Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

Sveiki sugryze namooooooo clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Laukiam taves cia http://www.supermama...40 su duona ir druska, taip sakant smile.gif .
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu mazoji tai nepakartojama zbitkininke thumbup.gif
Atsakyti
Abidvi - tikri fotomodeliai. Gražuolės! thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1093891630[/mergetime]
Beje, pastebėjau, kad jūsų tame kambaryje labai atviros lentynos, ar nenusibosta valyti dulkių? Mes dar tik ruošiamės pirkti spintą, bet renkamės tik uždarytas stiklais
Atsakyti
QUOTE (Mytė @ 2004 08 30, 20:45)

Beje, pastebėjau, kad jūsų tame kambaryje labai atviros lentynos, ar nenusibosta valyti dulkių? Mes dar tik ruošiamės pirkti spintą, bet renkamės tik uždarytas stiklais

a mes cia ne pas mane namie, bet pas mane dulkes irgi renkasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 08 27, 12:44)
'natiurmortas" doh.gif

thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 08 30, 22:04)
a mes cia ne pas mane namie, bet pas mane dulkes irgi renkasi biggrin.gif

As, jauciu, zinau pas ka jus cia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 08 30, 21:16)
As, jauciu, zinau pas ka jus cia tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi tu faina, Kuzia, gaila, kad esi ne Vilniuj dry.gif
Atsakyti
Pagaliau atsiradot wink.gif wub.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
nu jus kaip visad savo stiliuj thumbup.gif ,nesijuoktr neimanoma ziurint jusu foto clap_1.gif thumbup.gif
mama sakaliukas ohmy.gif ,dabar lepink save ,mylek,ir storek rolleyes.gif smile.gif
kaip noreciau Nastutei mylu mylu padaryt nu negaliu unsure.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meja @ 2004 08 30, 21:23)
Pagaliau atsiradot wink.gif wub.gif smile.gif wub.gif

Nu zinok, Meja, tikrai PAGALIAU!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 08 30, 21:23)
nu jus kaip visad savo stiliuj thumbup.gif ,nesijuoktr neimanoma ziurint jusu foto clap_1.gif thumbup.gif
mama sakaliukas ohmy.gif ,dabar lepink save ,mylek,ir storek rolleyes.gif smile.gif
kaip noreciau Nastutei mylu mylu padaryt nu negaliu unsure.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Bet jus kokios jau uzauge, rasiau pas tave skyrely, ale tu tyli,kap zeme laugh.gif Meduza, tu man daraisi i W.Huston panasi thumbup.gif
Nu truputi svorio pauginsiu, ypac po to , kai Nastute i mano dubens kaula uzsigavo doh.gif Bet nedaug, bo as iki sio negaliu i savo nescios nuotraukas nenusizvengus paziuret (+14kg) Tikra Varvara biggrin.gif
Atsakyti