Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

Ooo, šita gražuolė ne tik lašinius, bet ir dar papuką valgo - kaip gražu wub.gif - ta nuotrauka tai tikrai jėginė thumbup.gif wub.gif

O, sakai, berniukas irgi nenuorama? Tai smagu, nors neliūdna mamai gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 05 06, 17:04)
Man tikriausiai demesio truksta, reiks vyra prispaust blink.gif tongue.gif , ACIU MAMYTES< NU LABAI JAU GERA SKAITYT JUSU wub.gif

O va va cia, tai jau buvooooo: zodziu , isgirdau as smarkoka vandens pliuskenima ir greit nubegau paziureti, kas ten daros, o ten, kai kas( pirstais nerodysim, bet akim pasiziuresim g.gif ) deklamuoja: "KIBKITE SHUDELIAI - DIDELI IR MAZYCIAI....." blink.gif ohmy.gif

laugh.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
nu jau paskutine, tai laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif bet kaip ten ji pakibus g.gif g.gif g.gif cia ji kojomis i siena remias unsure.gif g.gif akrobatka laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 06 gegužės 2004 - 17:08
nu geras laugh.gif clap.gif saunuole,ale vandenukas ten pas jus koks svarus,gi negriekas ,kad ir atsigertu rolleyes.gif laugh.gif clap.gif
Atsakyti
Vaikas čiut ne niūrką, o ji dar nufotkint spėjo laugh.gif laugh.gif thumbup.gif Na ir ko ta tavo gražuolė neprigalvoja? laugh.gif O unitazas tai tiksliai kaip iš parduotuvės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 05 06, 17:37)
Vaikas čiut ne niūrką, o ji dar nufotkint spėjo laugh.gif  laugh.gif thumbup.gif  Na ir ko ta tavo gražuolė neprigalvoja? laugh.gif O unitazas tai tiksliai kaip iš parduotuvės thumbup.gif

nu tai ir fotkinau drebanciom rankom, greit tokios praktikos igysiu, varysiu kur , kokian Izraelin fotkint, kur bombina tongue.gif laugh.gif
A unitazas istikro kazkada parduotuvej stovejo, daba jau nenaujas, tik tos nakleikos, man vyras neleido nuplest, bo jam cia tipa grazu umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tvarkele: 06 gegužės 2004 - 17:49
Nu jus cia bajeristes ziuriu biggrin.gif . thumbup.gif nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
oho ohmy.gif kokie nagai raudoni laugh.gif laugh.gif nu pana tavo kaip rekiant thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
oho kokios jus jau paneles thumbup.gif
Ir nagus jau lakuojates tongue.gif
Nespesi mamyte apsiziureti ir bus jau visa pana
Atsakyti
Esu Jūsų nuolatinė gerbėja wub.gif wub.gif wub.gif Nu šakės kokios fotkės...Ale kaip tu savo pupai nulakuot nagus sugebėjai? blink.gif aš ir nukirpt be isterijos negaliu...
Atsakyti
su kokiais naguciais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (vilko_puse @ 2004 05 21, 13:20)
oi, tvarkele, negaliu, nu jus duodat dziazo thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu taigi kas belieka, kaip padziazuot truputi, vis linksmiau biggrin.gif , o tu jau atsidarei savo skyreli???? rolleyes.gif Jei ne , tai dafai daryk greiciau thumbup.gif
Atsakyti