Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

QUOTE (vobla @ 2004 05 21, 13:27)
Esu Jūsų nuolatinė gerbėja wub.gif wub.gif wub.gif Nu šakės kokios fotkės...Ale kaip tu savo pupai nulakuot nagus sugebėjai? blink.gif aš ir nukirpt be isterijos negaliu...

thumbup.gif Oi pas jus avataras naujas!
Jinai man atkisa savo pirstus (tuos , kurie jos manymu turi buti nukirpti doh.gif ), bet tik po to, kai pasiziuri kaip as karpau savo. Tai nagus irgi nulakavau po to, kai nusilakavau savo biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif NU SAKES KAIP FAINA wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tvarkele, eilini karta likau suzaveta thumbup.gif thumbup.gif Nu bet ir isradinga tavo mergina, o pamaiva, sakes biggrin.gif Zodziu truksta zodziu... O tu turbut su fotiku kiaura diena lakstai kaip koks paparacis wink.gif Tau tikrai I Izraeli varyt, geru vaizdu uzfiksuotum thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu negaliu kokia man faina šita gražuolė wub.gif
O, sakyk, ji čia taip labai gerai sugeba pozuoti ar čia ji tokia natūrali - su velniukais akyse? wub.gif

O nat unitazo galvojau, kad specialiai tokį lipduką užklijavot thumbup.gif
Atsakyti
NUOTRAUKELES clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
NET LINKSMA IR GERA PASIDARE laugh.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu is jusu tai i kelnes privaryt galma,nu fainumas laugh.gif wub.gif ,ale manikiuras laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,ir spalva thumbup.gif ,jei jau lakuot tai kad visi matytu ania wink.gif laugh.gif
nu fainockos jus musu mylim wub.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
Kur buvot prapuole rolleyes.gif ? Nu kas taip nuotaika pakels, jei ne mutukes nuotraukos wub.gif .
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 05 21, 14:47)
Tvarkele, eilini karta likau suzaveta thumbup.gif thumbup.gif Nu bet ir isradinga tavo mergina, o pamaiva, sakes biggrin.gif Zodziu truksta zodziu... O tu turbut su fotiku kiaura diena lakstai kaip koks paparacis wink.gif Tau tikrai I Izraeli varyt, geru vaizdu uzfiksuotum thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aciu ewa heart.gif ,laugh.gif nu jo, fotikas pas mane visad po ranka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 05 21, 14:56)
Nu negaliu kokia man faina šita gražuolė wub.gif
O, sakyk, ji čia taip labai gerai sugeba pozuoti ar čia ji tokia natūrali - su velniukais akyse? wub.gif

O nat unitazo galvojau, kad specialiai tokį lipduką užklijavot thumbup.gif

puse velnio puse angelo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 05 22, 09:33)
Kur buvot prapuole rolleyes.gif ? Nu kas taip nuotaika pakels, jei ne mutukes nuotraukos wub.gif .

simtas vienas milijonas darbuuuuuuu doh.gif
Atsakyti
tik, please, nepagalvokit, kad sita poza irgi nukopijavo doh.gif , cia ji pati... laugh.gif
Atsakyti
Jau kai įlindau čia pas jus į skyrelį, tai psio - neįmanoma atsitraukti wub.gif
Prisijuokiau - nugi fainuolės jumoristės ta dukrytė su mamyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai nuotaiką pakėlėt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti