Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

QUOTE (Kuzia @ 2004 06 14, 13:58)
Svarbiau taika, ramybe, tyla ir meile heart.gif wub.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 15:47)
Basanaviciaus g, ten kur prasideda ta grazi , atnaujinta gatve. Po desine puse, geltonas namas, o uz jo iskart snoro budele. Tai va, ten dvi mergos tokios, rekavo, stugavo doh.gif ...

Viena mergina muvo sviesiais plaukais ir raudonais apdarais, o kita- ta kur maniau kad ten gali buti tu smile.gif - juoda-raudonai blizgancia suknute? Ar pataikiau?
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 14, 16:05)
Viena mergina muvo sviesiais plaukais ir raudonais apdarais, o kita- ta kur maniau kad ten gali buti tu smile.gif - juoda-raudonai blizgancia suknute? Ar pataikiau?

blush-anim-cl.gif umhu..pataikei
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 21:27)
blush-anim-cl.gif umhu..pataikei

Nu voooo, as vyrui sakau- reiktu prieit ir pora stebuklingu zodziu pasakyt- Tvarkele arba mute- iskarto butu viskas aisku wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Vat butu buvus proga susipazint doh.gif
P.s. man patiko daina kur ten berods italiskai o gal ir ne g.gif dainavot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAMAŠKA: 14 birželio 2004 - 21:16
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 14, 21:16)
P.s. man patiko daina kur ten berods italiskai o gal ir ne g.gif dainavot smile.gif

Nu tai prasom placiau apie ivyki rolleyes.gif ...
Atsakyti
Ai, Kuzia, labai nemegstu as kalbec, apie tuos ivykius, as isvis nemegstu, kai pas man ateina paklausyti is pazistamu huh.gif labai sarmatijuos tada ir nieka isvis nebepadainuoju g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 14, 21:16)
Nu voooo, as vyrui sakau- reiktu prieit ir pora stebuklingu zodziu pasakyt- Tvarkele arba mute- iskarto butu viskas aisku wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Vat butu buvus proga susipazint doh.gif

Tikrai reikejo, kaip gaila, nu, butumem susipazine doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 22:46)
Ai, Kuzia, labai nemegstu as kalbec, apie tuos ivykius, as isvis nemegstu, kai pas man ateina paklausyti is pazistamu huh.gif labai sarmatijuos tada ir nieka isvis nebepadainuoju g.gif unsure.gif

O daznai tave ten galima pamatyt? Ar turesiu tokia laime antroj vasaros pusej? rolleyes.gif drinks_cheers.gif arba alc.gif ...
Atsakyti
clap.gif Turesim mes tokia laime thumbup.gif as gal nuuo Joniniu ten liksiu su vaikais visai vasarai wub.gif tai tadau mes susimatysim, tik su salyga, kad jei noresi manes dar ir paklausyt, tai pirma gerai alc.gif drinks_cheers.gif , nes reikia saugoti savo klausa ir ausis laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 16, 22:36)
Cia siaip man grazi ozkyte biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif ar jau sveikatavoji ozkyte??
Atsakyti
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 16, 21:50)
wub.gif wub.gif wub.gif ar jau sveikatavoji ozkyte??

nu dar nelabai, bet jau i pabaiga. Rado kazkokia gana reta bakterija(pamirsau pavad., prasideda is kand, kuria pasigavo per pieno produktus blink.gif (gal varskes sureliai) nezn, ryt bus atsakymas del jautrumo, o tada suzinosim ar veltui gerem antibiotika mad.gif g.gif , jei veltui, tai daktare sake, kad reiks dar trumpai pagert kitu....nu paziuresim, ko tai as labai nenoriu tu vaistu, nu kiek gi galima
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 16, 23:11)
nu dar nelabai, bet jau i pabaiga. Rado kazkokia gana reta bakterija(pamirsau pavad., prasideda is kand, kuria pasigavo per pieno produktus blink.gif (gal varskes sureliai) nezn, ryt bus atsakymas del jautrumo, o tada suzinosim ar veltui gerem antibiotika mad.gif g.gif , jei veltui, tai daktare sake, kad reiks dar trumpai pagert kitu....nu paziuresim, ko tai as labai nenoriu tu vaistu, nu kiek gi galima

sad.gif sad.gif tos ligos kaip prikimba tai vargti reikia ilgokai mad.gif
Sveikit greiciau,tokiai panelei negalima sirgti wink.gif wub.gif
Atsakyti