Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif velykos pas jumi.
doh.gif bliamba, kaip aš taip nenufotkinau, kaip mano ABU lialiai kiaušus dažė. thumbup.gif vaizdas buvo. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 12, 12:05)
Va kokios musu Velykos smile.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
jauciu visus kiausinius norejo isragauti laugh.gif wub.gif thumbup.gif

labai jau graziai ismarginti kiausiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalord: 13 balandžio 2004 - 01:50
Grazios jusu velykosir marguciai turbut laaabai skanus clap.gif clap.gif
Turbut isduosiu paslapti kaip jie taip graziai nudazyti wink.gif wink.gif jei neklystu, tai cia turetu buti tie lipdukai wink.gif ane? rolleyes.gif Grazu ir patogu- mums ir patinka toks marginimo budas
Atsakyti
Stai ir isryskejo vaikuciu charakteris laugh.gif Vyresnelis pedantas, kiausini elegantiskai valgo, o mazoji, nesisackina, su visais lukstais kapoja laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 04 12, 23:50)
thumbup.gif velykos pas jumi.
doh.gif bliamba, kaip aš taip nenufotkinau, kaip mano ABU lialiai kiaušus dažė. thumbup.gif vaizdas buvo. doh.gif doh.gif doh.gif

Kuzia, isvis apsileidai, gi reikejo nupleskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 04 13, 01:48)
laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
jauciu visus kiausinius norejo isragauti laugh.gif wub.gif thumbup.gif

labai jau graziai ismarginti kiausiniai thumbup.gif

Visus kiausius sutraiske ir aplaize, paskui vaiksciojo neaiskios spalvos lupomis. O ten tai lipdukai labai COOL - sekunde ir kiausis grazuolis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 04 13, 08:19)
Grazios jusu velykosir marguciai turbut laaabai skanus clap.gif clap.gif
Turbut isduosiu paslapti kaip jie taip graziai nudazyti wink.gif wink.gif jei neklystu, tai cia turetu buti tie lipdukai wink.gif ane? rolleyes.gif Grazu ir patogu- mums ir patinka toks marginimo budas

thumbup.gif Taip lipdukai, gal kitais metais bus proga uzsiimti menu, nes as sekmadieni dirbau, tai tokios ir Velykos, kad per pusrycius suedem po kiausi ir as as darban biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 04 13, 08:56)
Stai ir isryskejo vaikuciu charakteris laugh.gif Vyresnelis pedantas, kiausini elegantiskai valgo, o mazoji, nesisackina, su visais lukstais kapoja laugh.gif laugh.gif

Zinai sunelis ne is tvarkinguju, bet palyginus kaip valgo mazoji, tai tikrai pedantas biggrin.gif
Atsakyti
nu ir isalke jus velyku ryta,net nelupat kiausu laugh.gif thumbup.gif ,ale tik dabar pastebejau koxs tavo berniukas grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 04 14, 06:43)
ale tik dabar pastebejau koxs tavo berniukas grazus wub.gif

Kiba dukters neturi huh.gif . Aš tai iškart prikirpau, kad būtų žentas superinis thumbup.gif
Atsakyti