Įkraunama...
Įkraunama...

mutes mutuke

QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 18, 20:22)
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif

kokia grazuolyte wub.gif o jau zvilgsnis koks nuostabus heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 01, 20:07)
biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zavinga sypsena
Atsakyti
Tecio ir dukrytes menas tikrai nuotaika praskaidrina wink.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 18, 21:13)
Cia "mano menas"
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 18, 21:20)

o tas tavo menas tai labai grazus.jau dangaus grozis....tuoj ir as savo mena idesiu.tik,aisku,kitoki. biggrin.gif pusiau mano,pusiau vysniuku biggrin.gif

Tuojj ateisiu paziuret tavo meno biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif unsure.gif idomu kas cia per meno objektas biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuotraukos kaip visada nepakartojamos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
geri draugai, vienais akiniais dalinasi laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2004 04 18, 22:03)
geri draugai, vienais akiniais dalinasi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu tiksliai gi laugh.gif
Atsakyti
O siaube blink.gif , sveikit merginos wub.gif Perduok linkejimu nuo musu savo grazuolytei mutukei 2.gif
Nu as negaliu kaip man gaila, kai kleckai serga huh.gif
O mergyna tavo turi aktoriniu sugebejimu thumbup.gif Bet geriau jau jos neleisk i ta sriti dry.gif Sakau is patirties dry.gif
Atsakyti
QUOTE (LIUDAL @ 2004 04 18, 22:26)
O siaube  blink.gif , sveikit merginos  wub.gif Perduok linkejimu nuo musu savo grazuolytei mutukei  2.gif
Nu as negaliu kaip man gaila, kai kleckai serga  huh.gif
O mergyna tavo turi aktoriniu sugebejimu  thumbup.gif Bet geriau jau jos neleisk i ta sriti  dry.gif Sakau is patirties  dry.gif

Aciu Liudal, laukiu nesulaukiu ryto, kada galesiu pas ja lekti. O kokios ptirties turi aktoriu pasaulyje? rolleyes.gif Man rodos, kad ji bus kokia firmos direktore laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tvarkele: 18 balandžio 2004 - 22:41
QUOTE (Tvarkele @ 2004 04 18, 21:18)
Cia pirmieji pakabinti barskalai...na jei as pamatyciau skraidancia lekste, tikriausiai panasiai issiziociau ohmy.gif

Nu viens prie vieno mutukė ir šitas smailikas ohmy.gif
thumbup.gif
Atsakyti