuoti.. po visu nelaimiu gal kam irgi is merginu pasidare skausmingas O periodas? siadien taip sona maude ir lyg degintu doh.gif  darbe galvojau numirsiu doh.gif pasiskaiciuoju dieneles, o gi akurat, kaip tik O gal turetu buti g.gif bet galvoju, tegu skauda, jei reikia, kad tik viskas ten tvarkoj butu biggrin.gif

o tai negali kito gydytojo pasirinkti? kokia nors gera, jautria ir panasiai unsure.gif
zinau savijauta kai suzinai kad drauge laukiasi, taip sirdele suspaudzia...
na, as kazkaip ypatingai o nepradejau jausti, bet kitoms buna

tai lauksiu is taves geru ziniu su II
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2011 01 06, 10:06)
o tai negali kito gydytojo pasirinkti? kokia nors gera, jautria ir panasiai  unsure.gif
zinau savijauta kai suzinai kad drauge laukiasi, taip sirdele suspaudzia...
na, as kazkaip ypatingai o nepradejau jausti, bet kitoms buna 

tai lauksiu is taves geru ziniu su II

del gydytojo tai cia kai savaitgali nuvaziavau i Antakalni, neeilinei apziurai, nes mano gyd nedirbo, bet sake greit vaziuot i ligonine, kad apziuretu ir guldytu.. tai vienzo budintis gydytojas grubokas pasitaike, isvis pasake, kad man pagalbos nereik, o pirstus sugrudo vos ne iki plauciu doh.gif zodziu, pasake, kad visus pozymius issgalvoju.. na ir gavosi kaip yra.. tiesiog baisu vel kada ant tokio uzsirauti.. blush2.gif o mano gydytoja super rupestinga thumbup.gif

Atsakyti
xaxatulka, pas kokią vaikštai?
Atsakyti
labas mamytes ir busimos mamytes smile.gif

vel pargryzau i sia tema jusu pagalbos...
po persileidimo praejo 3 menesiai, po pirmu menesiniu pradejom vel bandyt. gyvenam anglijoj tai daktere sake, kad galima jei esi psiruosus. o as jauciau, kad taip tiek moraliskai, tiek organizmas atsigaves. bet po to iykio mm labai gausios ypac pirma diena. o si karta jau galvojau kad laukiuosi, pradejo rytais kvapai pykint, tikrai pagalvojau, kad uzkibo, bet prasidejo mm. ir tokios gausios kaip niekada... skaudet nelabai skauda, bet tas gausumas privercia mane galvot, kad gal but vel ivyko persileidimas apie kuri nezinojau, menesines velavo savaite bet mano gyvenime tai normalu. ar gali taip but, kad organizmas nestumo nepriima ar tai normalu po tokiu ivykiu.. buvo echo darytas, tipo viskas issivale viskas gimdoj varu buvo. jei ne i tema pataikiau tai nukreipkit ten kur reikia. aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvaiduciuke @ 2011 01 09, 02:12)
labas mamytes ir busimos mamytes smile.gif

vel pargryzau i sia tema jusu pagalbos...
po persileidimo praejo 3 menesiai, po pirmu menesiniu pradejom vel bandyt. gyvenam anglijoj tai daktere sake, kad galima jei esi psiruosus. o as jauciau, kad taip tiek moraliskai, tiek organizmas atsigaves. bet po to iykio mm labai gausios ypac pirma diena. o si karta jau galvojau kad laukiuosi, pradejo rytais kvapai pykint, tikrai pagalvojau, kad  uzkibo, bet prasidejo mm. ir tokios gausios kaip niekada... skaudet nelabai skauda, bet tas gausumas privercia mane galvot, kad gal but vel ivyko persileidimas apie kuri nezinojau, menesines velavo savaite bet mano gyvenime tai normalu. ar gali taip but, kad organizmas nestumo nepriima ar tai normalu po tokiu ivykiu.. buvo echo darytas, tipo viskas issivale viskas gimdoj varu buvo. jei ne i tema pataikiau tai nukreipkit ten kur reikia. aciu  blush2.gif

Jeigu mėnesinės vėlavo daugiau nei savaitę ir buvo daug gausesnės nei įprastai, manau, kad įmanoma, kad vėl įvyko persileidimas.
arba organizmas išsiderines po persileidimo ir todėl dabar vyksta tokie dalykai.
Atsakyti