saunuliai
fainuole tavo mergicka, isivaizduoju, kad "gyvai" dar fainesne
va tokio amžiaus vaikai patys tie
bet ji pas tave ir pozuotoja, visokias mimas išdarinėja
bet ji pas tave ir pozuotoja, visokias mimas išdarinėja
Kaip fainai pasikurortinot
Patinka man tokios mergytės be kompleksų - batininkė
Kaip supratau, pirmą kartą jūrą "čiupinėjo"?
Kaip supratau, pirmą kartą jūrą "čiupinėjo"?
saunuole mergina,kad apetitu nesiskundzia
ten kur kemsa pilna burna
jauciu su mano mazium del kasnio susimustu o tai toks pats goduolis po kelioniu buna
Eh, mamulkos, sedim mes dabar prie tos juros ir dar galo nesimato. Man jau toks ilgesys sirdi spaudzia, kad suguldzius vaikus, atlekiau i foruma. Diena nera kada, nes mazoji iskart lis prie papo
, o vakarais jau nusikalus bunu po darbo.
Kai buvo geresni orai buvo prie juros, tai neimanoma istraukt is vandens. Tos bangos plakasi, aplink kojas viniojasi, o jai galvele svaigsta, nes banga gilyn tempiasi ir ji kaip paselusi kvatoja ir vis bega vandenin. O man tai striokas, vos speju ja suvaikyt.Jau ir tep kuda, o cia dar svorio prateriojau nuo tokio gyvenimo
Kai buvo geresni orai buvo prie juros, tai neimanoma istraukt is vandens. Tos bangos plakasi, aplink kojas viniojasi, o jai galvele svaigsta, nes banga gilyn tempiasi ir ji kaip paselusi kvatoja ir vis bega vandenin. O man tai striokas, vos speju ja suvaikyt.Jau ir tep kuda, o cia dar svorio prateriojau nuo tokio gyvenimo
Mes irgi Tvarkeles pasiilgom...
Dziaukites vasara ir Palanga kiek galit, ruduo netruks ateiti. O mazyles nuotraukos kaip ir visada... 'suvalgyti' toki zioga norisi.
Geru jums oru ir saulutes.
O kur brolis jusu? Mamyte tik su 'batininke' Palangoje?
Prisijuokiau is tu batu istorijos.
Geru jums oru ir saulutes.
O kur brolis jusu? Mamyte tik su 'batininke' Palangoje?
Tiems, kas labai pasiilgo gražuolės mutukės
kajp pasiilgom
Nu pagaliau
... Tiek ilgai lauktos ir issiilgtos
Tikrai, kad pagaliau
Mergina kaip visada savo stiliui, super
bardelio darytoja
Mergina kaip visada savo stiliui, super