Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(saule24 @ 2010 06 07, 12:04)
Žinot, aš irgi turėjau nesivystantį nėštumą. Po visų tyrimų paaiškėjo, kad buvo padidėjęs prolaktinas, gėriau vaistus, dabar lyg ir susitvarkė,o kai gyd. paklausiau, kodėl taip atsitiko ir ar ilgai bus normalus prolaktinas, tai ji atsake, kad pas mane jo iš viso neturėjo būti ir patarė gyventi malonumais, nes viso ligos dėl streso. Sakė, kad jei vėl užstresuosi, vėl gali sutrikti hormonai.Tai visoms, kurios jau laukiasi arba tik planuoja, patariu daug ilsėtis, gerai maitintis, stengtis dėl nieko nesijaudinti, būti daugiau gryname ore ir visos turėsite gražius angeliukus  4u.gif

drinks_cheers.gif labai daug tiesos tame yra 4u.gif
Atsakyti
Na, o aš jau po vizito pas gydytoją. Vilties, kad tai normalus nėštumas labai mažai verysad.gif Darė vaginalinį echo, gemalinė pūslelė tik ~4sav. Nors pagal mmm jau 6sav ir 3d.
Pasidariau HCG kiekio kraujyje tyrimą, laukiu rezultatų. Jie po valandos. Jei rodys nors 1000, vadinasi yra galimybė, jog ovuliacija buvo kiek vėliau nei tikėjausi unsure.gif Tada kraujo tyrimą kartosiu trečiadienį, žiūrėsim kiek tada bus, jei nebus dvigubai daugiau, tada viskas baigta cray.gif
Atsakyti
HCG 1176 unsure.gif Gydytoja sako, kad tai teikia vilčių. Dabar svarbiausia apsiraminti ir laukti trečiadienio, tada kartosiu tyrimą. Jei viskas gerai, HCG tuėtų būti virš 2000 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 15:58)
HCG 1176  unsure.gif Gydytoja sako, kad tai teikia vilčių. Dabar svarbiausia apsiraminti ir laukti trečiadienio, tada kartosiu tyrimą. Jei viskas gerai, HCG tuėtų būti virš 2000  rolleyes.gif

Na va, labai dziugu girdeti, kad geros zinios smile.gif Laikysim spygas kad ir toliau tas kiekis tik augtu 4u.gif
O man vat jau septintas menuo eina po persileidimo. Jau trys menesiai kaip bandom leliuka pasikviesti,bet nieko. Nors pirma karta pastojau is pirmo bandymo. Kazin ar galejo mano organizme kazkas uzsiblokuoti po persileidimo, kad dabar nesigauna?
Praita menesi net OT pagalbon buvo pasitelke, rode kad O buvo, bet mmm vistiek atejo verysad.gif Si menesi nenaudosiu nieko, tiesiog intensyviai dziaugsiuosi meile blush2.gif Ziuresim ar pasiteisins...
Atsakyti
Man dabar jau trečias nėštumas. Labai bijojau, kad po abrazijos taip greit nepastosiu. Bet visus tris kartus "užkibo" iš pirmo ciklo blush2.gif Tik, deja, antrasis nėštumas nekaip baigėsi... Bet labai tikiuosi, kad šį kart pasiseks ax.gif
Atsakyti
As cia pas jus su klausimu... 4u.gif
Po kiek laiko atejo mm po persileidimo?
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 16:58)
HCG 1176  unsure.gif Gydytoja sako, kad tai teikia vilčių. Dabar svarbiausia apsiraminti ir laukti trečiadienio, tada kartosiu tyrimą. Jei viskas gerai, HCG tuėtų būti virš 2000  rolleyes.gif

na va, tai tikiuos, kad viltis po treciadienio isaugs iki begalybes thumbup.gif

Man mm atejo mazdaug po menesio ax.gif

Klauset, kokius tyrimus reikia darytis... Tai man rodos, reikia:

1. Chlamidijas
2. Ureaplasmas
3. Mycoplasmas
4. Citomegala (nebutinai)
5. Toksoplazmoze
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 15:58)

labai dziugu ir tikekimes kad HCG skaiciukai tik augs mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as cia uzsukau 4u.gif

Visus tyrimus jau pasidariau...Tik paskutiniuju (AFS) dar vis laukiu ats g.gif

QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 17:58)

bigsmile.gif Laikykis 4u.gif

QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 18:13)
Man dabar jau trečias nėštumas. Labai bijojau, kad po abrazijos taip greit nepastosiu. Bet visus tris kartus "užkibo" iš pirmo ciklo  blush2.gif  Tik, deja, antrasis nėštumas nekaip baigėsi... Bet labai tikiuosi, kad šį kart pasiseks  ax.gif

O jei ne paslaptis....Ar rado priezastis pirmuju nesekmiu? 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 08, 12:12)

Visus tyrimus jau pasidariau...Tik paskutiniuju (AFS) dar vis laukiu ats  g.gif
bigsmile.gif  Laikykis  4u.gif
O jei ne paslaptis....Ar rado priezastis pirmuju nesekmiu?  4u.gif console.gif

Ačiū už palaikymą ax.gif Sėdžiu kaip ant adatų, nesulaukiu rytojaus, bet tuo pačiu ir labai bijau, kad galiu nepamatyti tų išsvajotų 2000 doh.gif

Praėjusio nėštumo nesivystymo priežastis galėjo būti 2 kartus pasireiškę herpes virusas. Taip spėja gydytoja. Tyrimų nesidariau, bet jei ir šį kartą šitaip, būtinai visus pasidarysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 06 08, 13:30)
Ačiū už palaikymą  ax.gif  Sėdžiu kaip ant adatų, nesulaukiu rytojaus, bet tuo pačiu ir labai bijau, kad galiu nepamatyti tų išsvajotų 2000  doh.gif

Praėjusio nėštumo nesivystymo priežastis galėjo būti 2 kartus pasireiškę herpes virusas. Taip spėja gydytoja. Tyrimų nesidariau, bet jei ir šį kartą šitaip, būtinai visus pasidarysiu  unsure.gif

Aisku... Nu laikau kumstelius del HCG 4u.gif

Man tai buvo 7 savaites ir HCG 3500 kazkas panasaus... Tai bet sirdeliu nebemate verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš į jūsų būrį smile.gif Man prieš 3 mėn atlikta A, buvo 11 sav., o nesivystė nuo 6 sav. Šis mėnuo pirmas, kai vėl planuojame, tai kažkaip sunku pagalvoti, kad gali kažkas nepavykti iš pirmo karto (pirmą kartą pagavom žirniuką iš pirmo ciklo). Vis kalu sau galvon, kad viskas gerai jei ir ne iš karto, bet jaučiu bus ašarų pakalnė jei ateis mano mmm frusty.gif
Tyrimų jokių nedariau, mano daktarė nematė jiems reikalo, nes sakė, kad kai tokio "amžiaus" nustoja vystytis, dažniausiai tai būna "gamtos klaida", tik apžiūrėjo mane echoskopu ir paėmė tepinėlį, visi rezultatai buvo geri, tai leido kibti į darbus biggrin.gif Po savaitėlės jau lėksiu daryti NT, ujjj kaip negaliu sulaukti tongue.gif
Atsakyti