Persileidau beveik prieš 6 mėn. Buvo 13 sav. Gydytoja liepė palaukti 6 mėn., pasidaryti tyrimus ir tada vėl planuoti. Deja. Tyrimus pasidariau rado citomegalo virusą aktyvų. Vėl liepia laukti 6 mėn., stiprinti imunitetą. Pražliumbiau visą vakarą kai sužinojau tyrimo rezultatus, bet dabar nusiteikiau ryžtingai gerti vitaminus, bandyti sveikai gyventi. Dar galvoju kad reiktų pakartoti tyrimą po kokių 3 mėn. kad žinočiau ar gerėja
As persileidau 12 savaiciu, cia jau pries keturis menesius. Po persileidimo rado mazakraujyste pas mane. Neaisku ar ji buvo nesciai esant, gal tai ir leme persileidima, ar gal po jo prasidejo,nes labai daug kraujo netekau kai viskas vyko. Issigydziau savo kraujuka, dabar bandom vel. Geriu nuo pat persileidimo folio rugsti ir siaip maisto papildus. Tikiuosi paruosiau savo organizma tinkamai ir si karta viskas baigsis gerai

sveikos,
man pries 3,5 men buvo negimdinis nestumas, issivale pats, kai buvo 5 sav...bet man vis dar skauda dersinio sono apacioje, skausmas deginantis. atliko tyrimus, bet nieko nerado. esu uzsieny ne labai pasitikiu gudutoja...
gal kam buvo taip???
buciau labai dekinga uz atsakymus , nes norim pradet planuot antra leliuka...
man pries 3,5 men buvo negimdinis nestumas, issivale pats, kai buvo 5 sav...bet man vis dar skauda dersinio sono apacioje, skausmas deginantis. atliko tyrimus, bet nieko nerado. esu uzsieny ne labai pasitikiu gudutoja...
gal kam buvo taip???

QUOTE(ihana @ 2010 05 19, 23:50)
sveikos,
gal kam buvo taip???
gal kam buvo taip???

Sveika

Man irgi buvo 5 sav. negimdinis, tai su ziauriu skausmu atsiduriau ligoninej, extra dare LAP (laparoskopija) ir pasalino viska. Net nzn kaip cia su tuo issivalymu savaime

Pries menesi daryta abrazija. Nuatriau pasidaryti visus tyrimus ir iskart planuoti vel pastoti. Padaryta citomegalo, toksoplazmoses, chlamidiju ir visu plazmu tyrimai. Rasta ureaplazma. Pradejau gerti antibus su MB ir po pusantro menesio darysiu pakartotini tyrima, nuo kurio priklausys mano tolimesni planai...Tikiuosi gauti zalia sviesa

QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 19:27)
Pries menesi daryta abrazija. Nuatriau pasidaryti visus tyrimus ir iskart planuoti vel pastoti. Padaryta citomegalo, toksoplazmoses, chlamidiju ir visu plazmu tyrimai. Rasta ureaplazma. Pradejau gerti antibus su MB ir po pusantro menesio darysiu pakartotini tyrima, nuo kurio priklausys mano tolimesni planai...Tikiuosi gauti zalia sviesa 

linkiu sekmes planavimuose

labukas visoms
norėjau paklausti ar jus tyrimas savo iniciatyva pasidarėt ar jums gine pasiule pasidaryti? ir kiek mokėjot už tyrimus?

norėjau paklausti ar jus tyrimas savo iniciatyva pasidarėt ar jums gine pasiule pasidaryti? ir kiek mokėjot už tyrimus?
QUOTE(ihana @ 2010 05 19, 23:50)
sveikos,
gal kam buvo taip???
gal kam buvo taip???

Truputį pavėluotas mano atsakymas, bet pirmą kartą girdžiu, kad negimdinis pats išsivalytų

Sveikos,
Man A dare kai buvo 9 savaites, - nustate nesivystanti; kadangi tai buvo musu pirmas bandymas, - labai skaudu buvo - sunkiai reagavom tiek as, tiek MB;
Beje, kadangi buvo nesivystantis, o pati nei kraujavau, nei persileidau, - man A buvo daryti butina. Gine pasake, kad toks nestumas jau mano pacios sveikatai kenksmingas...
Kad netektu dar karta kazko panasaus patirti, - po visko pasidarem ir hormoninius tyrimus, ir nuo bakteriju visus, ir citomegalija... nieko nerado... tai kaip ir dauguma nurase gamtai... ir vel bandyti patare po kokiu 6 menesiu, nes tada organizmas buna normaliai atsigaves ir pasirenges naujam nestumui.
Dabar jau metai nuo to laiko praejo ir po poros menesiuku pradesim "kurybinius procesus"... Labai bijau, kad vel neatsitiktu tas pats... zinau, kad negalima jaudintis ir taip galvoti... bet nieko negaliu su savim padaryti... Geriam abu su MB foli, vitamina E; visiskai atsisakem alkoholio, pradejau sportuot.... vasara stengsimes daugiau vaisiu darzoviu...
Nezinau ka dar galiu padaryt, kad viskas butu gerai
Pavydziu toms, kurios sugeba pamirsti kas buvo ir drasiai eit i prieki
Man A dare kai buvo 9 savaites, - nustate nesivystanti; kadangi tai buvo musu pirmas bandymas, - labai skaudu buvo - sunkiai reagavom tiek as, tiek MB;
Beje, kadangi buvo nesivystantis, o pati nei kraujavau, nei persileidau, - man A buvo daryti butina. Gine pasake, kad toks nestumas jau mano pacios sveikatai kenksmingas...
Kad netektu dar karta kazko panasaus patirti, - po visko pasidarem ir hormoninius tyrimus, ir nuo bakteriju visus, ir citomegalija... nieko nerado... tai kaip ir dauguma nurase gamtai... ir vel bandyti patare po kokiu 6 menesiu, nes tada organizmas buna normaliai atsigaves ir pasirenges naujam nestumui.
Dabar jau metai nuo to laiko praejo ir po poros menesiuku pradesim "kurybinius procesus"... Labai bijau, kad vel neatsitiktu tas pats... zinau, kad negalima jaudintis ir taip galvoti... bet nieko negaliu su savim padaryti... Geriam abu su MB foli, vitamina E; visiskai atsisakem alkoholio, pradejau sportuot.... vasara stengsimes daugiau vaisiu darzoviu...
Nezinau ka dar galiu padaryt, kad viskas butu gerai

Pavydziu toms, kurios sugeba pamirsti kas buvo ir drasiai eit i prieki

Sveikos,
Nežinau, ar čia pataikiau, bet ateinu skaudančia širdim jūsų patarimo...
Sausio mėn buvo daryta abrazija. Nesivystantis nėštumas. buvo jau 12sav, bet nustatyta, kad vaisius žuvo 8sav. Viskas baigėsi labai gausiu kraujavimu, vėliau mažakraujystė
Sustiprėjau, hemoglobiną pasikėliau iki 130, pasidariau tepinėlius dėl infekcijų, viskas idealu. Nesivystantčio nėštumo priežasčių labai ir neieškojom, bet gydytojos nuomone, tai galėjo atsitikti dėl herpes viruso, kuris net du kartus per nėštumą buvo užpuolęs
Taigi, po visų bėdų aš vėl nėščia. Dabar 6sav. Atrodo, reikėtų džiaugtis, deja, širdyje didžiulis nerimas... Šeštadienį pradėjo teplioti, iškart nulėkiau Į GN pas budintį gydytoją, pažiūrėjo echoskopu, tai pagal mmm turėtų būti 6sav ir 1diena, bet gemalinė puslytė gerokai mažesnė. Širdutės dar nesimato arba jos nėra
Ciklas būdavo reguliarus, apie vėlesnį pastojimą galimybė atkrenta. Tad vėl įtaria nesivystantį nėštumą
Tačiau nenoriu tuo dar patikėti, nei sekmadienį, nei šiandien tepliojimo nebėr, truputį pamausta pilvą dešinėj pusėj. Šiandien iš pat ryto paskukau savo gydytojai ir susitariau dėl vizito. Laukiu nesulaukiu kito gydytojo nuomonės. Nerandu sau vietos nuo šeštadienio
Nežinau, ar čia pataikiau, bet ateinu skaudančia širdim jūsų patarimo...
Sausio mėn buvo daryta abrazija. Nesivystantis nėštumas. buvo jau 12sav, bet nustatyta, kad vaisius žuvo 8sav. Viskas baigėsi labai gausiu kraujavimu, vėliau mažakraujystė

Sustiprėjau, hemoglobiną pasikėliau iki 130, pasidariau tepinėlius dėl infekcijų, viskas idealu. Nesivystantčio nėštumo priežasčių labai ir neieškojom, bet gydytojos nuomone, tai galėjo atsitikti dėl herpes viruso, kuris net du kartus per nėštumą buvo užpuolęs

Taigi, po visų bėdų aš vėl nėščia. Dabar 6sav. Atrodo, reikėtų džiaugtis, deja, širdyje didžiulis nerimas... Šeštadienį pradėjo teplioti, iškart nulėkiau Į GN pas budintį gydytoją, pažiūrėjo echoskopu, tai pagal mmm turėtų būti 6sav ir 1diena, bet gemalinė puslytė gerokai mažesnė. Širdutės dar nesimato arba jos nėra

Tačiau nenoriu tuo dar patikėti, nei sekmadienį, nei šiandien tepliojimo nebėr, truputį pamausta pilvą dešinėj pusėj. Šiandien iš pat ryto paskukau savo gydytojai ir susitariau dėl vizito. Laukiu nesulaukiu kito gydytojo nuomonės. Nerandu sau vietos nuo šeštadienio

QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 09:21)
Sveikos,
isivaizduoju kaip neramu

Suprantu, kaip jautiesi, nes as irgi dabar pasidariau tyrimus, laukiu rezultatu. Ir zinau, kad labai bijosiu pastoti, o pastojus isvis bijosiu visko

Net jei sis nestumas vel nesivystantis, neliudek labai

Pranesk kaip sekesi po gydytojos.
Žinot, aš irgi turėjau nesivystantį nėštumą. Po visų tyrimų paaiškėjo, kad buvo padidėjęs prolaktinas, gėriau vaistus, dabar lyg ir susitvarkė,o kai gyd. paklausiau, kodėl taip atsitiko ir ar ilgai bus normalus prolaktinas, tai ji atsake, kad pas mane jo iš viso neturėjo būti ir patarė gyventi malonumais, nes viso ligos dėl streso. Sakė, kad jei vėl užstresuosi, vėl gali sutrikti hormonai.Tai visoms, kurios jau laukiasi arba tik planuoja, patariu daug ilsėtis, gerai maitintis, stengtis dėl nieko nesijaudinti, būti daugiau gryname ore ir visos turėsite gražius angeliukus