Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

thumbup.gif pavydziu baltai,jau tavo princese pamate jura thumbup.gif
saunuliai wub.gif
Atsakyti
wub.gif grazuoles smile.gif
fainuole tavo mergicka, isivaizduoju, kad "gyvai" dar fainesne biggrin.gif
Atsakyti
va tokio amžiaus vaikai patys tie thumbup.gif
bet ji pas tave ir pozuotoja, visokias mimas išdarinėja
Atsakyti
Kaip fainai pasikurortinot thumbup.gif Patinka man tokios mergytės be kompleksų - batininkė laugh.gif laugh.gif thumbup.gif wub.gif
Kaip supratau, pirmą kartą jūrą "čiupinėjo"?
Atsakyti
saunuole mergina,kad apetitu nesiskundzia laugh.gif laugh.gif ten kur kemsa pilna burna thumbup.gif laugh.gif jauciu su mano mazium del kasnio susimustu o tai toks pats goduolis po kelioniu buna smile.gif
Atsakyti
Eh, mamulkos, sedim mes dabar prie tos juros ir dar galo nesimato. Man jau toks ilgesys sirdi spaudzia, kad suguldzius vaikus, atlekiau i foruma. Diena nera kada, nes mazoji iskart lis prie papo doh.gif , o vakarais jau nusikalus bunu po darbo.
Kai buvo geresni orai buvo prie juros, tai neimanoma istraukt is vandens. Tos bangos plakasi, aplink kojas viniojasi, o jai galvele svaigsta, nes banga gilyn tempiasi ir ji kaip paselusi kvatoja ir vis bega vandenin. O man tai striokas, vos speju ja suvaikyt.Jau ir tep kuda, o cia dar svorio prateriojau nuo tokio gyvenimo g.gif laugh.gif
Atsakyti
Mes irgi Tvarkeles pasiilgom... wub.gif wub.gif Dziaukites vasara ir Palanga kiek galit, ruduo netruks ateiti. O mazyles nuotraukos kaip ir visada... 'suvalgyti' toki zioga norisi. cool.gif
Geru jums oru ir saulutes.
O kur brolis jusu? Mamyte tik su 'batininke' Palangoje? wink.gif Prisijuokiau is tu batu istorijos. laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tiems, kas labai pasiilgo gražuolės mutukės wub.gif
Atsakyti
kajp pasiilgom wub.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu pagaliau rolleyes.gif ... Tiek ilgai lauktos ir issiilgtos wub.gif
Atsakyti
Tikrai, kad pagaliau clap.gif
Mergina kaip visada savo stiliui, super thumbup.gif wub.gif bardelio darytoja laugh.gif
Atsakyti
clap.gif Sveikutes mielosios, nepatikesit, bet pabegau doh.gif Mane labai ikalbinejo dar porai dienu pasilikti, bet as supratau, kad man jau "autai" Sveriu 46kg ir jauciuosi klaikiai. Toki grazu sikniuka turejau, o liko plokscia lenta. Dabar sedesiu, gulesiu ir valgysiu, o ant speneliu pabarsciau druskos laugh.gif kad mazoji vapyraite manes iki galo nepribaigtu. kolkas veikia thumbup.gif
Atsakyti