QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 15:47) |
Basanaviciaus g, ten kur prasideda ta grazi , atnaujinta gatve. Po desine puse, geltonas namas, o uz jo iskart snoro budele. Tai va, ten dvi mergos tokios, rekavo, stugavo ![]() |
Viena mergina muvo sviesiais plaukais ir raudonais apdarais, o kita- ta kur maniau kad ten gali buti tu

QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 21:27) |
![]() |
Nu voooo, as vyrui sakau- reiktu prieit ir pora stebuklingu zodziu pasakyt- Tvarkele arba mute- iskarto butu viskas aisku

Vat butu buvus proga susipazint

P.s. man patiko daina kur ten berods italiskai o gal ir ne

QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 14, 21:16) |
P.s. man patiko daina kur ten berods italiskai o gal ir ne ![]() ![]() |
Nu tai prasom placiau apie ivyki

QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 14, 21:16) |
Nu voooo, as vyrui sakau- reiktu prieit ir pora stebuklingu zodziu pasakyt- Tvarkele arba mute- iskarto butu viskas aisku ![]() ![]() ![]() ![]() Vat butu buvus proga susipazint ![]() P.s. man patiko daina kur ten berods italiskai o gal ir ne ![]() ![]() |
Tikrai reikejo, kaip gaila, nu, butumem susipazine

QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 22:46) |
Ai, Kuzia, labai nemegstu as kalbec, apie tuos ivykius, as isvis nemegstu, kai pas man ateina paklausyti is pazistamu ![]() ![]() ![]() |
O daznai tave ten galima pamatyt? Ar turesiu tokia laime antroj vasaros pusej?

QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 16, 21:50) |
![]() ![]() ![]() |
nu dar nelabai, bet jau i pabaiga. Rado kazkokia gana reta bakterija(pamirsau pavad., prasideda is kand, kuria pasigavo per pieno produktus

QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 16, 23:11) |
nu dar nelabai, bet jau i pabaiga. Rado kazkokia gana reta bakterija(pamirsau pavad., prasideda is kand, kuria pasigavo per pieno produktus ![]() ![]() ![]() |

Sveikit greiciau,tokiai panelei negalima sirgti