Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 04, 06:07)
Vakar mano brangioji koja gloste kaciuka, o siandien pasitaike nauja auka blink.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif fainulka
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 02, 17:52)
"Sveiki nykstukai" 2.gif 2.gif 2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip mes jusu pasiilgom doh.gif
O jau grazuolyte kaip isaugus thumbup.gif Niu tikra manekene-modeliukas auga wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 06, 14:59)
O cia, kaip visada slepynes nuo mamos - "prisitaikymo prie aplinkos metodai" laugh.gif laugh.gif

tvarkinga mergyna rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 07, 01:08)
Mano kaciukai wub.gif

Man sita nuotrauka labai thumbup.gif wub.gif wub.gif o kad jos kudikelis vyriskos gimines ohmy.gif laugh.gif ar cia man vaidenasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 01, 19:41)
Va ir Kuzios pasiilgau. Nu vien zodziu. Gal ir Kaune iseis susitikt biggrin.gif thumbup.gif

O gal Panevezy rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1081332105[/mergetime]
Jus nuostabios kaip visada wub.gif wub.gif
Atsakyti
kaip dainuosi? rolleyes.gif greit kortas ant stalo,ka dainuosi?nu zinai ka nenesiociau su savim pieno fabriko tikrai atlekciau,bet zinai ka kvieciu jus visai dienai i svecius ,kaip tik busit laisvos mes jusu laukiam wub.gif
Atsakyti
ak štai kur mute slepiasi...vis maniau kokia gi čia tvarkelė į bendraamžių skyrelį užsuka ir dar atsiprašinėja kad retoka g.gif i biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O ir mute kažkur pradingo- galvojau sau... g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
kaaaaaiiiip grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Linksmos nuotraukos clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (uzklydusi @ 2004 04 07, 07:11)
Man sita nuotrauka labai thumbup.gif wub.gif wub.gif o kad jos kudikelis vyriskos gimines ohmy.gif laugh.gif ar cia man vaidenasi? rolleyes.gif

Aciu biggrin.gif , nu a su kudikiuku, tai tau nesivaidena laugh.gif laugh.gif laugh.gif - pimpaliukas pas ji doh.gif - kai nupirkau, nemaciau, o kai pamaciau - vos aparpalio negavau laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 04 07, 17:38)
ak štai kur mute slepiasi...vis maniau kokia gi čia tvarkelė į bendraamžių skyrelį užsuka ir dar atsiprašinėja kad retoka g.gif i biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O ir mute kažkur pradingo- galvojau sau... g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif UZPELENGAVO laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 09, 18:06)
biggrin.gif tuoj ataisiu pas jus i svecius, vis pasiziuriu, bet daba i pakamentuosiu tongue.gif biggrin.gif

thumbup.gif aha laukiam laukiam... wub.gif
Atsakyti